AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Studomat

marijana20

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
Sry sto sam uletavam s glupim pitanjem...ja idem na porezni studij ,dali ja sad moram do faksa da prijavim ispit ili mogu preko studomata ?? nisam citala postove prije ,pa bih zahvalna bila na odg :D HVALA :DD

arizona

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
Sry sto sam uletavam s glupim pitanjem...ja idem na porezni studij ,dali ja sad moram do faksa da prijavim ispit ili mogu preko studomata ?? nisam citala postove prije ,pa bih zahvalna bila na odg :D HVALA :DD
Studenti su dužni preuzeti korisničke podatke za provjeru podataka u studomatu te obveznu prijavu ispita putem studomata za slijedeće rokove.
Prijava ispita putem prijavnica za studente PRVE godine studija neće biti moguća.
Studenti upisani u prvu godinu studija u 2013/14. akad. god. dužni su osobno uz obvezno predočenje indeksa podići korisničko ime i lozinku za pristup Studomatu do najkasnije 15. siječnja 2014. god. prema slijedećem rasporedu:
Javna uprava; A – K referada, soba 8, I kat,
L – Ž, referada, soba 10, I kat,
Porezni studij; referada soba 14, I kat
u uredovno vrijeme referade od 1000 do 1200 sati, a utorkom za izvanredne studente i od 1500 do 1600 sati.
Preliminarne upute za rad sa studomatom dodijelit će se sa korisničkim podacima (u referadi studija).
Internet stranica za cjelokupne upute o radu na studomatu je:
http://www.ufzg.unizg.hr/wp-content/uploads/2013/02/ISVU-priručnik-Studomat.pdf
https://www.isvu.hr/upute/display/TUT/Studomat
Studenti viših godina o mogućnostima preuzimanja korisničkih podataka i prijavama ispita putem studomata biti će naknadno obaviješteni putem web stranice studija.

arizona

znači samo prva godina? a druga i treća još uvijek za te rokove u 2. mjesecu preko prijavnica?
Studenti viših godina o mogućnostima preuzimanja korisničkih podataka i prijavama ispita putem studomata biti će naknadno obaviješteni putem web stranice studija.

Po ovoj obavijesti, još uvijek vrijede prijavnice za više godine.
Treba samo redovito pratiti stranicu studija da ne bi bilo iznenađenja, koja su naravno uvijek moguća.

Ria1607

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
Može mi neko reć dal po šifru trebaju ić i studenti koji su ponovno upisali prvu godinu ili samo oni koji su prvi put ove godine upisali prvu? Hvala :)

Nerea

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
Može mi neko reć dal po šifru trebaju ić i studenti koji su ponovno upisali prvu godinu ili samo oni koji su prvi put ove godine upisali prvu? Hvala :)
svi koji su prva-brucoši,parcijala i čisti pad

arizona

Da li netko zna kada ce poceti prijave?
Dakle, kao sto piše u par postova iznad, prijave su uglavnom moguće oko tjedan dana prije roka za prijavu određenog ispita. U svakom slučaju biti će na vrijeme, samo redovito provjeravaj.

martina_sk

Administrator
na specijalističkom imamo studomat i objavljene rokove prijave i odjave. prijave traju otkako su objavljeni rokovi pa sve do nekih 6 dana ranije. a odjave traju otprilike do 3 dana prije ispita. vjerojatno će biti tako i vama, ali naravno pratite stranicu i čekajte da objave..

maja1307

Kaj se sad izlazci na ispit broje ponovno? Mislim ono staro ne vrijedi?
Meni bas nije 1. izlazak, al mi pise na studomatu da je
zna li itko?

Nerea

Kaj se sad izlazci na ispit broje ponovno? Mislim ono staro ne vrijedi?
Meni bas nije 1. izlazak, al mi pise na studomatu da je
zna li itko?
za koji predmet?

za Nauku se jedino broje ispočetka jer su sad to 2 predmeta.

Nerea

Da broji se ispocetka, jer je novi sustav..
Tako da imamo srece :)
Osobno sam pitala Sanju danas ;)
upravo sam zvala referadu i meni su rekli da to vrijedi samo za one predmete koji imaju izmjenjene nazive poput Nauke 1 i 2,Engleskog 1 i 2 itd.
da nam se za ostale predmete koji su ostali istog naziva dosadašnji izlasci računaju.

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks