Horiemon
Kronično vaš, 0-24
[email protected]Možete mi reći mail od naše studentske referade? Hvala
Vjerlo vjerojatno najcool i najljubaznija osoba u administraciji.
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
[email protected]Možete mi reći mail od naše studentske referade? Hvala
ništa se ne zna kada još traju do 15.10. upisi za izvanredne.Jel zna netko kad možemo doći po indekse?
sigurno imaš dobre brojeve samo se ne žele se javiti.Da li mi netko može dati kontakt telefonski broj od referade, jer ja sve brojeve koje imam , nitko mi se niti na jedan telefon ne javlja??? ne razumijem??? nikog nema na faxu ili??? :angry:
zovem od prošle srijede, svaki dan, po 10 ak put u jutarnjem terminu i nekoliko puta popodne... danas je srijeda... niti jednom mi se nitko nije javio... pa nemreš vjerovati!!! :twisted: :twisted: :twisted:sigurno imaš dobre brojeve samo se ne žele se javiti.
još se ne zna. budu objavili na webu.Ljudi..kada se mogu podici indeksi za izvanredne...
odnosi se samo na specijalistički diplomski stručni studij javne uprave. tu svi upisujemo isto i nema komplikacija pa su brzo bili gotovi indeksi.odjavljena je neka obavijest za podizanje indeksa,mislim da se odnosi na sve...ili?
rekla bih da rade.jel ovi neradnici sutra rade od 15-16 sati (kak je dosad bila praksa) ili su si i to uzeli slobodno?
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.