Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
sutra u 10 h je ispit iz nauke,državne i eupa tak da bude gužvaVaŽna obavijest!!
Sutra se u predvorju fakulteta u 10h okupljaju studenti starog programa kako bi zajedno napisali molbu za produŽenje roka do kojeg moramo diplomirati.
??? pa molba je već predana i urudžbirana te uvrštena u sjednicu vijeća koliko sam ja obaviještenaVaŽna obavijest!!
Sutra se u predvorju fakulteta u 10h okupljaju studenti starog programa kako bi zajedno napisali molbu za produŽenje roka do kojeg moramo diplomirati.
a kak da na poslu objasnim di ću u 10:00?? vrlo rado ću potpisati što god treba...produženje roka, bolonja... štogod... samo nek je neka opcija. ali ne mogu u 10:00, praktički usred radnog vremena.VaŽna obavijest!!
pa molba i peticija su već predane i urudžbirane na faksu. sve u suradnji s predstavnicom i predsjednicom udruge i kolegom počasnim članom udruge, također je obavljen razgovor i to je to. ne znam kakva sad opet molba...a kak da na poslu objasnim di ću u 10:00?? vrlo rado ću potpisati što god treba...produženje roka, bolonja... štogod... samo nek je neka opcija. ali ne mogu u 10:00, praktički usred radnog vremena.
ok.. thanks!pa molba i peticija su već predane i urudžbirane na faksu. sve u suradnji s predstavnicom i predsjednicom udruge i kolegom počasnim članom udruge, također je obavljen razgovor i to je to. ne znam kakva sad opet molba...
a po bolonji možeš nastaviti u svakom slučaju, to nam nitko ne osporava
pa naravno da je dovoljna, skupa s peticijom. i još smo dodali i nadopunu kojom se objašnjava naš položaj, poslali mailove dekanu i pročelnici. ne možemo predati 50 molbi s istim pitanjem...Da li je ta molba dovoljna koja je "navodno" uvrštena u sjednicu vijeća?
Danas je jedna koleglica na fakultetu rekla da nece biti produljenja za stari program, svi smo bili na fakultetu nakon upp-a i u referadi nam nista nisu htjeli reci i rekli su da dodemo sutra kod gđe Mirjane, stoga je kolegica ogranizirala da svi studenti starog programa dođu sutra u 10h i da zajedno napisemo molbu. Ja samo prenosim informaciju.
Hvala nadamo se da ce upalit..Sretno sutra na obrani diplomskog,obori ih s nogu.No dobro ali u svakom slučaju nije fer da su na nekim fakultetima odobrili produženje a nam ne! A što se tiće svote previsoka je za sve i bolonjce i nas a to je sve kriva naša pasivnost jer ako bude opet neki štrajk tipa smanjimo ili ukinimo školarine trebali bi se svi dići na noge pa i mi koji smo završili!!!
U svakom slučaju držim vam fige da molba upali!
Pozdrav od mene!
Prvo potpisivanje bilo je na prvom roku u 7.mj., mislim da je bio 5.7. i od tad svaki dan do 14.9.trebam točan datum kad smo počeli prikupljati potpise za peticiju
Dragi kolege čitajući zadnje postove najljubaznije vas molim za strpljenje i razumnost. Trenutno svi imamo razloga za brigu i ljutnju, ali budimo hladne glave.VaŽna obavijest!!
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.