ne mislim da bismo trebali tražiti cijelu godinu, ali niti da bismo sami sebe trebali ograničiti. drugima je odobreno i puno više, pa zašto da mi na sebi "štedimo"?
ideja je da zatražimo navedeno kao minimum, ali da se njima ostavi na odlučivanje koliko točno bi nam eventualno produžili rok. možda su nam spremni izaći u susret i s dužim rokom s obzirom da je to i drugdje napravljeno, neki su dobili još jedan semestar, neki godinu... nije da nas uspoređujem, ali ako su drugi dobili takve mogućnosti zašto da mi sebe zatvorimo u ta 3 mjeseca?
eto, samo ideja, inače doći ću se u ponedjeljak potpisat nakon ispita sigurno
Slažem se sa kolegicom da se navede kao minimum ta tri mjeseca, a ako žele i voljni su nam izaći u susret bilo bi super da nam onda produže i za čitavu godinu jer znam ljude koji imaju i više od dva, tri ispita i puno bi im značilo kad i ako će nam produžiti rok da to bude onda i u njihovu korist!! :wink5:
Čini mi se da sam čula da su ina nekim trogodišnjim faksevima (ako sam dobro zapamtila) produžili rok do 30.09.2011. pa zašto onda ne bi i nama!!!
Samo se nažalost ne sjećam koji faks-evi...:unsure:
Ako se slažete to bi se možda trebalo raspitati i možda da navedemo kao dodatni argument za naše produženje roka!? :happy:
U svakom slučaju vidimo se u ponedjeljak na potpisivanju! :laughing:
Mislim da je Sanja za bolonjce, a Željka Košćević (soba 8) za stari program ... u svakom slučaju nije loša ideja konzultirati se sa njima iako kad sam ja nešto slično pitala gđu. Klanac odmah me otpilila i rekla da je rok postavljan i da se do tad treba diplomirati, krako i jasno!
Da, ja sam sve njih kolko god ih ima prije par mjeseci pitali da li ima šanse da nam produže rok, i kod svih sam dobila isti odgovor da se rok zna, tj. da do 30.09.2010. moramo i položiti sve ispite i diplomirati, jedino mi je Željka Košćević (soba 8) rekla da će se eventualno nešto više znati u devetom mjesecu...
Da i ona je za nas po starom programu, a Sanja za bolonjce premda bi se i od Sanje moglo dobiti kakav odgovor i savjet jer mi se čini da je okej osoba za komunikaciju malo više nego ostale...