Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
Sutra idem do faksa pa ću napisati cijeli raspored,ako se možeš strpiti!pliiiz prezime počinje s Mu, bolonja?! tx
da li je grgurev ili..
V. FINANCIRANJE OBVEZNOGA ZDRAVSTVENOG OSIGURANJAbolonja
dal mi može tko odgovorit
1)financiranje naknade plaće prema ZOOZO?
2)što mora poduzeti poslodavac da otkaz bude zakonit?
3)jesu li uvjeti za invalidsku mirovinu jednaki ako vrlo mlad postaneš invalid?
simpa dal si kad bila kod grgurev?dal znas kako pita?dal je stroga?
il dal ima tko da je već bio kod nje?
uh koliko ti imaš pitanja,jesi li pogledala knjigu šta u njoj piše,to su dosta pikantna pitanja,i slušala sam profesore kad ispituju i nisam čula da postavljaju takva teška pitanjahvala ti!
znači da nisu jednaki ako vrlo mlad postaneš invalid,da li je tako?
molim vas neka mi netko odgovori na ova pitanja?od GRGUREV!
1)što je s poslovima koji se ne smiju prekidati za vrijeme štrajka?
2)posljedice sudjelovanja radniak u zakonitom i nezakonitom štrajku?što je s plaćom radnika?
3)mogu li radnička vijećapozivati na štrajk i sudjelovati u njima?kakva je njihova uloga?
4)postoji li nenaplatni radni odnos?
5)koje su posebne kategorije radnika kojima poslodavac ne može otkazati bez suglasnosti radničkog vijeća?
jesam slušala sam njeno ispitivanje,postavi podpitanja ali vezana za ta 3 pitanja,ali ako i krivo odgovoriš ide dalje,prođe kroz cijelo gradivo i onda te ocjeni,da vidi što si bolje i lošije naučila.adriana dal si bilakad kod GRGUREV.šta ono ne postavlja potpitanja,samo pita šta znaš o tim 3 pitanjima.
i daj mi molim te reci dal ocjenjivanje drž.službenika provodi čelnik drž. tijela,il nadređeni
joj tebe lovi panika,opusti se barem probaj,ne postavlja onakva pitanja kakva si ti postavila,da dovoljno je ta tri pitanja da znaš ali ovisi kako ćeš ih odgovarati,sve to ovisi od osobe do osobe,jedna cura je vani sve rasturala ušla je unutra i nije ništa znala,tako da sve ovisi.šta ne pitanja onakva potpitanja kakva sam ja postavila.dal je dovoljno odgovoriti ta 3 pitanja bez potpitanja da dobijem 2.dal zna pitati zaštitu na radu?
šta je pita krivo sam napisala iznad
to šta si ogovorili u vezi invalidnosti,dal si to mislila na ono pitanje jesu li uvjeti za invalidsku mirovinu jednaki ako vrlo mlad postaneš invalid?
i to šta si odgovorila dal to mogu sve rec kad mi postavi pitanje INVALIDSKA MIROVINA,jer nezna šta bi pod njom trebalo sve rec a da se njoj sviđa,daj mi molim te napiši,lijepo te molim-
znaci kod invalidnosti treba rec da su ivjeti različiti je li tako?
znaci kod invalidnosti treba rec da su uvjeti različiti je li tako?
Obveza socijalnog izboramože pomoć!
što je kriterij socijalnog izbora?
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.