Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
Važno je, ali nije hitno, čim zgotovim praksu budem se raspitao.ozbiljno ste na praksi
i kaj radite
mislim kako vam je
znam da imate posla ali ovo je vazno kaj ne?![]()
He he bez brige, praksu ćeš morati odraditi tek na trećoj godini i to samo tjedan dana.kaaj,ja sam totalno zbunjena!ja sam 1 god bolonje i zanimam me kaj da ja sad radim s tom praksom,nisam ni znala da moram ic na praksu!!mogu ja to odradit iduce god??)
odlično...svakako to iskoristi :luxhello:mene su čak zamolili da se nakon diplome javim zbog posla.
imaš pravo,ali puno ti znači i to kakvu sreću imaš i među kakve ljude dođeš.meni su platili praksu,nekih 800 kuna,ali sam i naučila raditi.imala sam sreće kaj sam došla u dobar odjel.al isto tak sam se svakaj nagledala,tip koji igra igrice dok mu vani stoji red ljudi i potiho ga psuje,pa priče ko koga i zašto, da ne kažem da ima smicalica,niskih udaraca osobito ak si u krivoj stranci i sl.sve ti je to jedna velika sapunica.mislim da je sve kako se postaviš...evo ja nisam dobro prošla jer mi se nije svidjelo što nije plaćeno i zato sam bila nezadovoljna,a ovi iznad mene su samo forsali kao da se ne radi o upravi ( žena s kojom sam bila u sobi je dva sata pričala s ljubavnikom kao da mene nema i to mi je bilo ponižavajuće )
Bojim se da to nema veze sa Veleučilištem, a još manje s nadama Veleučilišta jer je zaposliti se u upravi jedna stvar koja nema nužno veze s tim da je čovjek studirao već da li je nečiji nećak. Ipak i te se stvari pooooooolako mijenjaju, ne želim sad nešto cendrati zbog nepravde ove i one. Tražim, tražim pa valjda ću jednom i naći.irena opet se slažem s tobom,ali ja bi isto da mi se tak nekaj dogodilo to uzela k srcu jer me takve stvari jako smetaju.kad vidiš nekaj takvo treba iz tog naučit i odlučit da nećeš bit takva.najgore kaj si puno ljudi brije da su ne znam kaj ak imaju faks a onda rade ovakve i sl. stvari.zato su tu mlade nade društvenog veleučilišta!:luxhello:
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.