AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Pitanja o studentskoj referadi (NE pitanja ZA referadu :))

Yuzu

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
re: Referada- ( Ne ) Ugodnosti

Zato se ja tamo ne zadržavam dugo. Prije sam sve razgovijetno izgovarala, ali one i tak ne odzdrave pa samo uletim i izletim. Drrrran džžžennjjjaaa. :D

freak7

e , može li mi netko napisati radno vrijeme referade?? ili mi dajte neki link di to pise
hvala

jana21

zanima me da li referada dolje radi i četvrtkom popodne ili samo utorkom? i da li mogu ići tada i redovni studenti?hvala...

amy

ma odi kad god, samo pazi da ne zakasnis jer tete znaju biti jako nabrijane onda :-D

Nicole

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.

zanima me da li referada dolje radi i četvrtkom popodne ili samo utorkom? i da li mogu ići tada i redovni studenti?hvala...
Koliko znam, obje referade rade svakim danom od 10-12 h
a utorkom i od 15-16 h

chasei

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.

imam jedno pitanje...
kakvo je iskustvo sa zakašnjenjem prijave? ja sam tek sad vidjela da je danas zadnji dan a moram na taj ispit...jednostavno moram...odgodila neke važne stvari zbog toga i sad vidim da sam zakasnila...pa me zanima da li bi mi uvažile prijavnicu sa danom zakašnjenja?

Leptiric_20

imam jedno pitanje...
kakvo je iskustvo sa zakašnjenjem prijave? ja sam tek sad vidjela da je danas zadnji dan a moram na taj ispit...jednostavno moram...odgodila neke važne stvari zbog toga i sad vidim da sam zakasnila...pa me zanima da li bi mi uvažile prijavnicu sa danom zakašnjenja?
sutra prijavi i bit će sve ok, reci da nisi stigla imala obaveza bla bla i dat će

ladyDi

Dal mi može netko odgovorit, išla sam prijavit politologiju za sebe i frendicu, i kako sam frendici koja polaže 4.puta(komisija) napisala da polaže 4.puta, kasnije sam ispunjavala svoju prijavnicu i gledajući njenu prijavnicu, uopće ne razmišljajući i na svoju prijavnicu napisala da polažem 4.puta, a zapravo polažem 2.puta.
Sad me zanima provjeravaju li oni to kad unose podatke? da ne bi slučajno na popisu za polaganje ispita bila za komisiju. Prestrašno!

Na koji bih broj trebala zvati da ih za to pitam? I nadam se da neće biti neugodnosti,i da će mi telefonski htjeti pomoći.

Ninek

Dal mi može netko odgovorit, išla sam prijavit politologiju za sebe i frendicu, i kako sam frendici koja polaže 4.puta(komisija) napisala da polaže 4.puta, kasnije sam ispunjavala svoju prijavnicu i gledajući njenu prijavnicu, uopće ne razmišljajući i na svoju prijavnicu napisala da polažem 4.puta, a zapravo polažem 2.puta.
Sad me zanima provjeravaju li oni to kad unose podatke? da ne bi slučajno na popisu za polaganje ispita bila za komisiju. Prestrašno!

Na koji bih broj trebala zvati da ih za to pitam? I nadam se da neće biti neugodnosti,i da će mi telefonski htjeti pomoći.
Provjeravaju..imaju oni svoje interne podatke..u slučaju da bi ih zeznula i napisala da ti je treći a ono ustvari četvrti put..
pisat će ti drugi put na oglasnoj ploči, a ako ne (male su šanse), onda na dan ispita kažeš u čemu je stvar.. tak sam ja kad su mi zabunom napisali da treći put polažem a ja prvi put došla na ispit..

danijela k

eto, sad kad čitam ovo da se i ja nadovežem nije mi se jednom desilo da prijavim ispit, i kad dođem pogledat nisam na popisu, i onda se igram policajca, ali svaki put iznova moja prijavnica netragom nestane i nitko mi ne može pomoći, a za to što me nema na popisu sam izravno kriva sama jer ga "nisam prijavila i sad od njih radim budalu"!

pa ti studiraj!

Marinica

eto, sad kad čitam ovo da se i ja nadovežem nije mi se jednom desilo da prijavim ispit, i kad dođem pogledat nisam na popisu, i onda se igram policajca, ali svaki put iznova moja prijavnica netragom nestane i nitko mi ne može pomoći, a za to što me nema na popisu sam izravno kriva sama jer ga "nisam prijavila i sad od njih radim budalu"!

pa ti studiraj!
neznam u čemu je problem
al meni se nikad to nije desilo

Marianne

neznam u čemu je problem
al meni se nikad to nije desilo
meni je, kad su tete iz sobe 10 bile na bolovanju ili tako nesto pa se predavalo u sobi br 8, kolko god da je ova iz sobe 10 neljubazna ili ne, nikad mi nije zagubila prijavnicu.
i onda naravno ne mogu oni nac prijavnicu, a i vec su predali popis profesoru, ma mislim kao da se trude nac tu prijavnicu, nije njima to bitno.

freya

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.

Zato ja svoje prijavnice saljem preporuceno postom, uz dostavnicu. Dostavnica mi se vrati kroz par dana s potpisom i, ako me slucajno nema na popisu, nitko mi ne moze reci da moje prijavnice nema, da nije stigla i sl.

palchica

sto treba napisati na kuvertu kad saljemo prijavnice za ispit??
jel treba biti preporuceno??
hvala!

Ninek

sto treba napisati na kuvertu kad saljemo prijavnice za ispit??
jel treba biti preporuceno??
hvala!
Ne treba bit preporučeno, samo pošalješ vulgaris poštom, par dana prije i nemaš brige..
preporučeno sa dostavnicom je samo radi tebe, da si ziher da su primili i da imaš za sebe dokaz da si prijavila ako se slučajno ne nađeš na popisu..

napišeš adresu faxa i nasloviš na referadu

Tajana

I ja bih pohvalila Sanju. Super je! Znalo mi se dogoditi da dođem s glupavim pitanjima i zahtjevima i svaki put je bila strpljiva i ljubazna. Druge tete bi se mogle malo ugledati... :/

mateja19

ne znam uopće di da postavim ovo pitanje...s obzirom da sam ne znam ni sama kako, zaboravila sam prijaviti ispit iz eng.za 7 mj.a prijave su bile 24 i 25.6 što mislilte da sada mogu napraviti pošto će mi taj rok bezveze propasti a računala sam na to...da kupim prijavnicu i odnesem u referadu... znam da će žene u referad isigurno me otkantati.netko sa sličnim iskustvom?

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks