AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Parcijala

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.

Afrodita

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
Jel mi netko može reć sa 100% sigurnošću jel redovni studenti bez plaćanja plaćaju parcijalu ili ne?
Jer listam unatrag i vidim različite odgovore pa sad neznam jel da ili ne.
Hvala unaprijed!

Nela

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
redovni bez plaćanja ne plaćaju parcijalu
osim ako postaneš izvanredni onda plaćaš

veki

molim vas lijepo dali parcijala košta oko 1500 kn za izvanredne studente? ja imam 3 ispita iz 2. što nisam dala,redovan sam student ali ću se prebaciti na izvanredne i upisati parcijalu treće? imam 39.5 ects bodova iz 2 god, toliko bodova znači moram upisati iz 3 god?ili toliko ukupno sa ova tri ispita iz 2god? h e l p!!

vojnik 09

Moj ti je savjet da se javiŠ u studensku udrugu veleuČiliŠta oni ti toČno znaju , ako ne znaju dobivaju sluŽbe odgovore u referadi

redruM

Vidim da se na prethodnim stranicama pisalo o +/- bodovima za parcijalu/godinu.

Mene zanima dal mogu sa 30 bodova upisat parcijalu 2. i koga moram moliti ak se ikak to može?

maraya

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
jel mi neko može reć koja je šema sa biranjem smjera i izbornih predmeta kad se upisuje parcijala treće? hvala

Prčiguz

Evo mene opet s pitanjem... Ovaj tjedan sam upisao cistu drugu godinu nakon parcijale i u referadi su mi rekli da mogu ic polagat ispite sad na iducim rokovima iz predmeta druge godine koje sam odslusao na parcijali jer sam odslusao te predmete iz druge i da ih mogu polagat. Naime dali to znaci da moram ic sad na predavanja samo iz onih predmeta koje sam tek sad upisao u index, a one koje sam vec odslusao na parcijali mogu ih ic polagat jer sam ih odslusao i skupio potpise.
Malo sam oduzio al nadam se da ce se nac dobra dusa koja ce mi znat odg.
Hvala

cocci

Evo mene opet s pitanjem... Ovaj tjedan sam upisao cistu drugu godinu nakon parcijale i u referadi su mi rekli da mogu ic polagat ispite sad na iducim rokovima iz predmeta druge godine koje sam odslusao na parcijali jer sam odslusao te predmete iz druge i da ih mogu polagat. Naime dali to znaci da moram ic sad na predavanja samo iz onih predmeta koje sam tek sad upisao u index, a one koje sam vec odslusao na parcijali mogu ih ic polagat jer sam ih odslusao i skupio potpise.
Hvala
da, moraš na predavanja koja nisi odslušao, a na ova koja jesi ne moraš, njih možeš polagati odmah na sljedećim rokovima.

misty

Hvala
sad si ponovio sve ono kaj ti je teta iz referade rekla. možeš polagati one predmete koje si odlušao i iz njih prikupio potpise, dok one koje nisi odslušao i nisi prikupio potpise iz tih predmeta, ne možeš. naravno, ako ti paše za ponavljanje ti možeš ići na predavanja iz onih predmeta koje si odslušao, ali ne moraš više sakupljati potpise iz istih ako već imaš.:wink5:

majolada

imam jedno pitanje
izvanredni sam student,mogu li upisati parcijalu treće bez da upišem predmete smjera?

zbrajala sam ects bodove i bez predmeta smjera i naravno prakse i diplomskog imam točno onolko bodova koliko smijem upisati u parcijali

vukren

Molim nekoga tko je u istoj situaciji da mi se javi, ili mi pomogne s odgovorom :))

Izvanredni sam student. Prošle godine sam imala 3 ispita iz druge godine koji su mi ostali,
pa sam upisala parcijalu treće godine (znači ta tri ispita ponovno, i nove ispite iz 3.g. tako da ukupni zbroj bodova bude 60) - platila sam kao cijelu godinu 3,600 kn - ovo je ujedno odgovor onima koji pitaju za cijenu parcijale.

No moje pitanje se odnosi na trenutnu situaciju - dala sam samo 2 ispita iz druge u ovoj godini , da li sada mogu upisati čistu 3. godinu ili postoji neka druga opcija???
I ako netko zna do kada su upisi za izvanredne?
Hvala!

imam jedno pitanje
izvanredni sam student,mogu li upisati parcijalu treće bez da upišem predmete smjera?

zbrajala sam ects bodove i bez predmeta smjera i naravno prakse i diplomskog imam točno onolko bodova koliko smijem upisati u parcijali
Majolada,
kada sam ja upisivala parcijalu, tete u referadi su me uputile da moram upisati prvo predmete iz 2.godine, zatim one regularne predmete iz 3. godine, predmete s vježbama obavezno jedne ispod drugih !!! Zatim predmete smjera.
Ono što mi je ostalo = izborni predmeti, praksa, diplomski
Znači tim redom upisuješ i zbrajaš bodove koliko je do 60.

Paris

Molim vas za jednu malu pomoć, redovan sam student prva godina i nisam dala 3 ispita, dakle želim upisati parcijalu druge, zanima me vaša preporuka koje ispite da upišem iz druge...koji su najlakši, koji najteži...i dali mogu primjerice upisat obiteljsko koje spada u 4 semestar a ne građansko koje spada u 3...hvala vam:)

Aine

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
kolege,da li ja sada kada upisujem parcijalu upisujem samo 3.semestar ili uzimam ispite iz cijele godine?znaci,da li se kod nas upisuje svaki semestar posebno?

misty

kolege,da li ja sada kada upisujem parcijalu upisujem samo 3.semestar ili uzimam ispite iz cijele godine?znaci,da li se kod nas upisuje svaki semestar posebno?
kada upisuješ pacijalu, ne može ti ispasti da upisuješ sve predmete iz sljedeće godine. ako upisuješ parcijalu, upisuješ onoliko bodova koliko si ostvarila položenim predmetima iz prethodne godine.

amalka

Molim vas za jednu malu pomoć, redovan sam student prva godina i nisam dala 3 ispita, dakle želim upisati parcijalu druge, zanima me vaša preporuka koje ispite da upišem iz druge...koji su najlakši, koji najteži...i dali mogu primjerice upisat obiteljsko koje spada u 4 semestar a ne građansko koje spada u 3...hvala vam:)
možeš izabrati bilo koji ispit, bez obzira da li je 3. ili 4. semestar... samo što onda ako uzmeš ispit predavanja kojeg su u drugom semestru, ne možeš ni davati taj ispit prije nego što ga odslušaš, dakle tek u 6mj. , ali to valjda znaš :wink5:

preporučila bih ti da uzmeš obiteljsko, engleski, osnove prava društva ... možda EUP... :happy:

kabar

ja bi ti preporučila i opće upravno.. vrijedi 12 bodova, a nije tak teško (za razliku od građanskog ili radnog), a imaš i kolokvije.. barem ih je bilo ove godine. profesori s katedre su super. dobro ti je upisat i državnu upravu, po meni jedan od lakših predmeta

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.
Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks