AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Parcijala

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.

ana15

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
Molila bih odgovor ako netko zna!!!
Sad sam cista druga god i ostat ce mi upravljanje i radno pa cu upisat parcijalu 3. Dali ja mogu upisat sve predmete iz prvog semestra iz 3god posto mi je prazan? A u ljetnom upisujem radno i upravljanje plus jos nesto iz 3god. Dali postoji kakva sansa ako polozim ta dva iz druge god do 2mj, da u 2mj upisem ostatak 2semestra trece god???

enna

Sad sam cista druga god i ostat ce mi upravljanje i radno pa cu upisat parcijalu 3. Dali ja mogu upisat sve predmete iz prvog semestra iz 3god posto mi je prazan? A u ljetnom upisujem radno i upravljanje plus jos nesto iz 3god. Dali postoji kakva sansa ako polozim ta dva iz druge god do 2mj, da u 2mj upisem ostatak 2semestra trece god???
koliko ja znam,a već sam tu godinama da ne možeš upisivat ništa prije 9 mj.,kad su upisi...

maja2107

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
Može mi netko pomoći oko bodova? Ne kužim to baš najbolje..
Za parcijalu je potrebno 31 bod, a ja imam položeno 32 boda na prvoj godini.
Znači upisujem ponovo u indeks ispite sa prve koji su mi ostali nepoloženi i onda upisujem s druge ispite tako da bude sveukupno 60 bodova?? Znači položeni ispiti se više ne računaju nigdje? Izvanredan sam student.
Ako mi netko može objasniti bila bi jako zahvalna..:mellow:

Ninek

Može mi netko pomoći oko bodova? Ne kužim to baš najbolje..
Za parcijalu je potrebno 31 bod, a ja imam položeno 32 boda na prvoj godini.
Znači upisujem ponovo u indeks ispite sa prve koji su mi ostali nepoloženi i onda upisujem s druge ispite tako da bude sveukupno 60 bodova?? Znači položeni ispiti se više ne računaju nigdje? Izvanredan sam student.
Ako mi netko može objasniti bila bi jako zahvalna..:mellow:
sve si skužila, bodovi se prenose, ispiti ostaju u lijepom sjećanju :happy:

ana15

nije istina...kolegica je upisala čistu drugu u 2. mj...
Znaci moguce je??? :laughing::happy:

molila bih ako netko jos zna nesto o tome da napise!!!
Hvala!!!

chasei

upisao možda netko parcijalu treće a da je izvanredan student? jel se može uzet bilo šta iz treće, ili ima određeno što se obavezno prvo mora uzet?
npr. da uzmem predmete smjera i izborne, a lokalnu i postupovno i vježbe iz postupovnog ostavim za upis sljedeče god?
i zanima me, prvo prije popunjavanja indeksa za upis moram u referadu da vidim koji smjer je slobodan, jelda?

mateja19

ja ću je upisivati u 10 mj.
nakon što položim eng.imam parcijalu,pa ću još pričekati dekanski da položim osnove društva a ja mislim da moramo upisati lokalnu i postupovno i onda ostalo ili predmete smjera ili izborne.ali nisam sigurna,tako da ako netko može to potvrditi .meni oko upisa parcijale treće ništa nije jasno.taj smjer će mi vjerojatno dodijliti pošto dok ja upišem krajem trećeg sve će se popuniti.

chasei

ja ću je upisivati u 10 mj.
nakon što položim eng.imam parcijalu,pa ću još pričekati dekanski da položim osnove društva a ja mislim da moramo upisati lokalnu i postupovno i onda ostalo ili predmete smjera ili izborne.ali nisam sigurna,tako da ako netko može to potvrditi .meni oko upisa parcijale treće ništa nije jasno.taj smjer će mi vjerojatno dodijliti pošto dok ja upišem krajem trećeg sve će se popuniti.
evo, ja sam zvala, i rekli mi da se upisuje po redu, znači postupovno, predmeti smjera itd...uglavnom, po semestrima...

Eriatarka

Kolege, pitanje + objašnjenje : Upisala sam parcijalu druge. Recimo da mi je sljedeća situacija, dam sve iz prve i imam još koji rok za dati koji ispit iz druge. Recite mi treba li mi kakva potvrda ili nešto kada krenem riješavati drugu godinu? Mislim papirologija u smislu da sam riješila čitavu i prvu i mogu slobodno izaći na neki rok za drugu godinu.

majolada

Kolege, pitanje + objašnjenje : Upisala sam parcijalu druge. Recimo da mi je sljedeća situacija, dam sve iz prve i imam još koji rok za dati koji ispit iz druge. Recite mi treba li mi kakva potvrda ili nešto kada krenem riješavati drugu godinu? Mislim papirologija u smislu da sam riješila čitavu i prvu i mogu slobodno izaći na neki rok za drugu godinu.
trebaš otići u referadu gdje se prijavljuju ispiti i tražiti da ti u indeks stave žig položeni ispiti 1. godine studija

pocahontas

da li zna itko da li se može nekom molbom ili nečim sličnim ipak upisati parcijalu druge ako imam 30 bodova... žao mi je zbog tog jednog još godinu dana biti prva zbog tri predmeta:(

i da li se možda može upisati nešto u drugom mjesecu ako se očiti prva do tad??

hvala

nea

upisao možda netko parcijalu treće a da je izvanredan student? jel se može uzet bilo šta iz treće, ili ima određeno što se obavezno prvo mora uzet?
npr. da uzmem predmete smjera i izborne, a lokalnu i postupovno i vježbe iz postupovnog ostavim za upis sljedeče god?
i zanima me, prvo prije popunjavanja indeksa za upis moram u referadu da vidim koji smjer je slobodan, jelda?
ja sam prošle godine upisivala parcijalu treće kao izvanredni student i morala sam upisati upravno postupovno +vježbe iz upravnog postupovnog,te sve ostalo iz V.semestra (osim prakse!), te lokalnu iz VI.semestra. Dakle, ostali su mi dva izborna predmeta, praksa i diplomski za upisati ove godine, al s obzirom da nisam uspjela riješiti sve ono što sam upisala prošle godine, a imam pravo još godinu dana studirati bez da išta platim ( ja sam zadnja generacija koja ima pravo svaku godinu studirati dvije godine), to ću upisati sljedeće jeseni. Teta u referadi mi je rekla da mi se ne isplati sad upisivati ostatak (iako ga mogu upisati) jer bi morala platiti cijelu treću godinu, a to je po novome oko 5100 kn jer svaki ects bod iznosi 80 kn (to su ove godine uveli)

chasei

da li zna itko da li se može nekom molbom ili nečim sličnim ipak upisati parcijalu druge ako imam 30 bodova... žao mi je zbog tog jednog još godinu dana biti prva zbog tri predmeta:(

i da li se možda može upisati nešto u drugom mjesecu ako se očiti prva do tad??

hvala
ja sam na svoje uši čula da postoji mogućnost da se da molba ako nedostaje jedan bod za parcijalu...tako da probaj...
a isto za upisivanje u 2. mjesecu do određenog roka treba dati molbu...

to sve čula ja od teta u referadi, tako da je istina

Tinchy1808

Može pomoć, baš me muči nešto, ostalo mi je radno i građansko, i neću ih uspjeti rješit, sveukupno imam 46.5 bodova,pa ovako jel ću ja moći sve upisat predmete iz 3. osim diplomskog koji nosi 9 bodova jer ne kužim ja kao redovan student ako mi ostane još jedan predmet iz 6. semestra moram iduće godine odslušat sva predavanja iz tog premeta šta mi je ostalo i tek u 6. mjesecu izaći na ispit pa onda diplomski i tako cjelu godinu si produljim zbog tog jednog premeta. Jel me shvaćate? Nadam se da nisam previše zakomplicirala:(

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.
Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks