ja samo imam za reći sljedeće:
1.) očito nama potpisanima na peticiji NIJE u interesu prelazak na bolonju, bilo iz financijskih, bilo iz drugih razloga, sad to što ona misli da je bolje za nas - očito nije u našoj koži - svi mi imamo neke svoje razloge (a financijske pogotovo kad se sve pozbroji)
2.) boli me neka stvar trenutno za mogućnost još 2 godine na pravu jer nemam sad novaca ni da platim te ispite po bolonji
3.) zašto bismo samo mi izvisili, i to smo još potpisivali peticiju i cijele te procedure
4.) baš zgodno da su sad povisili i školarine, a ako su već to napravili da se usklade s pravom onda bi nam trebali i produžiti pravo studiranja kao što je pravni faks produžio svojim studnetima po starom programu
5.) mislim da nisam jedina kojoj je jako teško platiti tu razliku po bolonji, pa ako je već MORAMO polagati onda bi jedino bilo fer da ju polažemo besplatno jer smo potpisali ugovor s faksom da imamo pravo završiti po programu po kojem smo upisali (molim da me ispravite ako nije tako, trenutno sam tako ljuta da ne mogu naći ugovor)
6.) toliko se navlačim s ovim faksom da uopće ne razmišljam o tome da li bi mi diploma po bolonji značila nešto više, za mene osobno ona samo znači još novaca faksu koji nam ni na jedan način nije izašao u susret osim toga da smo mogli polagati ispite s 3. godine nakon što nam je ostao 1 ispit iz druge (neću ni uspoređivati s drugima)
7.) kao pročelnica ovog fakulteta ona bi trebala imati na umu što je bolje za nas u smislu da se ne navlačimo više s tim, a ne u smislu da nastavimo još i više plaćati jer nakon ove diplome opet se može davati razlika prema bolonji
8.) ili ćemo se pomiriti s eventualnom negativnom odlukom pa tko može neka ide dalje - tko ne ne, ili ćemo i dalje reagirati
9.) bolonja bi nas vezala za faks bar još godinu dana, a u zadnje 2 godine nismo uspjeli riješiti zadnju godinu, znači sve se to vrti oko love
sve je ovo samo moje mišljenje, morala sam se negdje "ispucat"... sorry svima, nemam baš velika očekivanja od ponedjeljka...
ja nisam neki govornik, pa bi to prepustila nekom sposobnijem!ipak je ovo jako bitno!!
da li netko zna,ako nas prebace,da li ćemo morati na predavanja
da, na predavanja za izvanredne studente
misha: nemam pojma za dekanski...