Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
Nazovi referadu danas i pitaj. Ako je potrebna papirologija (zapisnik) već otišla profesoru onda će to biti teško izvedivo ali ako još nije onda će ti vjerojatno reći da možeš doći donijet prijavnicu.ne znam uopće di da postavim ovo pitanje...s obzirom da sam ne znam ni sama kako, zaboravila sam prijaviti ispit iz eng.za 7 mj.a prijave su bile 24 i 25.6 što mislilte da sada mogu napraviti pošto će mi taj rok bezveze propasti a računala sam na to...da kupim prijavnicu i odnesem u referadu... znam da će žene u referad isigurno me otkantati.netko sa sličnim iskustvom?
pa idući tjedan su ti još prijave tak da još rade...zna li netko do kad radi referada, do kojeg datuma? samo jos iduci tjedan ili i onaj iza?
mislim da prof. Sočanac.. ona ispituje na 2.god.hvala na savjetima.otišla sam u referadu međutim rekla mi je žena da oni ne mogu ništa nego da jedino mogu poslati mail profesorici pa me ona može dopisati...e sada opet pitanje: kojoj profesorici? ima ih više iz eng.2 god pa ne znam kome da se obratim.
primit ce ti... samo zamoli da te nece bit iduci tjedan i da jel ih mozes ostaviti...kakva iskustva imate sa prijavnicama,tj. da li možemo odnijeti prijavnicu par dana prije nego što su prijave.ja u petak idem namore a prijave su u pon,uto za oup .:confused2: valjda će mi je prihvatiti...prečudno je to na našem faksu...dva dana prijave i to do podne.to nema nigdje :sad:
ili posalji postom preporuceno...kakva iskustva imate sa prijavnicama,tj. da li možemo odnijeti prijavnicu par dana prije nego što su prijave.ja u petak idem namore a prijave su u pon,uto za oup .:confused2: valjda će mi je prihvatiti...prečudno je to na našem faksu...dva dana prijave i to do podne.to nema nigdje :sad:
Bez brige,nije im još završil..Ja sam danas prolazil Gundulićevom pa sam reda radi provjeril kaj ima na faxu,al zaključana vrata..:crazy:znali netko kad završava gotišnji tetama u referadi...il je već završio xD
faks će početi raditi iza 23.8. pa će poslije tog datuma popis sigurno biti na netu, tete su još na godišnjem pa nema novih popisa ispita.:crazy:hej
jel moze netko tko ce ici do faksa samo mi pogledat kad je ispit iz gradanskog po starom programu..pa da napise popis jer nece biti na netu ..pa ako mu nije problem? nisam iz zagreba pa mi je malo frkahvala punooo
![]()
ljudi,pomoć trebam hitno! ja ne mogu vjerovati da mi se ovo događa.prebacila sam se 2005 sa prava i priznao mi se normalno engleski jezik.sada sam prijavila eng.2 i vidim da me nema na popisu za usmeni iz engeskog 2 god.nego sam na popisu za eng.prvu god. ok.mislim zabuna,zovem referadu i javi se ona žena koja užasno nerazumljivo priča-frflja.i ona ide kao to provjeriti i kaže mi da me stavila na popis za eng 1 jer mi se to kao nije priznalo.mislim haloo??ja sam prošle god.upisala čistu drugu...engleski mi se normalno priznao,tako su mi tada rekli...i sada kao ne ne priznaje se.ja ću poluditi!!! ne znam šta da radim uopće.sada iz vedra neba ona meni da ja moram polagati eng1 a nitko mi do sada nije govorio,niti prošle god.prilikom upisa niti onda kada sam se prebacivala...ja ne vjerujem.ne znam šta sada da radim,jel ovo što ona govori je nemoguće.zvala sam sada sanju ali mi je rekla da nazovem poslije 12.
jednostavno odi u referadu osobno, pa im reci što temuči, moja preporuka je otići kod one tete Sanje u sobu 3a jer ona bolje objasni situaciju...:wink5:ljudi,pomoć trebam hitno! ja ne mogu vjerovati da mi se ovo događa.prebacila sam se 2005 sa prava i priznao mi se normalno engleski jezik.sada sam prijavila eng.2 i vidim da me nema na popisu za usmeni iz engeskog 2 god.nego sam na popisu za eng.prvu god. ok.mislim zabuna,zovem referadu i javi se ona žena koja užasno nerazumljivo priča-frflja.i ona ide kao to provjeriti i kaže mi da me stavila na popis za eng 1 jer mi se to kao nije priznalo.mislim haloo??ja sam prošle god.upisala čistu drugu...engleski mi se normalno priznao,tako su mi tada rekli...i sada kao ne ne priznaje se.ja ću poluditi!!! ne znam šta da radim uopće.sada iz vedra neba ona meni da ja moram polagati eng1 a nitko mi do sada nije govorio,niti prošle god.prilikom upisa niti onda kada sam se prebacivala...ja ne vjerujem.ne znam šta sada da radim,jel ovo što ona govori je nemoguće.zvala sam sada sanju ali mi je rekla da nazovem poslije 12.
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.