jadra
Mladi član foruma kojeg zanima uprava
e pa kako su donijeli taj zaključak, sad nek donesu novi - ne vidim u čemu je problem. tako i onako znamo svi da nakon još tog željenog produženja -ako ga dobijemo - to je to i nema više! ovo mi trenutno liči na ucjenu: ili pare ili se ispišite. zašto nam ne idu na ruku da završimo, pa dosta smo mi plaćali do sad i platili bi i to produženje. ja sam već rekla, da je svima odbijeno produženje ja bih se s tim pomirila, ali ovako se ne mogu - zašto bismo samo mi izgubili tih par mjeseci (čak ne tražimo ni godinu više)?? ma kako god okrenem - nije fer.Naravno da zaslužujemo još jednu godinu!
Ako su ostali fakulteti i veleučilišta produžili rok za završetak studija starom "predbolonjskom" programu zašto ne bi i naš.
Ali ne, oni se drže svog famoznog zaključka od ne znam koje godine da je krajnji rok 30.9. Pa i na ostalim faksevima je donjeta takova odluka, a sada je donesena nova s novim rokom 30.9.2011.
Da ne govorim o nesrazmjeru cijene prelaska na "bolonju" cca 4500 kn i izdavanja potvrde za one koji su završili po starom programu 150-300 kn, da se mogu služiti nazivom prvostupnik javne uprave.
A oni koji su upravni pravnici sa završenim dvogodišnjim studijem?
Ne moraju polagati razliku ispita treće godine, razliku bolonje, samo piši zahtjev, uplati kune i evo ti potvrde s novim nazivom.
kolegica predlaže da mail i isprintamo i pošaljemo na faks naslovljen na vijeće, da to naslovimo kao nadopunu našoj molbi, a da se također pošalje mail i pročelnici da budemo sigurni da se ovo vidjelo i pročitalo. SLAŽETE LI SE S OVIM?