Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
Na prvo pitanje sam ti odgovorila u postu iznad.lucy puno ti hvala!
daj mi molim te reci dal je isto NN ZA VRIJEME BOLOVANJA I PRAVO NA NOVCANU POMOĆ ZA VRIJEME BOLOVANJA
Zaista ne znam na što misliš pod pojmom osnovica za mirovinu. Prolistaj malo postove i naći ćeš izračun mirovine gdje su ti ujedno navedeni i mirovinski faktori za pojedine vrste mirovine, kao i način određivanja polaznog faktora u slučaju prijevremene starosne...Pliz...osnovica za starosnu mirovinu, za obiteljsku mirovinu i invalidsku...
bolonja
dal mi može tko odgovorit
1)financiranje naknade plaće prema ZOOZO?
U postovima prije je netko kao odgovor na ovo pitanje i naveo izvore financiranja HZZO-a što mislim da nije dobar odgovor.
Mislim da bi ovdje trebalo odgovoriti u kojim slučajevima naknadu plaće financira poslodavac, odnosno ustanova za prof. rehabilitaciju i zapošljavanje invalida, u kojim slučajevima HZZO te u kojim slučajevima se financira iz državnog proračuna.
može pomoć!pitanja GRGUREV!
1)što ako poslodavac ne dopušta pravo na korištenje godišnjeg odmora?
2)kome se treba obratitti i u kojem roku da bi se zaštotila povrijeđena prava radnika?
3)tko inicira štrajk?TKO GA PROVODI?
4)POSLJEDICE SUDJELOVANJA RADNIKA U ZAKONITOM I NEZAKONITOM ŠTRAJKU?ŠTO JE S PLAĆOM RADNIKA?
5)razlika izmeĐu mirovinskog staŽa i staŽa osiguranja?
6)kod ozljede na radu značaj u mir. i zdrav.osig,?dal tu treba reci osirurani rizici u inv.osi:rizik invalidnosti,TO,itd,a rizici u mir.osig:rizik starostii smrti.dal to ide pod to
lucy daj mi molim te odgovori?
Da, bolonja sam. Koliko znam još na ovom roku je stara literatura u koju ulaze dijelovi knjige, a ne cijeli ZOR. Koliko sam vidjela po pitanjima samo je Gotovac pitao malo izvan literature (štrajk, sindikate,...). Nova literatura vrijedi od 01.03.dal si ti po bolonji,šta netreba učit štrajk?
u zakonu o posredovanju pri zapošljavanju i pravima za vrijeme nezaposlenostiImam jedno pitanjce...gdje stoji posredovanje pri zapošljavanju, prava nezaposlenih i to? I jel trebamo znati štrajk?
Da, tako se izračunaju osobni podovi.lucy što treba reći pod osobnim bodovima,dal treba samo rec onu formulu OB=PVB*MS*PF,DAL JE TO TO
A dal mi možeš objesniT PVB,I PF.
hej žao mi je što si pala,ali jel nam možeš napisati što te pitao?što nisi znala? jel postavlja teška pitanja?jel spominjao rok u 4 mj.i što će ispitivati ?koja je pitanja postavljao,znači od cjele grupe samo je jedna cura prošla?ja sam bila i pala. jedna je cura prošla na početku
Žao mi je kaj si pala. Kakva je pitanja postavljao?ja sam bila i pala. jedna je cura prošla na početku
Doprinose na plaču isplaćuje poslodavac iz svojih sredstava,oni iznose ukupno 17,20%Moze mi netko reci sto je potvrda o placi i kad se mora dati? Za ovrsnu ispravu znam tj za obracun. I kod bruto place tocna formula bi bila: neto placa plus obvezna javna davanja, a ta obvezna javna davanja su doprinosi iz place, porez, prirez? A sto je sa doprinosima na placu? Gdje su oni u formuli? Sory na glupim pitanjima, al sve mi se pobrkalo...Btw, sjediste MOR-a prije Zeneve?
Moze mi netko reci sto je potvrda o placi i kad se mora dati? Za ovrsnu ispravu znam tj za obracun. I kod bruto place tocna formula bi bila: neto placa plus obvezna javna davanja, a ta obvezna javna davanja su doprinosi iz place, porez, prirez? A sto je sa doprinosima na placu? Gdje su oni u formuli? Sory na glupim pitanjima, al sve mi se pobrkalo...Btw, sjediste MOR-a prije Zeneve?
Pitanja su od Gotovca prikupljena na nekoliko rokova...Sto se tice MF...tu moras rec sve ono da iznosi za starosnu,prijev.star.,invalidsku zbog opce nesposobnosti za rad 1,0 itd...sve u zakonu u tom clanku imastatjana od koga su ta pitanja?
dal mi može tko odgovorit da pitanje iznad postavljeno
u vezi MF
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.