Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
da, moraš na predavanja koja nisi odslušao, a na ova koja jesi ne moraš, njih možeš polagati odmah na sljedećim rokovima.Evo mene opet s pitanjem... Ovaj tjedan sam upisao cistu drugu godinu nakon parcijale i u referadi su mi rekli da mogu ic polagat ispite sad na iducim rokovima iz predmeta druge godine koje sam odslusao na parcijali jer sam odslusao te predmete iz druge i da ih mogu polagat. Naime dali to znaci da moram ic sad na predavanja samo iz onih predmeta koje sam tek sad upisao u index, a one koje sam vec odslusao na parcijali mogu ih ic polagat jer sam ih odslusao i skupio potpise.
Malo sam oduzio al nadam se da ce se nac dobra dusa koja ce mi znat odg.
Hvala
sad si ponovio sve ono kaj ti je teta iz referade rekla. možeš polagati one predmete koje si odlušao i iz njih prikupio potpise, dok one koje nisi odslušao i nisi prikupio potpise iz tih predmeta, ne možeš. naravno, ako ti paše za ponavljanje ti možeš ići na predavanja iz onih predmeta koje si odslušao, ali ne moraš više sakupljati potpise iz istih ako već imaš.:wink5:Evo mene opet s pitanjem... Ovaj tjedan sam upisao cistu drugu godinu nakon parcijale i u referadi su mi rekli da mogu ic polagat ispite sad na iducim rokovima iz predmeta druge godine koje sam odslusao na parcijali jer sam odslusao te predmete iz druge i da ih mogu polagat. Naime dali to znaci da moram ic sad na predavanja samo iz onih predmeta koje sam tek sad upisao u index, a one koje sam vec odslusao na parcijali mogu ih ic polagat jer sam ih odslusao i skupio potpise.
Malo sam oduzio al nadam se da ce se nac dobra dusa koja ce mi znat odg.
Hvala
Majolada,imam jedno pitanje
izvanredni sam student,mogu li upisati parcijalu treće bez da upišem predmete smjera?
zbrajala sam ects bodove i bez predmeta smjera i naravno prakse i diplomskog imam točno onolko bodova koliko smijem upisati u parcijali
kada upisuješ pacijalu, ne može ti ispasti da upisuješ sve predmete iz sljedeće godine. ako upisuješ parcijalu, upisuješ onoliko bodova koliko si ostvarila položenim predmetima iz prethodne godine.kolege,da li ja sada kada upisujem parcijalu upisujem samo 3.semestar ili uzimam ispite iz cijele godine?znaci,da li se kod nas upisuje svaki semestar posebno?
možeš izabrati bilo koji ispit, bez obzira da li je 3. ili 4. semestar... samo što onda ako uzmeš ispit predavanja kojeg su u drugom semestru, ne možeš ni davati taj ispit prije nego što ga odslušaš, dakle tek u 6mj. , ali to valjda znaš :wink5:Molim vas za jednu malu pomoć, redovan sam student prva godina i nisam dala 3 ispita, dakle želim upisati parcijalu druge, zanima me vaša preporuka koje ispite da upišem iz druge...koji su najlakši, koji najteži...i dali mogu primjerice upisat obiteljsko koje spada u 4 semestar a ne građansko koje spada u 3...hvala vam![]()
ja bi ti preporučila i opće upravno.. vrijedi 12 bodova, a nije tak teško (za razliku od građanskog ili radnog), a imaš i kolokvije.. barem ih je bilo ove godine. profesori s katedre su super. dobro ti je upisat i državnu upravu, po meni jedan od lakših predmetaMolim vas za jednu malu pomoć, redovan sam student prva godina i nisam dala 3 ispita, dakle želim upisati parcijalu druge, zanima me vaša preporuka koje ispite da upišem iz druge...koji su najlakši, koji najteži...i dali mogu primjerice upisat obiteljsko koje spada u 4 semestar a ne građansko koje spada u 3...hvala vam![]()
za redovne do 23.10, a za izvanredne do 30.10Molim vas, zna li netko do kojeg su datuma produžili upise?
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.