Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
STUDENTSKE REFERADEtrebala bih broj od referade (javna uprava) gundulićeva...tnx
Tko te živcira, Aine, sunce mu žarko? :razz: Budi konstruktivna kao i uvijek, pa nam kaži tko su stud. predstavnici.Sve ti pise na webu
Ivana Branilović, za ostale nemam pojma. Znam da je ona glavna od kada sam ja upisala. Curu znam samo po pričama, a budući da ne koristim fejsbljuk tko su drugi ljudi nemam pojma. Baš me sad zanima sto ces napravit sa ovom informacijomBudi konstruktivna kao i uvijek, pa nam kaži tko su stud. predstavnici.
nazovi pa pitaj, ali ja mislim da bi trebali raditi.dali studentska referada radi još do kraja 7. mj., budući da su završili ljetni ispitni rokovi? trebala bih potvrditi ocjene...
, danas sam otisla i radi referada, ali do 17.7. zato jer su ostale dane upisi,... stoji obavijest na vratima referade.. ipak hvalanazovi pa pitaj, ali ja mislim da bi trebali raditi.
Evo ja se raspitala pošto namjeravam isto.kolege, zanima me kakva je procedura kod ispisivanja s faksa? znam da moram uplatit 150 kn, ponjeti obrazac,indeks i svjedodzbu od mature...samo me zanima jel to moguce rijesit u jednom danu?
Baš sam to ja htjela pitatiod kad počinje raditi referada?
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.