AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Pitanja o studentskoj referadi (NE pitanja ZA referadu :))

no_name

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
Re: Referada - (Ne)ugodnosti

Mateja, javi što je na kraju bilo nadam se da je došlo do zabune i da je sve ok završilo...

bee happy

Mladi član foruma kojeg zanima uprava

čini mi se da sam baš ja bila u referadi kad si ti zvala sanju da pitaš kaj s engleskim... i da je ona rekla ako ti u popisu ispita koji su ti priznati ( a taj popis ti mora pisat na početku indexa da se odlukom pročelnice dozvoljava prijelaz sa prava i da se za nastavak studija priznaju ovi ispiti ( i onda su ti nabrojeni ispiti )

dakle, ako ti je na tom popisu nabrojen engleski I. ne moraš ga polagat.., čisto lako moguće da je ona frfljava plava teta nekaj zmotala ...

P.S. plavu tetu u PENZIJU POD HITNO !!! sanji sve pohvale na strpljenju i ljubaznosti

p.s.2 : sjednica za dekanski je28.09. i Sanja je rekla da će stavit na net čim se sazna !

bee happy

koja teta ove godine upisuje izvanredne studente ? nešto mi je sanja rekla da neće ona nego neka druga teta, al nisam zapamtila koja ?

hvala !

jel teta sanja u sobi 3a?
Da, tamo je Sanjica, a pored nje kabinet Nauke o upravi :laughing:

misty

koja teta ove godine upisuje izvanredne studente ? nešto mi je sanja rekla da neće ona nego neka druga teta, al nisam zapamtila koja ?

hvala !
u sobi 8 se obavljaju upisi za izvanredne studente...mislim da je riječ o teti Mirjani.:wink5:

bee happy

u sobi 8 se obavljaju upisi za izvanredne studente...mislim da je riječ o teti Mirjani.:wink5:

da, da, sad i meni zvoni teta Mirjana.. jer to ona crna nad..ana ? da se pripremim onda psihički :laughing:

hvala !:laughing:

Zilla

potepuh

hvala !

Da, tamo je Sanjica, a pored nje kabinet Nauke o upravi :laughing:
:laughing::laughing::laughing: super teta, nisam joj odma pružila index i nije vikala, preporodih se nakon one crne tete s upisa :confused2::unsure::crying2::angry::shocked::shocked::shocked:

da, da, sad i meni zvoni teta Mirjana.. jer to ona crna nad..ana ? da se pripremim onda psihički :laughing:

hvala !:laughing:
je, al zadnji put kad sam bila kod nje, podizala index nije niš rekla ni vikala ni bila bezobrazna tak da... :mellow:

bee happy

:laughing::laughing::laughing: super teta, nisam joj odma pružila index i nije vikala, preporodih se nakon one crne tete s upisa :confused2::unsure::crying2::angry::shocked::shocked::shocked:

je, al zadnji put kad sam bila kod nje, podizala index nije niš rekla ni vikala ni bila bezobrazna tak da... :mellow:
ok. ali crna teta Mirjana je sklona promjenama raspoloženja:cool: ok, thanks :crazy:

pjosy

Re: Referada- ( Ne ) Ugodnosti

moja jedina neugodnost je kaj stalno prijavljujem jedan te isti ispit
tak se nadam da se ne kuži[/

to ti se i meni događa sa građanskim, valjda sam ga prijavila već preko 35 puta, a izašla 2 puta, a od kad su počeli objavljivati po koji puta se prijavljuje, još se više crvenim...

wild rose

može li mi netko reći od koliko do koliko rade referade? :crazy: zanima me konkretno ona u kojoj se vrši upis za redovne studente, to je ona u prizemlju jel tak? i prije toga trebam pretpostavljam ići u neku drugu sobu da mi testiraju index(ako da u koju i također radno vrijeme) ili to sve obavljam u toj jednoj? zahvaljujem na odgovoru :wink5:

misty

može li mi netko reći od koliko do koliko rade referade? :crazy: zanima me konkretno ona u kojoj se vrši upis za redovne studente, to je ona u prizemlju jel tak? i prije toga trebam pretpostavljam ići u neku drugu sobu da mi testiraju index(ako da u koju i također radno vrijeme) ili to sve obavljam u toj jednoj? zahvaljujem na odgovoru :wink5:
sve u sobi 3a (prizemlje) kod Sanje Storjak svaki radni dan od 10-12 h.:wink5:

wild rose

evo ovako imam jedno pitanjce koje nije baš povezano s ovom temom, ali ne postoji nijedna tema pod koje bih ga postavila pa mi se ovdje činilo najprikladnije:unsure: dakle,upisujem sad 2. godinu..prenjela sam s prava sve ispite osim politologije(dakle sve osim politologije je riješeno na pravu). u ponedjeljak se trebam upisati i sinulo mi je da bi mi mogli stvarati probleme u referadi jer nemam potpis iz politologije(i možda iz engleskog jer sam polagala na upravi razliku..vjerojatno bi i tu mogli raditi probleme iako imam potpis s prava?) da li sam u pravu? :laughing: ako se to dogodi,što da odem na konzultacije kod ravlića i pitat ga da mi da?kakav je on? mislim,jel izlazi u susret studentima? ako mi od toga ništa ne uspije,sljedeći korak mi je onda molba pretpostavljam ili? dal ju trebam platiti,koliko i koliko dana treba otprilike da se to sve sredi? pretpostavljam da je to sve obična formalnost,a ja bih do 30.9. trebala najkasnije biti upisana zbog potvrde za mirovinsko koja mi je hitna :sad: *i da dal postoji ikakva šansa da dobijem potvrdu prije dok recimo čekam da se to s molbom sredi ako će biti potrebno?oprostite ako sam zaspemala topic,al mi je jako hitno :sad: unaprijed zahvaljujem :happy:

misty

evo ovako imam jedno pitanjce koje nije baš povezano s ovom temom, ali ne postoji nijedna tema pod koje bih ga postavila pa mi se ovdje činilo najprikladnije:unsure: dakle,upisujem sad 2. godinu..prenjela sam s prava sve ispite osim politologije(dakle sve osim politologije je riješeno na pravu). u ponedjeljak se trebam upisati i sinulo mi je da bi mi mogli stvarati probleme u referadi jer nemam potpis iz politologije(i možda iz engleskog jer sam polagala na upravi razliku..vjerojatno bi i tu mogli raditi probleme iako imam potpis s prava?) da li sam u pravu? :laughing: ako se to dogodi,što da odem na konzultacije kod ravlića i pitat ga da mi da?kakav je on? mislim,jel izlazi u susret studentima? ako mi od toga ništa ne uspije,sljedeći korak mi je onda molba pretpostavljam ili? dal ju trebam platiti,koliko i koliko dana treba otprilike da se to sve sredi? pretpostavljam da je to sve obična formalnost,a ja bih do 30.9. trebala najkasnije biti upisana zbog potvrde za mirovinsko koja mi je hitna :sad: *i da dal postoji ikakva šansa da dobijem potvrdu prije dok recimo čekam da se to s molbom sredi ako će biti potrebno?oprostite ako sam zaspemala topic,al mi je jako hitno :sad: unaprijed zahvaljujem :happy:
najbolje ti je da odeš pitati tetu Sanju u referadu (soba 3a) pa će ti ona sve lijepo objasniti i još k tome stručnije, ne znam što da ti drugo kažem...ovo hoće li ili neće ti ovo, ono, mi tu na forumu ne možemo znati. no, u vezi Ravlića, on ti je predobar profesor i vjerujem da ti neće raditi nikakve probleme u slučaju da trebaš potpis. ali kažem, bolje da ideš u referadu pitati da budeš 100 % sigurna...i to najbolje oko 10 h da imaš vremena sve lijepo obavit dok ti ne zatvore referadu do 12 h, u slučaju da trebaš molbu napisati i slično...:wink5:

Leptiric_20

najbolje odi u sobu 3a u prizemlju i sanja će ti sve reći, da nebi netko od nas nešto krivo rekao klad je već tako hitno ona ti radi od 10-12 za studente

SuperDuško

Imam jedno tehničko pitanje.

Ostao mi je s prve godine Uvod u državu i pravo i mislim ga prenosit u drugu godinu sad na ovim upisima pa me zanima gdje i kako to moram napisat u indeks i jel ima nešto posebno šta trebam znat o tome jer mi se neda pitat bezobrazne tete ako ne moram

molly

danas sam bila u referadi na I. katu i ženska je je bila već uobičajeno živčana i nije mi htjela pomoći, zato ne znam koga da pitam što me zanima; ako netko zna nakakav br. telefona tko mi može reći potrebne informacije vezane za upis( a da nije ona živčana ženska) i u koje vrijeme mogu zvati,jer ne mogu izići sa posla u svako vrijeme, bila bih puno zahvalna, molim vas pomagajte.:frustrating:

Marianne

danas sam bila u referadi na I. katu i ženska je je bila već uobičajeno živčana i nije mi htjela pomoći, zato ne znam koga da pitam što me zanima; ako netko zna nakakav br. telefona tko mi može reći potrebne informacije vezane za upis( a da nije ona živčana ženska) i u koje vrijeme mogu zvati,jer ne mogu izići sa posla u svako vrijeme, bila bih puno zahvalna, molim vas pomagajte.:frustrating:
sanja storjak, ref 3a, tel.: 4890 215, mislim da joj je radno vrijeme do 15h

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks