a 30.614.7.
Trebala bi biti kod Vukorepe onda.
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
a 30.614.7.
Trebala bi biti kod Vukorepe onda.
Grgurev ima kraj abecede ja mislim.a 30.6
ja sam na K pa ko bi mogel biti?Grgurev ima kraj abecede ja mislim.
vukorepa 30.6 u 9 satiI jel znate raspored?![]()
Sretnoooovukorepa 30.6 u 9 sati
trebati će mi hvalaSretnoooo
Imaš u skriptarnici Rabbit rose skripta za knjige i druga skripta zakoni. Pripazi na izmjene koje su bile.Pozz...da li bi netko htio proslijediti skriptu/materijale iz čega uči ovaj predmet?
Imam to,ali mislila sam da ima nešto novijeg datuma. Hvala na odgovoruImaš u skriptarnici Rabbit rose skripta za knjige i druga skripta zakoni. Pripazi na izmjene koje su bile.
Mislim da nam bude. Ja sam na V.Ako sam ja na Š, da li to znači da bi mi idući rok sad 14.7. mogla biti prof. Grgurev?
Drago mi je da ti je dobro prošao ispit)))
Da li se može slušati ispit?Pozdrav, je li znate raspored na ovom roku?
Hvala
Ja sam u ponedjeljak u 8:30 kod prof. Grgurev.Pozdrav, je li znate raspored na ovom roku?
Hvala
Ja sam u ponedjeljak u 8:30 kod prof. Grgurev.
Ovo mi je prvi izlazak, ali sam svjesna cinjenice da necu proc, tak da idem samo vidjet pitanja i tjt.
[/QUOT Gdje se održava ispit?
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.