AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Pitanja o studentskoj referadi (NE pitanja ZA referadu :))

Ivy

Admin
re: Referada- ( Ne ) Ugodnosti

mozes probati
ali vec je dosta proslo od prijava

evo malo smo doradili naslov teme
jer morate priznati da je dolaskom Sanje
referada dobila jedan znacajan polet :D

Tompa

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
Re: Referada- ( Ne ) Ugodnosti

ne znam uopće di da postavim ovo pitanje...s obzirom da sam ne znam ni sama kako, zaboravila sam prijaviti ispit iz eng.za 7 mj.a prijave su bile 24 i 25.6 što mislilte da sada mogu napraviti pošto će mi taj rok bezveze propasti a računala sam na to...da kupim prijavnicu i odnesem u referadu... znam da će žene u referad isigurno me otkantati.netko sa sličnim iskustvom?
Nazovi referadu danas i pitaj. Ako je potrebna papirologija (zapisnik) već otišla profesoru onda će to biti teško izvedivo ali ako još nije onda će ti vjerojatno reći da možeš doći donijet prijavnicu.

Lil_Bee

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.

zna li netko do kad radi referada, do kojeg datuma? samo jos iduci tjedan ili i onaj iza?

enna

zna li netko do kad radi referada, do kojeg datuma? samo jos iduci tjedan ili i onaj iza?
pa idući tjedan su ti još prijave tak da još rade...

mateja19

hvala na savjetima.otišla sam u referadu međutim rekla mi je žena da oni ne mogu ništa nego da jedino mogu poslati mail profesorici pa me ona može dopisati...e sada opet pitanje: kojoj profesorici? ima ih više iz eng.2 god pa ne znam kome da se obratim.

enna

hvala na savjetima.otišla sam u referadu međutim rekla mi je žena da oni ne mogu ništa nego da jedino mogu poslati mail profesorici pa me ona može dopisati...e sada opet pitanje: kojoj profesorici? ima ih više iz eng.2 god pa ne znam kome da se obratim.
mislim da prof. Sočanac.. ona ispituje na 2.god.

mateja19

Re: Referada - (Ne)ugodnosti

kakva iskustva imate sa prijavnicama,tj. da li možemo odnijeti prijavnicu par dana prije nego što su prijave.ja u petak idem namore a prijave su u pon,uto za oup .:confused2: valjda će mi je prihvatiti...prečudno je to na našem faksu...dva dana prijave i to do podne.to nema nigdje :sad:

lola27

kakva iskustva imate sa prijavnicama,tj. da li možemo odnijeti prijavnicu par dana prije nego što su prijave.ja u petak idem namore a prijave su u pon,uto za oup .:confused2: valjda će mi je prihvatiti...prečudno je to na našem faksu...dva dana prijave i to do podne.to nema nigdje :sad:
primit ce ti... samo zamoli da te nece bit iduci tjedan i da jel ih mozes ostaviti...

freya

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.

ili posalji postom preporuceno...

Prčiguz

Neznam gdje bi postavio ovo pitanje pa cu ovdje... dali ste svi dobili ovaj mjesec umanjen iznos na x-ici? Pretpostavljam da je umanjen zato jer ovaj mjesec nema predavanja i sl, ja sam inace dobivao oko 750 kn i sad sam dobio polovicu tog iznosa...

pravnik

znali netko kad završava gotišnji tetama u referadi...il je već završio xD

laminat

znali netko kad završava gotišnji tetama u referadi...il je već završio xD
Bez brige,nije im još završil..Ja sam danas prolazil Gundulićevom pa sam reda radi provjeril kaj ima na faxu,al zaključana vrata..:crazy:

elvie

hej :)
jel moze netko tko ce ici do faksa samo mi pogledat kad je ispit iz gradanskog po starom programu..pa da napise popis jer nece biti na netu ..pa ako mu nije problem? nisam iz zagreba pa mi je malo frka :( hvala punooo :)

misty

hej :)
jel moze netko tko ce ici do faksa samo mi pogledat kad je ispit iz gradanskog po starom programu..pa da napise popis jer nece biti na netu ..pa ako mu nije problem? nisam iz zagreba pa mi je malo frka :( hvala punooo :)
faks će početi raditi iza 23.8. pa će poslije tog datuma popis sigurno biti na netu, tete su još na godišnjem pa nema novih popisa ispita.:crazy:

mateja19

ljudi,pomoć trebam hitno! ja ne mogu vjerovati da mi se ovo događa.prebacila sam se 2005 sa prava i priznao mi se normalno engleski jezik.sada sam prijavila eng.2 i vidim da me nema na popisu za usmeni iz engeskog 2 god.nego sam na popisu za eng.prvu god. ok.mislim zabuna,zovem referadu i javi se ona žena koja užasno nerazumljivo priča-frflja.i ona ide kao to provjeriti i kaže mi da me stavila na popis za eng 1 jer mi se to kao nije priznalo.mislim haloo??ja sam prošle god.upisala čistu drugu...engleski mi se normalno priznao,tako su mi tada rekli...i sada kao ne ne priznaje se.ja ću poluditi!!! ne znam šta da radim uopće.sada iz vedra neba ona meni da ja moram polagati eng1 a nitko mi do sada nije govorio,niti prošle god.prilikom upisa niti onda kada sam se prebacivala...ja ne vjerujem.ne znam šta sada da radim,jel ovo što ona govori je nemoguće.zvala sam sada sanju ali mi je rekla da nazovem poslije 12.

no_name

ljudi,pomoć trebam hitno! ja ne mogu vjerovati da mi se ovo događa.prebacila sam se 2005 sa prava i priznao mi se normalno engleski jezik.sada sam prijavila eng.2 i vidim da me nema na popisu za usmeni iz engeskog 2 god.nego sam na popisu za eng.prvu god. ok.mislim zabuna,zovem referadu i javi se ona žena koja užasno nerazumljivo priča-frflja.i ona ide kao to provjeriti i kaže mi da me stavila na popis za eng 1 jer mi se to kao nije priznalo.mislim haloo??ja sam prošle god.upisala čistu drugu...engleski mi se normalno priznao,tako su mi tada rekli...i sada kao ne ne priznaje se.ja ću poluditi!!! ne znam šta da radim uopće.sada iz vedra neba ona meni da ja moram polagati eng1 a nitko mi do sada nije govorio,niti prošle god.prilikom upisa niti onda kada sam se prebacivala...ja ne vjerujem.ne znam šta sada da radim,jel ovo što ona govori je nemoguće.zvala sam sada sanju ali mi je rekla da nazovem poslije 12.

Gle ako si upisala čistu drugu, znači da si dala uvjet, a sad možda su oni upisali da prenosiš engleski? I jesi što prenosila u drugu, nemoj se živcirati možda je došlo i do zabune, pa ne razumijem kak uopće može doći do toga. U svakom slučaju pričekaj što će ti Sanja reći, a ako ti je sve dobro upisano u index nema razloga da ponovno polažeš...barem ja tako mislim

misty

jednostavno odi u referadu osobno, pa im reci što temuči, moja preporuka je otići kod one tete Sanje u sobu 3a jer ona bolje objasni situaciju...:wink5:

mateja19

najnevjerojatnije je što sam ja upisivala drugu a prenosila samo financiranje...o eng. nije bilo ni riječi.nego ja sada nakon toliko studiranja saznam da se meni dio eng priznao a da moram polagati razliku.i po riječima one plave žene koja frflja ja ne mogu polagati eng.2 koji sam prijavila jer kao prvo trebam položiti eng1 ...pa kako sam onda mogla upisati drugu?to mi nitko nije razjasnio.bijesna sam,sada kada mi taj predmet i rok treba za parcijalu (ne računam dekanski rok) mene bez ikakvih saznanja stave na raspored za prvu god. zvala sam sanju koja je za razliku od one druge zene bila i više nego susretljiva iako je ta plava žena zadužena za strani jezik a ne sanja...sanja mi je rekla da dođem k njoj u referadu pa će ona to pogledati. očajna sam i uopće ne znam što da radim.očito kako mi se sve čini ću morati polagati sada u pon.eng 1 a ovaj engleski sa druge u 10 mj.sav mi se plan oko polaganja ispita sada poremetio.ne mogu vjerovati da se tako nešto može dogoditi.

hvala vam na odgovorima.

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks