AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Radno i socijalno pravo

Mihaela95

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
Da podijelim svoje iskustvo. Meni je ovaj predmet bio teror. Takoder njega sam najvise puta pala i polozila sam tek iz 5og pokusaja kod prof. Gotovca. Predmet nije tezak, medutim profesori dosta traze. Preporuka je da ne ucite i ne brljate nista po skriptama. Ucite iz knjige i iskljucivo zakona koji su navedeni. Prof. Gotovac pita iz glave, ona lista pitanja nista ne vrijedi. Bila sam kod njega 3 puta s time da je iz knjige pitao samo MOR. Kod prof. Vukorepe se izvlace 3 kartice i to je bas bunt tih kartica. Znam da je 1 kartica knjiga, druga ZOR a 3 ako se dobro sjecam sve ostalo. Da svakome papir da si ukratko napise crtice odgovora na pitanje ali iskreno meni to nije pomoglo jer u tom stresu pricam iz glave. Postavlja dosta podpitanja. Kod nje sam bila 2 puta i nitko nije prosao od nas 10ak. Ako ce pomoci zapisala sam neka pitanja od prof. Gotovca: ugovor o radu, vjezbenici, disciplinska odgovornost, probni rad, liste lijekova, godisnji, koeficijent za mirovinu, rad na odredeno (drzavni sluzbenici), nezaposlenost, ocjenjivanje drzavnih sluzbenika... i da, da napomenem. Zna biti na mobitelu ili nesto drugo raditi, izgleda kao da ne slusa, pusti te da pricas (ne kaze jel tocno ili nije ) ali korektan je da vremena da razmislis. Za druge profesore ne znam. Evo nadam se da sam pomogla. Sretno svima

Kensington

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
pozdrav kolege, moze li mi netko molim vas objasniti kako se gleda rotacija jer nikad ne mogu uhvatiti kod koga sam. Planiram izaci na ispita sad pa jel mi moze netko reci kakva bi trebala biti rotacija i jesam li ja na sredini abecede ili na kraju ako sam na M

lucija.m

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
Što se tiče rotacije ja sam na M i na roku 2.7. sam imala usmeni kod prof. Grgurev.
Moja pitanja su bila:
- sloboda rada
- odnos poslodavca prema radničkom vijeću i radničkog vijeća prema radnicima
- prava nezaposlenih

Profesorica je jako ugodna i pomaže s potpitanjima ako se zapne! Svima želim puno sreće s polaganjem ovog ispita!

Helena40

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
Pozdrav, je li znate raspored na ovom roku?

Hvala
Ja sam u ponedjeljak u 8:30 kod prof. Grgurev.

Ovo mi je prvi izlazak, ali sam svjesna cinjenice da necu proc, tak da idem samo vidjet pitanja i tjt.

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks