AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Stari program: Produžimo rok do kojeg moramo diplomirati!

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.

bela

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
Re: Diplomski rad

Ni neznate koliko ste me obradovali čitajući postove o peticiji u svezi produljenja rokova za stari program. Naravno da se za sada nemamo čemu veseliti osim nadati se da će netko uvažiti tj. uslišiti našu molbu. I ja sam stari program, i podupirem i želim da se to pokrene, jer radi dva ispita koja su mi ostala ne želim ni pomisliti da moram polagati razliku i hodočastiti na taj faks, sve ostalo o tom faksu bilo bi suvišno... Sretno nam bilo...

lolly

još troje koji su po starom programu bi potpisali... ljudi ajmo to napraviti što prije... trebalo bi već skupljti potpise... mjesec dana bi puno značilo...

AJMO... nisam iz zagreba već puno dalje ali spremna sam dati svoj doprinos koliko god je to moguće...

sumska

ja sam prva godina i moj potpis imate ako se možemo i mi potpisivati

freya

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
Otvaram novu temu jer smo poceli jako offtopicariti na temi "Diplomski rad".

arnela

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
hvala freya što si otvorila novu temu!!samo se još moramo dogovoriti kada ćemo se svi naći i pokrenuti peticiju,najbolje bi bi bilo sljedeći tjedan,već u ponedjeljak???

Đivo

ja sam isto za :happy:

imam još dva ispita do kraja i sad forsam da dam u 7. upp pa mi još jedan ostane za 9. ali glupo je da nam u samom startu uzimaju eventualne dekanske rokove, mislim da nema smisla da netko ima dekanske a nama da se ne priznaju

suzyc

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
Ja sam isto za produženje roka, jer izgleda da neću stići diplomirati do 30.9.
Pratim pozorno za potpisivanje peticije.

jadra

nadam se da nećemo tražiti produženje isključivo još do eventualnog dekanskog, nego općenito pa do kad nam eventualno produže?

xxx

nadam se da nećemo tražiti produženje isključivo još do eventualnog dekanskog, nego općenito pa do kad nam eventualno produže?
Ljudi dajte svoja mišljenja i prijedloge... ja sam stupila u kontakt s predsjednicom udruge studenata DVZ-a i predložila da provedemo akciju potpisivanja peticije sa zahtjevom da nam odobre produženje tako da dobijemo još jedan rok za polaganje ispita poslije 30.09. (dekanski) i pravo obraniti diplomski rad do kraja kalendarske godine. Mislim da je to ok i realno, jer ako ćemo tražiti cijelu akademsku godinu mogli bi nas otpiliti, ali ako netko ima bolji prijedlog samo pucajte!

Akcija potpisivanja se definitivno planira za ponedjeljak 5.7., ja ću donjeti listu prije upp-a (oko 12h) - detaljnije info objavljujem kasnije.:wink5:

lola27

i ja se pridruzujem peticiji...u ponedjeljak sam u ZG... moramo pokušati... barem da ne moramo diplomirati do 30.09. da nam produže taj datum...

jadra

Ljudi dajte svoja mišljenja i prijedloge... ja sam stupila u kontakt s predsjednicom udruge studenata DVZ-a i predložila da provedemo akciju potpisivanja peticije sa zahtjevom da nam odobre produženje tako da dobijemo još jedan rok za polaganje ispita poslije 30.09. (dekanski) i pravo obraniti diplomski rad do kraja kalendarske godine. Mislim da je to ok i realno, jer ako ćemo tražiti cijelu akademsku godinu mogli bi nas otpiliti, ali ako netko ima bolji prijedlog samo pucajte!

Akcija potpisivanja se definitivno planira za ponedjeljak 5.7., ja ću donjeti listu prije upp-a (oko 12h) - detaljnije info objavljujem kasnije.:wink5:

ne mislim da bismo trebali tražiti cijelu godinu, ali niti da bismo sami sebe trebali ograničiti. drugima je odobreno i puno više, pa zašto da mi na sebi "štedimo"?
ideja je da zatražimo navedeno kao minimum, ali da se njima ostavi na odlučivanje koliko točno bi nam eventualno produžili rok. možda su nam spremni izaći u susret i s dužim rokom s obzirom da je to i drugdje napravljeno, neki su dobili još jedan semestar, neki godinu... nije da nas uspoređujem, ali ako su drugi dobili takve mogućnosti zašto da mi sebe zatvorimo u ta 3 mjeseca?
eto, samo ideja, inače doći ću se u ponedjeljak potpisat nakon ispita sigurno

herz

bilo bi super da nam to odobre! Na Pravnom imaju rok do 30.09.2011., pa zašto ne bi i mi? Samo se pitam kakva će biti reakcija naših nadležnih... I meni bi bilo šteta da ne diplomiram na vrijeme zbog upp-a!

freya

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
bilo bi super da nam to odobre! Na Pravnom imaju rok do 30.09.2011., pa zašto ne bi i mi? Samo se pitam kakva će biti reakcija naših nadležnih... I meni bi bilo šteta da ne diplomiram na vrijeme zbog upp-a!
Pravo je, po starom programu, trajalo cetiri godine, to treba uzeti u obzir. A sto se reakcija tice, ne boj se, u toku su - citaju i oni forum.:wink5:U svakom slucaju, ja sam u ponedjeljak na potpisivanju.

bela

Slažem se sa onima koji kažu da se u odnosu na druge kojima je produženo pravo studiranja mi ne bi smjeli ograničiti samo na dekanski, eventualno do kraja godine. Naravno to je samo naša želja, stvarnost je malo drugačija. Nama koji imamo dva i više ispita do kraja malo je frka, godina tako brzo prođe, rokova je malo i eto tu smo di smo.. Što se tiče potpisivanja, nema problema, ako smo krenuli to ćemo i provesti...

xxx

Mislim da je Sanja za bolonjce, a Željka Košćević (soba 8) za stari program ... u svakom slučaju nije loša ideja konzultirati se sa njima iako kad sam ja nešto slično pitala gđu. Klanac odmah me otpilila i rekla da je rok postavljan i da se do tad treba diplomirati, krako i jasno!

anaya

ne mislim da bismo trebali tražiti cijelu godinu, ali niti da bismo sami sebe trebali ograničiti. drugima je odobreno i puno više, pa zašto da mi na sebi "štedimo"?
ideja je da zatražimo navedeno kao minimum, ali da se njima ostavi na odlučivanje koliko točno bi nam eventualno produžili rok. možda su nam spremni izaći u susret i s dužim rokom s obzirom da je to i drugdje napravljeno, neki su dobili još jedan semestar, neki godinu... nije da nas uspoređujem, ali ako su drugi dobili takve mogućnosti zašto da mi sebe zatvorimo u ta 3 mjeseca?
eto, samo ideja, inače doći ću se u ponedjeljak potpisat nakon ispita sigurno
Slažem se sa kolegicom da se navede kao minimum ta tri mjeseca, a ako žele i voljni su nam izaći u susret bilo bi super da nam onda produže i za čitavu godinu jer znam ljude koji imaju i više od dva, tri ispita i puno bi im značilo kad i ako će nam produžiti rok da to bude onda i u njihovu korist!! :wink5:

Čini mi se da sam čula da su ina nekim trogodišnjim faksevima (ako sam dobro zapamtila) produžili rok do 30.09.2011. pa zašto onda ne bi i nama!!!
Samo se nažalost ne sjećam koji faks-evi...:unsure:

Ako se slažete to bi se možda trebalo raspitati i možda da navedemo kao dodatni argument za naše produženje roka!? :happy:

U svakom slučaju vidimo se u ponedjeljak na potpisivanju! :laughing:

Mislim da je Sanja za bolonjce, a Željka Košćević (soba 8) za stari program ... u svakom slučaju nije loša ideja konzultirati se sa njima iako kad sam ja nešto slično pitala gđu. Klanac odmah me otpilila i rekla da je rok postavljan i da se do tad treba diplomirati, krako i jasno!
Da, ja sam sve njih kolko god ih ima prije par mjeseci pitali da li ima šanse da nam produže rok, i kod svih sam dobila isti odgovor da se rok zna, tj. da do 30.09.2010. moramo i položiti sve ispite i diplomirati, jedino mi je Željka Košćević (soba 8) rekla da će se eventualno nešto više znati u devetom mjesecu...
Da i ona je za nas po starom programu, a Sanja za bolonjce premda bi se i od Sanje moglo dobiti kakav odgovor i savjet jer mi se čini da je okej osoba za komunikaciju malo više nego ostale...

jadra

Čini mi se da sam čula da su ina nekim trogodišnjim faksevima (ako sam dobro zapamtila) produžili rok do 30.09.2011. pa zašto onda ne bi i nama!!!
Samo se nažalost ne sjećam koji faks-evi...:unsure:

Ako se slažete to bi se možda trebalo raspitati i možda da navedemo kao dodatni argument za naše produženje roka!? :happy:

U svakom slučaju vidimo se u ponedjeljak na potpisivanju! :laughing:
mi smo zasad naveli filozofski i pravo, a kolegica s više ekonomske mi je rekla da su i kod njih produžili - samo nisam sigurna da li za semestar ili godinu. svakako, bilo bi dobro da navedemo za primjer, da se još malo argumentiramo u tome što tražimo jer ako su drugi dobili - nema razloga da i mi ne dobijemo produženje.

također se slažem da bismo peticijom trebali izboriti što više vremena, jer nemamo svi po 1-2 ispita + diplomu (nemam ni ja), pa kad se već za nešto želimo izboriti onda pokušajmo naći nešto što bi odgovaralo svima (u realnim okvirima). možda nećemo dobiti cijelu godinu, ali vjerujem da bi svi lakše disali da imaju recimo još jedan semestar. također, imajte na umu da ćemo ovako i onako morati platiti to eventualno produženje prava, pa ako ćemo gledati i njihovu dobit - možda im se i više isplati produžiti prava dulje (i naplatiti isto) nego produžiti tako da će neki ljudi uplatiti samo diplomski.

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.
Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks