Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
Pozdrav kolegice!Bok ekipa! Imam jedno pitanjce za vas...Zanima medo kada ja moram položit preostale ispite s 1. godine pošto sam sad upisala parcijalu s 1. na 2.godinu?? I koja je procedura ako ne položim do odredenog roka ako ga ima? mi moze molim vas to netko pojasnit:face12: .... bila bi zahvalna..pozzzz
to definitivno nije ostvarivo.....imam ja jedno pitanjce- upisala sam parcijalu 2. god i recimo da ja uspijem položiti predmete koji su mi ostali iz prve i ove koje sam upisala iz druge, recimo da to sve riješim do 7. mjeseca da li postoji nekakva šansa da mogu rješavati i ispite iz druge godine koje nisam upisala u parcijali?
stvarno sam ovo glupo napisala, nadam se da će me netko skužit..LOL
netrebaš te potpise jer ih već imaš iz prveda li zna netko tko je druga godina parcijale da li trebamo skupljati potpise i od onih predmeta koje prenosimo sa prve?![]()
Najbolje ti je da pitaš tete u referadi (ponizno jer su u PMS)da nije došlo do nekih promjena i biti češ najsigurnija, pogotovo jer se sada svašta mijenja zbog bolonjaca.ej ja sad polažem drugi put drugu godinu i izvanredno sam po starom programu, dala sam 6 ispita iz druge. Ostalo mi je 5 ispita, koliko moram riješit da bi u 10 mjesecu upisala treću godinu, tj. koliko ispita mogu prebacit.
parcijala je privilegirani padznaci parcijalu mogu upisat bez nauke? joj ja se ne razumijem u to ako upises parcijalu vise nisi redovan student? hvala
Osobno znam par kolega koji su upisaliDal se može sa parcijale druge upisat parcijala treće i koliko bodova treba?
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.