AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Sistematski pregled

hereja

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
Re: Sistematski

ja sam cula da na sistematski idu samo redoviti uz potporu ministarstva, znaci oni koji su redoviti a placaju ne moraju ili, taj sistematski mi nikako nije jasan. :mellow:

Andreja

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.

ja mislim da idu svi redovni, bez obzira na plaćanje, bar je tako bilo prije dvije godine.

pitija

A ja...ja sam bila malo smotana pa sam ostala bez zdravstvene pa ju mram ponovno vaditi, mogu ja to obaviti kasnije nekad, recimo, za mj. dana?

Andreja

jel će bit velikih problema ako se uopće ne ode na sistematski???:blushed:
moraš obaviti sistematskida bi mogla testirati indeks na kraju godine i da bi se mogla uopće upisati.
nije ti to ništa strašno...:crazy:

hereja

neznam zas daju sistematsi sad nakon praznika, mene je sram vagati se :unsure:
a jel mogu donjeti potvrdu od svog zubara da sam zdrava, jer necu da mi neko prcka po ustima? :dry:

blabla

a jel mogu donjeti potvrdu od svog zubara da sam zdrava, jer necu da mi neko prcka po ustima? :dry:
:)...i baš me stave u petak nakon 2 šugava kolokvija...

Ivy

Admin

od trga smjer dubrava
trebate sjesti na tram br 11 ili 12
na trecoj stanici siđete dolje
udete u onu ulicu gdje onaj ducan sa biciklima
nasuprot petrove crkve
i mislim da je laginjinova prva ili druga na lijevo

Andreja

ma nemaš se kaj zabrinjavati, kod sestre se važeš i sama si s njom...
a ovo za zubara, meni nije ni gledao zube, samo mi je dao žig u indeks :laughing::laughing:
a ako nećete znat koja je ulica pitate nekoga, neko će vam znat reći! sretno

hereja

da, sides tam na onoj stanici di su u izlogu oni orbitreci :laughing:
bila sam danas ja sa frendicama, ja nisam ponijela indeks pa nisam bila, al cujem da nije nista strasno, sve dok ti ne pikne kaziprst da ti izmjeri secer (ak kazes ne, gleda te grdo) :unsure:

Melanie

Bakalar

recite mi, molim vas, dragi kolege, što sa nama redovnim studentima sa plaćanjem??? kad će nas obavijestiti za sistematski il to sami moramo riješiti???
bilo bi super kad bi netko znao jer dosad svakog koga sam pitala - slijegao je ramenima...
unaprijed hvala!

blabla

recite mi, molim vas, dragi kolege, što sa nama redovnim studentima sa plaćanjem??? kad će nas obavijestiti za sistematski il to sami moramo riješiti???
bilo bi super kad bi netko znao jer dosad svakog koga sam pitala - slijegao je ramenima...
unaprijed hvala!
mislim da trebate doći 22.1 i svi oni koji su bez plačanja,a nisu dns bili isto tada...a vjerovatno će biti objavljeno na oglasnoj...

Robi A.

ne kužim zakaj na oglasnoj piše raspored samo za studente uprave, za porezni ne.
to je zato šta vaš studij na godinu upiše jedva dvajst ljudi samo i jedino da bi se ogrebali studentskih prava.
:laughing:

hrabri

to je zato šta vaš studij na godinu upiše jedva dvajst ljudi samo i jedino da bi se ogrebali studentskih prava.
:laughing:
Kakav je to odgovor?!

To baš i nije neki razlog... kad se već daju takvi odgovori onda je to zato jer upravni smjer ima veće privilegije ... što uopce nije fer!

Ivy

Admin

posto samo jedna doktorica obavlja sistematski naravno da se treba ici po nekom redu

najbolje da se svih 900 i nesto studenata koliko je upisalo studij pojavi u istom danu
a jos moze zenska obraditi i 300 sa poreza(ne znam koliko se njih upisalo)

ne znam zasto radite probleme tamo gdje ih nema

pa ni za ispite se ne prepirete toliko;) koliko za jedan obican sistematski koji je ziva formalnost

hrabri

posto samo jedna doktorica obavlja sistematski naravno da se treba ici po nekom redu

najbolje da se svih 900 i nesto studenata koliko je upisalo studij pojavi u istom danu
a jos moze zenska obraditi i 300 sa poreza(ne znam koliko se njih upisalo)

ne znam zasto radite probleme tamo gdje ih nema

pa ni za ispite se ne prepirete toliko;) koliko za jedan obican sistematski koji je ziva formalnost
Kolegice, bez ljutnje, to nije u pitanju konkretno samo sistematski, već Robijev pristup i njegov način odgovaranja, morao sam na to reagirati, a ako sam vas nečim uvrijedio ispričavam se :happy:

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks