AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Pitanja o studentskoj referadi (NE pitanja ZA referadu :))

jelaa

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
:bang:ma kako god bilo činjenica je da sanji ove god nije lako...em su upise za redovne i izvanredne strpali u 2 tjedna em nikog nisu stavili da joj bar pomogne a da ne pricam da smo i mi studenti zakomplicirali sa pitanjima koja su lijepo objasnjena i na stranicama faksa i na uputama za upis a da ne govorim da su se jedno ta ista pitanja po 100 puta žvakala ovdje na forumu i opet se nadje netko kome se da stajati u redu po 2 sata da bi je pitao koji je poziv na broj za uplatu isl...strasno...mislim da bi bilo sve bezbolnije da su joj dali nekog da radi s njom na upisima guzve bi bile manje ili da su produzili upise kao prosle god...ali zasto bi bilo jednostavno kad može biti komplicirano..
U potpunosti se slažem s tobom, tolko nas uće kako moramo biti fer kad jednom počnemo radit u državnoj službi, kako svatko ima svoja prava i dužnosti a oni se ni u pola ne pridržavaju toga, izrabljuju svoje službenike i izrabljuju nas, al dobro netreba praviše kukat, valjda će jednom biti bolje, treba vjerovat.

MARYYNNA

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
može li mi netko reći da li u petak mogu prijaviti ispite ,jer neznam jel mi indeks gotov (kajgod da rade s njim tolko dugo),rekla je Storjakica da će bit gotov do kraja mjeseca,samo me zanima oće me izuzetno ugodne tete u referadi tražiti indeks ili nešto?

martina_sk

Administrator
može li mi netko reći da li u petak mogu prijaviti ispite ,jer neznam jel mi indeks gotov (kajgod da rade s njim tolko dugo),rekla je Storjakica da će bit gotov do kraja mjeseca,samo me zanima oće me izuzetno ugodne tete u referadi tražiti indeks ili nešto?
jesu li ikada tražili indeks kod prijave ispita? ne :)

nikolina25

obzirom da prijave za nauku padaju i u utorak je li moguće predati prijavnicu od 15 do 16 kada referada radi za izvanredne ili je to moguće samo od 10-12 sati. Hvala

zeezeee

u koje vrijeme mogu sljedeci tjedan doci i podici index? jel isto od 12-13h kao danas ili mogu od 8 ujutro?

sampic

u koje vrijeme mogu sljedeci tjedan doci i podici index? jel isto od 12-13h kao danas ili mogu od 8 ujutro?
Ja danas podigla indeks u 11:45. Prijavljivala sam ustavno u sobi 10, pa podigla i indeks. Svi indeksi nisu gotovi.

fakin

Super Moderator
dobro ne pravite se sad pametni...treba mi za sutra komisijski list, a ne mogu ga isprintati jer ne radi stranica pravnog fakulteta :facepalm: i šta sad napraviti??

3 preglednika, 2 računala, isti rezultat:

marionette

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
i šta sad napraviti??

Probaj sutra opet, ako se stranica opet ne može otvorit pošalji mail profesoru, objasni situaciju, pitaj prof da li možeš naknadno predati list za komisiju, otiđi u referadu i predaj prijavnicu za ispit ... ukratko učini sve što možeš!

minka

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
u kojoj referadi se sada izdaju potvrde za izvanredne studente?
meni je jednom nesto trebalo pa sam otisla kod sanje a ona me poslala gore u sobu 10 ali to je bilo prije god.dana neznam jesu sta promijenili...otiđi kod sanje ako ti ona neda reci će ti gdje ćes to moći napraviti...

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks