blabla
Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
5.10.počinju predavanja (potvrđeno)5.10. počinje, hoće to još bit potvrđeno gdje na forumu ili ću morat put pod noge samo to vidjet u zege?
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
5.10.počinju predavanja (potvrđeno)5.10. počinje, hoće to još bit potvrđeno gdje na forumu ili ću morat put pod noge samo to vidjet u zege?
možeš, to ti nitko ne kontrolira u kojoj si grupi, odi si u onu koja ti najbolje odgovara!:wink5:raspored predavanja objavljen je na stranici fakulteta.
jedno pitanje- jel se može prebaciti iz jedne u drugu grupu? postoji grupa a i grupa b.
Predavanja, kako već sigurno znaš, počinju 05.10.Zanima me dali ima nekakvo uvodno predavanje...
Čula sam da će kao prije samih predavanje bit nekakvo uvodno, par dana ranije...
tek sam sad skužila, hvala ti.piše ti gore u čoškiću da su ti sva predavanja u dvorani 1 prizemlje...XD...
i da utorkom nemaš niš...
ma kako ti se koji dan sviđa...tek sam sad skužila, hvala ti.
neg, pitanje, ja sam u indeks napisala samo "strani jezik" a u srednjoj sam učila njemački, jel mogu dolazit na engleski ili? :shocked:
i kaj se tiče ovih grupa, mogu jedan dan dolazit u jednu, drugi dan u drugu il koju odaberem na tu moram i dolazit?:sad:
tek sam sad skužila, hvala ti.
neg, pitanje, ja sam u indeks napisala samo "strani jezik" a u srednjoj sam učila njemački, jel mogu dolazit na engleski ili? :shocked:
i kaj se tiče ovih grupa, mogu jedan dan dolazit u jednu, drugi dan u drugu il koju odaberem na tu moram i dolazit?:sad:
kaj ne postoje? :zvrko:kaaj nisi bila pitala neš za porezni ?
hmm.. nisam znala a postoje grupe za porezni ?? :blushed: hmm
bok svima,evo ovako,sto se tice grupa za upravni smjer,postoje grupe,neznam kako ce bit ove godine,al prosle god.su bile dvije od prezimena A-K i od L-Ž,prema tome su sastavljena i predavanja,a sad mislim da ako ne stignes npr.prvu mozes ic u drugu ako zelis nadoknadit a nisi stigla ic na to predavanje prvo..neznam kako ce sad bit..mozda se nes promjenilo..uglavnom,sve ce se vidit 5.10 kad pocne fax..za porezni nisam ziher al mislim da oni nisu prosle godine imali grupe jer je njih manje bilo..najbolje skoknut do faxa i provjerit...sad bi ionako trebali objavit kad su predavanja ako vec nisu:wink5:kaaj nisi bila pitala neš za porezni ?
hmm.. nisam znala a postoje grupe za porezni ?? :blushed: hmm
kaj ne postoje? :zvrko:
joj, zbunjuju me svi.tu stalno netko spominje neke grupe, ovo ono, šta ja znam.
![]()
a jesmo obadvije zbunjene. :zivili:kolko ja vidim nema ih.. bar ne na rasporedu.. :laughing: ima za upravni.. za nas nemaa... :wink5: pa sam se i ja zbunila mislila da znaš nekaj kaj ja ne znam :crazy::crazy:
opet ja:tongue2:vidla sam na stranici pravnog fakulteta prijave za neke seminare,dal i mi to moramo,il je to sam za studente prava ? ja niš ne kužim,totalno sam sva zbunjena,a informacije daju na kapaljku,pa ako neko zna,nek mi objasni,i mi nismo trebali izabrat nikakve izborne predmete,ni ništa,jelda ?
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.