hvala ti,puno,puno :wave:opet ja:tongue2:
nemamo seminare i nisi trebala izabrati izb.predmete jer su oni na 3.godini..
ma samo pitaj šta ti nije jasno!:wink5:
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
hvala ti,puno,puno :wave:opet ja:tongue2:
nemamo seminare i nisi trebala izabrati izb.predmete jer su oni na 3.godini..
ma samo pitaj šta ti nije jasno!:wink5:
baš... :crazy: :zivili:a jesmo obadvije zbunjene. :zivili:
:sos:Predavanja, kako već sigurno znaš, počinju 05.10.
01. i 02.10. biti će organizirani dani orijentacije brucoša. Moći ćete doći (po grupama koje će biti određene i objavljene na oglasnoj ploči faksa, a vjerojatno i na netu) i stariji studenti će vam pokazati gdje se nalaze lokacije koje ćete često sljedećih godina posjećivati, odgovarati na vaša pitanja o samom studiju i tako..
ja imam knjige i skripite za 400kn sve,,na br.0917335953ak netko ima knjige za 1.godinu uprave molio bih da se javi na inbox...
hvala!
nema vam tko organiziratiMože meni netko objasnit zašto za brucoše poreznog prava nema raspored za dan orijentacije?
Za nas to ne postoji?
ne mora, kao što sam rekla, to organiziraju studenti, njihova dobra volja i njihovo slobodno vrijeme koje nitko ne plaćadal se obavezno mora doći na taj dan orjentacije ??
a znam,al ja nisam iz zagreba,pa mi je malo problem doći,jer nema baš ni buseva ni vlaka,ah,nešto ću već smislit,hvalanema vam tko organizirati
to organiziraju studenti a porez nema studenata u udruzi, ima u studentskom zboru ali nisu aktivni... nažalost
ne mora, kao što sam rekla, to organiziraju studenti, njihova dobra volja i njihovo slobodno vrijeme koje nitko ne plaća
osobno mislim da je korisno
a ne traje dugo, samo osnovne info
1. nije bitnoUpisao sam se na prvu godinu i malo sam zbunjen pa ako mi netko moze odgovorit na ova pitanja
1 Ako izvanredni student ide na predavanja redovnih, jel vazno u koju grupu ide ili bas mora u onu po prezimenu?
2 znaci ako vec idem na predavanja s redovnim, da li radim sve isto Kako/kada i redovni po pitanju kolokvija i ispita?
3 Sta se tice stranih jezika jesu oba obavezni ili mogu birat?
Please help:confused2:
Upisao sam se na prvu godinu i malo sam zbunjen pa ako mi netko moze odgovorit na ova pitanja
1 Ako izvanredni student ide na predavanja redovnih, jel vazno u koju grupu ide ili bas mora u onu po prezimenu?
2 znaci ako vec idem na predavanja s redovnim, da li radim sve isto Kako/kada i redovni po pitanju kolokvija i ispita?
3 Sta se tice stranih jezika jesu oba obavezni ili mogu birat?
Please help:confused2:
link:jel netko bio na orijentaciji?
jel može netko napisat ovdje kaj su rekli, jer ja do jučer navečer nisam vidla da su objavili kad je orijentacija.![]()
u kojoj sobi možemo sutra dić iksice, mi koji smo upali na drugom roku? :happy:
i dal se uopće mogu dić sutra?
evo, ako neko ne zna, ovaj tjedan se mogu dizat iksice, ja svoju danas podigla.mislim u sobi 10... jer tam je teta koja je zadužena za iksice...
a sad jel ih možemo dić sutra :confused2: dođeš i pitaš... :crazy:
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.