Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
apsolventska traje godinu znači do godine dana od dana kad si upisala apsolventskuneznam gdje bi postavila ovo pitanje pa ću ga tu stavit. zanima me ako se na jesen upiše apsolventska godina samo sa diplomskim do kada se imaju studentska prava? jel cijelu sljedeću akademsku godinu ili?
Meni više puta. Rekla bih da nisam mogla izaći s posla i nikada nije bilo problema...:laughing:Hej ljudi jel zna netko ili je imao iskustvo jel bi "ljubazne" tete uzele možda prijavnicu dan iza roka prijave??? tnx)
jel zna netko odgovor??Da li referada radi utorkom od 3 do 4 za izvanredne?
aha...jel zna netko odgovor??
bila sam na faxu u utorak i koliko sam vidjela rade do 22.7.Do kojeg dauma radi referada, odnosno sanja storjak u 7mj ?
Sanja Storjak je na godišnjem do ponedjeljka...hej ljudi,dali netko zna radi li referada i u koje vrijeme?bila danas malo prije 12 i naletila na zaključana vrata,a hitno mi treba neka potvrda,a i imam pitanje za tetu Sanju...ima li ona neki mail možda putem kojeg je se može kontaktirati,ima li tko iskustva sa tim,odgovara li i to?hvala unaprijed...
ja ga nemam..al iskreno sumnjam da će ti odgovoriti odmah ako je na godišnjem,vjerojatno ništa službeno ne odgovara...u ponedjeljak ujutro je nazovi,sigurna sam da će se javit...valjda nije tako hitno, a da nemože izdržat 2 danaIma li itko e-mail od Sanje Storjak?
Hvala
Hvala ti. Nije hitno nego mi je jednostavnije sve napisati nego objašnjavati...:laughing:ja ga nemam..al iskreno sumnjam da će ti odgovoriti odmah ako je na godišnjem,vjerojatno ništa službeno ne odgovara...u ponedjeljak ujutro je nazovi,sigurna sam da će se javit...valjda nije tako hitno, a da nemože izdržat 2 dana![]()
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.