Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
ništa, pa objavljeni su nam rasporedi za ispite, što bi bilo sa štrajkom.a što je sa tim štrajkom!!!(
pa pošto se još ne zna ni da li će naš faks uopće štrajkati, predlažem da se ne brineš o tome... fokusiraj se na diplomski, prijave mislim da će zaprimiti jer inače nitko ne bi mogao na 1. rok u 9.mj., a ako i neće onda će valjda morati smisliti neki način da to nadoknade. znam da je nama frka zbog onog roka do rujna, ali mislim da i oni to imaju u vidu i da će se to već srediti tako da ne bude neke štete za nas.pa da ali me zanimalo zbog toga što su prijave za jesenski rok tamo oko12,13.07 pa me strah i zbog diplomskog sad ću ga počet pisati pa ne znam da li će mi ga mentor uopće htjeti ispraviti i pregledati.((
idem ja opet na upravno pravo opcehoće li se još tko pridružiti u prikupljanju potpisa na ovim rokovima?
zasad pokrivamo zemljišnoknjižno, građansko (ponedjeljak), pravo okoliša, upravno postupovno, a možda i nomotehniku i građevinsko, ovisno o vremenu ispita i još nekim okolnostima.
ako ne želite nositi taj papir, please barem ako primijetite da je netko stari program, recite im za peticiju i da mogu poslati podatke na mail tako da što više ljudi za to sazna jer neki i dalje nemaju pojma...
hvala onima koji su se već uključili u sve ovo, pa valjda će nam se isplatiti![]()
tnx, i na pravu je odobreno do 2013., na filozofskom je produženo (mislim za godinu dana) itd... tako da vjerujemo da će odobriti i namaAko vam to kaj znači, na prometu su isto imali peticiju i odobrili su im do 2013
držim fige:wink5:
ime i prezime, broj indeksa na mail:Bok svima! Koje podatke i na koji mail da vam pošaljem? Po starom sam, i tek sam sad vidjela...Hvala
kolegice, rekle su one puno toga... govorile su ljudima prošle godine u ovo vrijeme da neće biti nikakvog produženja i da se moraju prebaciti na bolonju i neki su to i napravili jer su vjerovali da su to provjerene ili službene informacije, ili nisu znali da ćemo predati molbu...Ćao svima, neka me netko malo ohrabri jel imamo ikakve šanse za produljenje. Sjećam se prošle godine kad mi je gđa Mirjana iz referade rekla evo ti štambilj ali posljednji. Imam još dva ispita ali godina dana je tako brzo prošla a rokova je tako malo.
koji jadnici ta baba me užasno iritira njoj se nikad ništa ne da i sve joj je teško!!!to je vjerojatno zato jer ima 90 kila previše,kakav je to kretenizam 15.09 a mi kao moramo diplomirati do 30.09 mislim ja ljudi moji da ništa od toga jer ako je sad nije htjela zaprimiti neće ni 15.09 jer će reć da je prekasno,mi bi se stvarno trebali žaliti nekome zbog ovoga ona je dužna to zaprimiti i odraditi voj posao,treba ju tužiti nekome ali ozbiljno jer iskreno smatram da je taj datum 15.09 jako ali baš jako smiješan,kažem vam neće je htjeti uvažiti tako kasno sigurno će reć da smo trebali ranije djelovati i onda kad kažemo da jesmo i da gospođa pretila klanac nije htjela odraditi svoj posao opet nam neće izaći u susret,ma fuj gadi mi se sve ovo ,nemam volje ni učiti ni pisati diplomski.((((kolegice, rekle su one puno toga... govorile su ljudima prošle godine u ovo vrijeme da neće biti nikakvog produženja i da se moraju prebaciti na bolonju i neki su to i napravili jer su vjerovali da su to provjerene ili službene informacije, ili nisu znali da ćemo predati molbu...
rekle su i nama da nam je pametnije da učimo i idemo na ispite nego da se bavimo molbama i takvim stvarima... a na kraju smo dobili produženje ne samo od par mjeseci ili jednog semestra kako smo tražili, nego godinu dana.
sudeći po drugim fakultetima, a i po našem najbliskijem pravu, produženja bi trebalo biti... ne preostaje nam ništa drugo nego da čekamo odluku.
novosti:
gđa. Klanac nije htjela zaprimiti molbu jer "neće ona mislit o tome preko ljeta" i jer je pročelnica na godišnjem pa ona to nema kome prosljedit do rujna i ne želi sad imat s tim posla.
rekla je da dođemo 15.9., naravno mi ćemo pokušat već 1.9. jer je prošle godine bila drama da smo se prekasno sjetili kad smo predali molbu, zato smo i htjeli ovaj put predat sve PRIJE da ne bude opet ista priča, al eto... ne može to ona sad.
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.