Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
Da, tamo je Sanjica, a pored nje kabinet Nauke o upravi :laughing:jel teta sanja u sobi 3a?
u sobi 8 se obavljaju upisi za izvanredne studente...mislim da je riječ o teti Mirjani.:wink5:koja teta ove godine upisuje izvanredne studente ? nešto mi je sanja rekla da neće ona nego neka druga teta, al nisam zapamtila koja ?
hvala !
u sobi 8 se obavljaju upisi za izvanredne studente...mislim da je riječ o teti Mirjani.:wink5:
:laughing::laughing::laughing: super teta, nisam joj odma pružila index i nije vikala, preporodih se nakon one crne tete s upisa :confused2::unsure::crying2::angry::shocked::shocked::shocked:koja teta ove godine upisuje izvanredne studente ? nešto mi je sanja rekla da neće ona nego neka druga teta, al nisam zapamtila koja ?
hvala !
Da, tamo je Sanjica, a pored nje kabinet Nauke o upravi :laughing:
je, al zadnji put kad sam bila kod nje, podizala index nije niš rekla ni vikala ni bila bezobrazna tak da... :mellow:da, da, sad i meni zvoni teta Mirjana.. jer to ona crna nad..ana ? da se pripremim onda psihički :laughing:
hvala !:laughing:
ok. ali crna teta Mirjana je sklona promjenama raspoloženja:laughing::laughing::laughing: super teta, nisam joj odma pružila index i nije vikala, preporodih se nakon one crne tete s upisa :confused2::unsure::crying2::angry::shocked::shocked::shocked:
je, al zadnji put kad sam bila kod nje, podizala index nije niš rekla ni vikala ni bila bezobrazna tak da... :mellow:
moja jedina neugodnost je kaj stalno prijavljujem jedan te isti ispit
tak se nadam da se ne kuži[/
to ti se i meni događa sa građanskim, valjda sam ga prijavila već preko 35 puta, a izašla 2 puta, a od kad su počeli objavljivati po koji puta se prijavljuje, još se više crvenim...
hahah, da skuzila sam :confused2: nema na cemu :laughing:ok. ali crna teta Mirjana je sklona promjenama raspoloženjaok, thanks :crazy:
sve u sobi 3a (prizemlje) kod Sanje Storjak svaki radni dan od 10-12 h.:wink5:može li mi netko reći od koliko do koliko rade referade? :crazy: zanima me konkretno ona u kojoj se vrši upis za redovne studente, to je ona u prizemlju jel tak? i prije toga trebam pretpostavljam ići u neku drugu sobu da mi testiraju index(ako da u koju i također radno vrijeme) ili to sve obavljam u toj jednoj? zahvaljujem na odgovoru :wink5:
da.:happy:samo redovni testiraju index jel tako???hvala![]()
najbolje ti je da odeš pitati tetu Sanju u referadu (soba 3a) pa će ti ona sve lijepo objasniti i još k tome stručnije, ne znam što da ti drugo kažem...ovo hoće li ili neće ti ovo, ono, mi tu na forumu ne možemo znati. no, u vezi Ravlića, on ti je predobar profesor i vjerujem da ti neće raditi nikakve probleme u slučaju da trebaš potpis. ali kažem, bolje da ideš u referadu pitati da budeš 100 % sigurna...i to najbolje oko 10 h da imaš vremena sve lijepo obavit dok ti ne zatvore referadu do 12 h, u slučaju da trebaš molbu napisati i slično...:wink5:evo ovako imam jedno pitanjce koje nije baš povezano s ovom temom, ali ne postoji nijedna tema pod koje bih ga postavila pa mi se ovdje činilo najprikladnije:unsure: dakle,upisujem sad 2. godinu..prenjela sam s prava sve ispite osim politologije(dakle sve osim politologije je riješeno na pravu). u ponedjeljak se trebam upisati i sinulo mi je da bi mi mogli stvarati probleme u referadi jer nemam potpis iz politologije(i možda iz engleskog jer sam polagala na upravi razliku..vjerojatno bi i tu mogli raditi probleme iako imam potpis s prava?) da li sam u pravu? :laughing: ako se to dogodi,što da odem na konzultacije kod ravlića i pitat ga da mi da?kakav je on? mislim,jel izlazi u susret studentima? ako mi od toga ništa ne uspije,sljedeći korak mi je onda molba pretpostavljam ili? dal ju trebam platiti,koliko i koliko dana treba otprilike da se to sve sredi? pretpostavljam da je to sve obična formalnost,a ja bih do 30.9. trebala najkasnije biti upisana zbog potvrde za mirovinsko koja mi je hitna :sad: *i da dal postoji ikakva šansa da dobijem potvrdu prije dok recimo čekam da se to s molbom sredi ako će biti potrebno?oprostite ako sam zaspemala topic,al mi je jako hitno :sad: unaprijed zahvaljujem :happy:
najbolje odi u sobu 3a u prizemlju i sanja će ti sve reći, da nebi netko od nas nešto krivo rekao klad je već tako hitno ona ti radi od 10-12 za studenteevo ovako imam jedno pitanjce koje nije baš povezano s ovom temom, ali ne postoji nijedna tema pod koje bih ga postavila pa mi se ovdje činilo najprikladnije:unsure: dakle,upisujem sad 2. godinu..prenjela sam s prava sve ispite osim politologije(dakle sve osim politologije je riješeno na pravu). u ponedjeljak se trebam upisati i sinulo mi je da bi mi mogli stvarati probleme u referadi jer nemam potpis iz politologije(i možda iz engleskog jer sam polagala na upravi razliku..vjerojatno bi i tu mogli raditi probleme iako imam potpis s prava?) da li sam u pravu? :laughing: ako se to dogodi,što da odem na konzultacije kod ravlića i pitat ga da mi da?kakav je on? mislim,jel izlazi u susret studentima? ako mi od toga ništa ne uspije,sljedeći korak mi je onda molba pretpostavljam ili? dal ju trebam platiti,koliko i koliko dana treba otprilike da se to sve sredi? pretpostavljam da je to sve obična formalnost,a ja bih do 30.9. trebala najkasnije biti upisana zbog potvrde za mirovinsko koja mi je hitna :sad: *i da dal postoji ikakva šansa da dobijem potvrdu prije dok recimo čekam da se to s molbom sredi ako će biti potrebno?oprostite ako sam zaspemala topic,al mi je jako hitno :sad: unaprijed zahvaljujem :happy:
sanja storjak, ref 3a, tel.: 4890 215, mislim da joj je radno vrijeme do 15hdanas sam bila u referadi na I. katu i ženska je je bila već uobičajeno živčana i nije mi htjela pomoći, zato ne znam koga da pitam što me zanima; ako netko zna nakakav br. telefona tko mi može reći potrebne informacije vezane za upis( a da nije ona živčana ženska) i u koje vrijeme mogu zvati,jer ne mogu izići sa posla u svako vrijeme, bila bih puno zahvalna, molim vas pomagajte.:frustrating:
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.