E a kad si obranila? I od kuda si? I ja čekam pa...i ja dobila poziv za promociju...jupi...22.12. u 13h
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
E a kad si obranila? I od kuda si? I ja čekam pa...i ja dobila poziv za promociju...jupi...22.12. u 13h
Ok. Ja sam imala u 7. mjesecu...Nisi dugo čekala...iz dugog sela...imala sam ti obranu 12.11.
ja sam isto dobila pozivnicu. Moja grupa je u 10.oo sati.Evo i ja sam dobila pozivnicu. Moja grupa je 11.30. Pretpostavljam da je to prva grupa i da su složene s obzirom kad je bila obrana. Ja sam imala u 7. mjesecu.
Pa kolko bude onda grupa! Čudno mi je to...ja sam isto dobila pozivnicu. Moja grupa je u 10.oo sati.
mislim da da. tj.ako smo platili trebalo bi biti...al tko zna...E imam jedno pitanje! Pošto smo platili i tu dodatnu diplomu, mi bi trebali dobiti i diplomu s nazivom stručni prvostupnik javne uprave, ne?
Pa zašto onda piše na ovoj obavijesti, pristupnici? Pristupnici bi bili da nam nisu priznali po bolonji. To su sa 2 godine faksa. Uopce me strah kako će to ispasti.mislim da da. tj.ako smo platili trebalo bi biti...al tko zna...
Pa to sam onda i ja poslje mislila da to znači pristupnik. Ali nebi smjeli onda baš taj "termin" tako koristiti kad se zna što znači pristupnik.dobit ćete i potvrdu prvostupnika, nemojte brinuti, ja sam prije godinu dana imala promociju pa smo dobili sve zajedno, tj. diplomu i potvrdu da si prvostupnik.
A ovo što vam piše pristupnici se misli na one koji će pristupiti promociji.
ja sam čekala od 5 mjeseca, pa sad sve ovisi o tome koliko vas brzo skupe i formiraju grupe.ja sam imala obranu 2.12.i rekla mi u referadi da necu bit sad na ovoj promociji da nema mjesta
ko zna do kad cu cekat tu sljedecu promociju...![]()
Ja sam na promociji u 13,00, a čekam od 09.02.:laughing:ja sam čekala od 5 mjeseca, pa sad sve ovisi o tome koliko vas brzo skupe i formiraju grupe.
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.