AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Sistematski pregled

brianna

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
Re: Sistematski

di je sistematski? frend mi je krivo rekao, ne kuzim kaj je on procitao ak tu pise trg zrtava...

simpa1988

sistematski je u domu zdravlja Medveščak, LAGINJINA 16/1, ljudi su raspoređeni po statusu po kojem su upisali, znači prvo su redovni bez plaćanja po abecedi, pa redovni s plaćanjem i na kraju izvanredni...

m@rij@n@

Je l' zna netko kada je sistematski za brucoše, nakon početka akademske godine ili prije?:frustrating:

pitija

Je l' zna netko kada je sistematski za brucoše, nakon početka akademske godine ili prije?:frustrating:
Joj..nemoj mi spominjati to, mrzim sistematske, uvijek mi pere paranoja.

Nela

nije ništa strašno, do sad su svi preživjeli ;)
bar se tako priča :))

Dewey

Je li taj sistematski ko onaj u srednjoj? Tipa 15 cura uđe u prostoriju kod medicinske sestre, skine se ( tj. ostane samo u gaćicama i grudnjaku) il je to drugačije?
Eto, baš me zanima...

ganesha

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.

Je li taj sistematski ko onaj u srednjoj? Tipa 15 cura uđe u prostoriju kod medicinske sestre, skine se ( tj. ostane samo u gaćicama i grudnjaku) il je to drugačije?
Eto, baš me zanima...
nije ništa drugačije, kolko se sjećam skidaš se do grudnjaka i dolje ostaneš u hlačama! odeš do sestre koja ti izmjeri tlak, kilažu, visinu... i odeš do doktorice! ništa novo i ništa kaj se nemože preživjet... :wink5:

Random

Pozdrav svima, imam pitanje: ako imam obavljeni sistematski i žig u indexu s drugog faksa, je li se to priznaje ili moram ponovo ići na sistematski? Hvala unaprijed.

ivana4

Eto, baš me zanima...
ja pretpostavljam da je to sistematski ko za vozački,da po jedan ulaziš kod doktorice...ili se varam :crazy:

Sonia

nije ništa drugačije, kolko se sjećam skidaš se do grudnjaka i dolje ostaneš u hlačama! odeš do sestre koja ti izmjeri tlak, kilažu, visinu... i odeš do doktorice! ništa novo i ništa kaj se nemože preživjet... :wink5:
mi se čak nismo ni skidale, mogle smo ostati u potkošuljama :) stvarno ništa strašno ;)

banshee

A što ako u slučaju da taj dan kad imamo dogovoreno, ja npr. ne mogu doć na sistematski iz nekog razloga ,jel se može naručit onda za neki drugi dan?

Ivy

Admin

ne moras se ni narucivati vec samo moras doci u smjenu kada radi doktorica (ne znam kako se zove i ne znam kada je u smjeni)

misty

ja pretpostavljam da je to sistematski ko za vozački,da po jedan ulaziš kod doktorice...ili se varam :crazy:
ulazi vas po 5...ali po jedan kod doktorice. mislim, stvarno je bezazlena vaša briga. sistematski je mačji kašalj.:laughing:

Andreja

u jednu prostoriju vas ulazi petero, onda idete jedna po jedna kod sestre i tak kod doktorice
ulazite u hlačama i potkošulji
sestra vam mjeri tlak, težinu i visinu
a doktorica vas pita još neka pitanja i tak ništ strašno
ko u srednjoj na sistematskom

ivana4

ulazi vas po 5...ali po jedan kod doktorice. mislim, stvarno je bezazlena vaša briga. sistematski je mačji kašalj.:laughing:
ma ja se ne brinem...neg ono,kad je već ta tema,da vidimo,tj. pročitamo kak to ide tamo :laughing: znatiželja...

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks