AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Pitanja o studentskoj referadi (NE pitanja ZA referadu :))

Marinica

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
Re: Referada, (ne)ugodnosti

neznam gdje bi postavila ovo pitanje pa ću ga tu stavit. zanima me ako se na jesen upiše apsolventska godina samo sa diplomskim do kada se imaju studentska prava? jel cijelu sljedeću akademsku godinu ili?

outsidespace

neznam gdje bi postavila ovo pitanje pa ću ga tu stavit. zanima me ako se na jesen upiše apsolventska godina samo sa diplomskim do kada se imaju studentska prava? jel cijelu sljedeću akademsku godinu ili?
apsolventska traje godinu znači do godine dana od dana kad si upisala apsolventsku

nastasja

Mladi član foruma kojeg zanima uprava

Hej ljudi jel zna netko ili je imao iskustvo jel bi "ljubazne" tete uzele možda prijavnicu dan iza roka prijave??? tnx :))

Latica

Hej ljudi jel zna netko ili je imao iskustvo jel bi "ljubazne" tete uzele možda prijavnicu dan iza roka prijave??? tnx :))
Meni više puta. Rekla bih da nisam mogla izaći s posla i nikada nije bilo problema...:laughing:

Da li netko zna mail od Sanje Storjak? Hvala

Andrej21

ma kakve neugodnosti hehhe...xd
nema toga,ako si kulturan prema njima onda će se one ponašat prema tebi.Kakva glupost od ove teme.

comrad

jel zna netko odgovor??
aha...

STUDENTSKE REFERADE RADE SA STRANKAMA

od 10:00 do 12:00 sati

ZA IZVANREDNE STUDENTE I UTORKOM

od 15:00 do 16:00 sati; (soba 3a i soba 10)

odnosno od 14:30 do 15:30 (soba 8)

pitija

Do kojeg dauma radi referada, odnosno sanja storjak u 7mj ?

Vugra

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.

da. i ne radi više do 22.8 ( pošto je i referada pravnog od 22.7 na godišnjem ,pretpostavljam da se i naši vračaju kao i oni 22.8)

Suzie Q

Imam jedno pitanje koje bas i ne spada pod ovu temu ali je povezano s njom:),dali netko zna kojeg datuma se idu podizati indeksi,pretražila sam sve živo i neživo na stranicama dvz-a,ali nigdje ništa ne piše(a može biti i da mi je promaknulo :( ),upisala sam se izvanredno (neznam dali redoviti i izvanredni podižu indekse istog datuma),pa ako mi netko može pomoć bila bi vam zahvalna do neba :) :) :) :) :)

Ok,našla sam zanemarite moje pitanje ,podizanje indeksa (od 29. 8. – 10.9.2011.)

Kalnik

hej ljudi,dali netko zna radi li referada i u koje vrijeme?bila danas malo prije 12 i naletila na zaključana vrata,a hitno mi treba neka potvrda,a i imam pitanje za tetu Sanju...ima li ona neki mail možda putem kojeg je se može kontaktirati,ima li tko iskustva sa tim,odgovara li i to?hvala unaprijed...

MARYYNNA

hej ljudi,dali netko zna radi li referada i u koje vrijeme?bila danas malo prije 12 i naletila na zaključana vrata,a hitno mi treba neka potvrda,a i imam pitanje za tetu Sanju...ima li ona neki mail možda putem kojeg je se može kontaktirati,ima li tko iskustva sa tim,odgovara li i to?hvala unaprijed...
Sanja Storjak je na godišnjem do ponedjeljka...

MARYYNNA

Ima li itko e-mail od Sanje Storjak?
Hvala
ja ga nemam..al iskreno sumnjam da će ti odgovoriti odmah ako je na godišnjem,vjerojatno ništa službeno ne odgovara...u ponedjeljak ujutro je nazovi,sigurna sam da će se javit...valjda nije tako hitno, a da nemože izdržat 2 dana :)

Latica

ja ga nemam..al iskreno sumnjam da će ti odgovoriti odmah ako je na godišnjem,vjerojatno ništa službeno ne odgovara...u ponedjeljak ujutro je nazovi,sigurna sam da će se javit...valjda nije tako hitno, a da nemože izdržat 2 dana :)
Hvala ti. Nije hitno nego mi je jednostavnije sve napisati nego objašnjavati...:laughing:

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks