Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
možemo se obratiti ministarstvu obrazovanja, novinama, televiziji... netko je već to spominjao u postovima prije. možemo i štrajkati, kad bismo se uspjeli SVI skupiti... 100 ljudi x 2000kn nije malo ni našem faksu, ali opet - iskreno ne znam koliko je ljudi spremno na to...Zanima me ovo pod točkom 8, šta još možemo napraviti, kako još reagirati, što sad poduzeti? Meni to nije jasno, na drugim veleucilistima su i bez peticije, produžili rok bez problema. Očito samo naš faks ne ide na ruku svojim studentima, nego lova, lova i samo lova. Pretužno.
ma slažem se potpuno, a pogledaj samo ovo: NEMA nas na popisima za ispite na netu, niti TO nismo dobili iz ne znam kojeg točno razloga... kao da smo zadnja :redface: a ne studenti na ovom faksu...trebali su nam dati da odgovaramo na konzultacijama koji god hoćemo predmet a ne ovako,i kad bi dali neki od lakših predmeta s treće to bi nam dalo " vitar u leđa" pa bi lakše riješili ove teže.zaribali su nas samo tako!!
Slažem se, nas su očigledno otpisali čim se pojavila bolonja, i stvarno ne kužim što je bio takav problem kad već za njih stavljaju obavijesti o ispitima na net, onda dodati i nas - naši novci, trud i muka očito ništa ne vrijede...:sad:ma slažem se potpuno, a pogledaj samo ovo: NEMA nas na popisima za ispite na netu, niti TO nismo dobili iz ne znam kojeg točno razloga... kao da smo zadnja :redface: a ne studenti na ovom faksu...
hvala.Bolje da učite za ovaj posljednji rok u 9.mj. ili za eventualni dekanski (ako ga odobre).
Stalno govorite kako je dvz-u samo do love, pa ako vam je toliko žao love, završili bi već studij. Znam da komentar zvuči zlobno, ali je realan. Sorry.
Držim fige za dekanski!
Ovo je dobra ideja, poslati joj mail. Onaj tvoj popis mi je savršen i još navesti da čemo se za obranu svojih prava obratiti Ministarstvu, i da ne tražimo ništa nemoguče ili posebno nego ono što je drugima več omogučeno.jedino i najbrže što vidim je mogućnost da skupimo sve ove naše razloge i da joj ujutro pošaljemo mail. to nam je sad prva opcija, ako ima voljnih i željnih, možda nije u potpunosti shvatila naše razloge i situaciju...
to da smo imali vremena privesti studij kraju je istina, ali vjerujem da smo svi malo zapeli na težim ispitima, a činjenica da su svi ispiti isti tjedan ili čak dan NIJE pomogla isto... imali su i na drugim fakultetima jednako vremena, i mi smo tada dobili jednako. zašto sada ne dobijemo jednako???
trenutno nas je troje za tu ideju...Ovo je dobra ideja, poslati joj mail. Onaj tvoj popis mi je savršen i još navesti da čemo se za obranu svojih prava obratiti Ministarstvu, i da ne tražimo ništa nemoguče ili posebno nego ono što je drugima več omogučeno.
meni je sve to sasvim jasno, samo ne znam koliko bi ljudi stalo iza ovog da ćemo se u slučaju negativne odluke žaliti ministarstvu... nemamo nikakvog predstavnika, ne znam šta sad u ovoj situaciji iako trebalo bi biti svima u interesu... :unsure:Pa svi koji su potpisali peticiju bi trebali biti za tu ideju, zar ne? Zar se nebi mogao poslati mail u ime svih starih studenata? Ak čemo tako danas troje, sutra još dvoje, nece se daleko dogurat, sjednica je u pon.nema puno vremena.
I mene računajte, podržavam ideju za slanje maila...:happy:trenutno nas je troje za tu ideju...
i mene.)I mene računajte, podržavam ideju za slanje maila...:happy:
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.