AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Parcijala

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.

amalka

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
ovo pitanje i mene zanima, dali moze netko reci nesto vise o ovome...
da, može, ali izvanredno.

parcijalu svi plaćaju isto, jer u principu kad se parcijala upisuje, može se upisati 60 ects, ili koji bod manje, ako se ne može upisati okruglo 60ects, ali to nije bitno

Tommy

zanima me jos jedna stvar, moj slucaj je sljedeci... redoviti sam student bez placanja, prvu godinu sam rijesio iz prve i upisao cijelu drugu, iz prve mi je ostalo financiranje koje sam morao poloziti da bi mogao polagati ispite iz druge godine, financiranje sam polozio tek na kraju 2 godine, tako da sam upisao pad druge godine, a da nisam dao niti jedan ispit iz druge godine, sadn ja dakle ponavljam drugu godinu, trenutno imam 23 ECTS boda na 2 godini i spremam OPCEUPRAVNO za 9. mjesec, zanima me sto ja mogu napraviti i upisati sada... ako polozim opceupravno imat cu 35 ects bodova i sto mogu onda i kako upisati... a ako ne polozim ostat cu na 23 ects boda i sto mogu onda i dali uopce sto mogu, nadam se da i onda mogu nastaviti kao izvanredni student...pomozite

Nicole

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
Tommy,
ako položiš OUP i skupiš 35 ects bodova, upisuješ parcijalu treće (izvanredno). Razlog tome je to što se parcijala treće godine formalno vodi kao da si još uvijek druga godina (samo što imaš mogućnost polaganja ispita iz treće koje si upisao na parcijali, nakon što položiš drugu godinu).

Ako ne položiš OUP, upisuješ opet pad druge godine (izvanredno).

Eriatarka

Koliko se ja sjećam, ja sam kao izvanredni student upisivala parcijalu i platila sam 3500 kuna, dakle kao cijela godina. Ne znam sada kak to ide kod redovnih studenata. Eo možda nekome pomogne, jer sam vidjela da se gore pita koliko košta parcijala.

ivana4

nebi htjela otvarati novu temu...
pa dal mi itko može ovdje odg...da li se naplačuje i koliko ispit (npr. od 7 bodova) ako ga želimo prebacit u drugu godinu??(znači,samo taj ispit je ostao iz prve) :happy:

Ninek

nebi htjela otvarati novu temu...
pa dal mi itko može ovdje odg...da li se naplačuje i koliko ispit (npr. od 7 bodova) ako ga želimo prebacit u drugu godinu??(znači,samo taj ispit je ostao iz prve) :happy:
ako ti je ostao samo jedan ispit iz prve upisuješ drugu i plačaš cijelu godinu..
osim ako ja tu nisam nešto dobro shvatila..

ivana4

ako ti je ostao samo jedan ispit iz prve upisuješ drugu i plačaš cijelu godinu..
osim ako ja tu nisam nešto dobro shvatila..
dobro si shvatila...još imam šanse na 2.roku da ga riješim,al me zanimalo...jer sam čula da je 1 bod oko 80kn,i pošto taj 1 predmet prenosim u drugu,da ga trebam platiti...znači krivo sam informirana :crazy:

hvala ti...:happy:

Afrodita

Ovako ljudi, koliko sam ja shvatila, npr. upišem parcijalu i upišem onoliko bodova iz druge koliko sam dala iz prve /pri tome pazeći da su predmeti iz III.semestra/, i da mi npr.ostanu 2 predmeta iz prve i dok ih položim kaj onda, upisujem ostatak bodova ili ?
I dali se mogu pisati kolokviji iz druge godine ak sam parcijala ?
Tnx na odgovoru unaprijed, to mi još nije jasno :)

goga1

Ako je netko upućeniji od mene, molim informaciju.
izvanredni sam student II godine. imam položenu ekonomiku poduzeća i javne odnose u upravi iz 3 godine, jer sam se prebacila na bolonju. javne odnose možda ukidaju jer nema profesora (mirjana tako kaže), dakle samo 5 bodova.
ako bude sve po planu skupit ću 39,5 bodova + 5 bodova ekonomika = 44,5 bodova.
da li to znači da toliko bodova mogu upisati iz 3. godine? i da li je to onda parcijala? i koliko bi platila školarinu? hvala.

Nicole

Ako je netko upućeniji od mene, molim informaciju.
izvanredni sam student II godine. imam položenu ekonomiku poduzeća i javne odnose u upravi iz 3 godine, jer sam se prebacila na bolonju. javne odnose možda ukidaju jer nema profesora (mirjana tako kaže), dakle samo 5 bodova.
ako bude sve po planu skupit ću 39,5 bodova + 5 bodova ekonomika = 44,5 bodova.
da li to znači da toliko bodova mogu upisati iz 3. godine? i da li je to onda parcijala? i koliko bi platila školarinu? hvala.
već je bila rasprava na ovu temu u jednom od topica.

ne mogu se računati ispiti treće godine za upis parcijale treće.

za upis parcijale treće godine (ili čiste treće) uzimaju se u obzir predmeti 2.godine studija.

ako si na 2.godini skupila 39,5 ects-a (znači, ne računajući ekonomiku) upisuješ parcijalu treće (upisuješ ispite s treće tako da ti iznose 39,5 ili približno toliko, nikako više).

marxmaja

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
Re: OGLASNA PLOČA za I. godinu

e jel zna ko možda kolko treba za parcijalu bodova? hvala unaprijed :happy:

topanga

Re: OGLASNA PLOČA za I. godinu

ej ljudi.ovak, nije mi jasno kaj se tice parcijale..dal se to kaj placa ili ne ak smo upali bez placanja?!i btw.kolke su sanse da odobre dekanski?:confused2:

Nela

ako si bez plaćanja onda ne plaćaš parcijalu

za dekanski će se znati krajem 9.mj, nakon sjednice prof na kojoj će se glasovati o tome, mi sami ne možemo ništa procijeniti, ali-čim više potpisa,veća šansa

topanga

ako si bez plaćanja onda ne plaćaš parcijalu

za dekanski će se znati krajem 9.mj, nakon sjednice prof na kojoj će se glasovati o tome, mi sami ne možemo ništa procijeniti, ali-čim više potpisa,veća šansa
hvala!znaci sigurno nista ne placam ak sam uspisala 08/09? nadam se da ce odobrit dekanski:crying2:

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.
Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks