AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Pad godine

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.

Ninek

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
a mogla sam jedino prepisat sve njene riječi pa bi odgovor glasio
"ako padneš godinu a dala si neke ispite i imaš želju upisat još bonus engleski iz druge godine, to nije moguće jer takva opcija ne postoji"
ovo je brže i efikasnije, bez šamara molim lijepo, nisam sklona fizičkom nasilju :wink5:

Scroll

pa u referadu kod Sanje od ponedjeljka do petka od 10 do 12 se obrati , a utorkom još i od 15 do 16, jesl li uz potporu Ministarstva ili sama plaćaš ?

sretno u drugom pokušaju, možda još nešto uspiješ dati na dekanskom... SRETNO!
sama plačam..a eto hvala puno na inf. i željama :wink5:

t.i.n.a.

a mogla sam jedino prepisat sve njene riječi pa bi odgovor glasio
"ako padneš godinu a dala si neke ispite i imaš želju upisat još bonus engleski iz druge godine, to nije moguće jer takva opcija ne postoji"
ovo je brže i efikasnije, bez šamara molim lijepo, nisam sklona fizičkom nasilju :wink5:
hehe, ''ne'' je sasvim dovoljno... ;)
hvala! :happy:

:laughing::laughing::laughing:
kratko i jasno. sam fali šamarčina.
hahahah:crazy:

bundewa

nadam se da sam dobro shvatio pa ako griješim nadam se da će me neka dobra duša ispraviti.
pao sam ovu godinu,trebam do kraja ovog mjeseca otići i platiti onih 300kn upisnine,ispuniti one formulare i zajedno s indeksom predati u referadu? (redovni bez pl.)

misty

nadam se da sam dobro shvatio pa ako griješim nadam se da će me neka dobra duša ispraviti.
pao sam ovu godinu,trebam do kraja ovog mjeseca otići i platiti onih 300kn upisnine,ispuniti one formulare i zajedno s indeksom predati u referadu? (redovni bez pl.)
sve ok, jedino u slučaju dekanskog, rokovi upisa se mogu pomaknuti pa nećeš morati do kraja mjeseca.:tongue2:

Andrej21

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
Oprostite imam jedan mali problem. Ja sam prošle godine upisao fakultet,a izvanredan sam student. Bio sam u referadi i rekli su mi da ne trebam ništa plaćat jel to istina. Sav sam zbunjen neznam šta da radim, a nemogu na fakultet bolestan sam. Dal ja dalje da nastavim ili moram nešto plaćat. Molim vas ako neko zna neka mi kaže. Velika hvala :D

Gaga24

Oprostite imam jedan mali problem. Ja sam prošle godine upisao fakultet,a izvanredan sam student. Bio sam u referadi i rekli su mi da ne trebam ništa plaćat jel to istina. Sav sam zbunjen neznam šta da radim, a nemogu na fakultet bolestan sam. Dal ja dalje da nastavim ili moram nešto plaćat. Molim vas ako neko zna neka mi kaže. Velika hvala :D
samo nastavljas, nemoras nista placati...tako sam i ja prosle godine ;)

Do kada su onda upisi za izvanredne koji upisuju pad godine?? :)

annabelle

Bio si u referadi i odgovorili su ti :jpshakehead:
I sad si bolestan pa ne možeš opet u referadu???
A odgovorili su ti???:bounce:

melit@

imam pitanjce, sada drugi put pisem pad prve godine i prebacit ce me na izvanredne. znaci placam onoliko bodova koliko mi je ostalo x 80 kuna + 300 kuna školarine ? da li ja to mogu prije upisa uplatit ili moram prvo u referadu?

misty

imam pitanjce, sada drugi put pisem pad prve godine i prebacit ce me na izvanredne. znaci placam onoliko bodova koliko mi je ostalo x 80 kuna + 300 kuna školarine ? da li ja to mogu prije upisa uplatit ili moram prvo u referadu?
uplatiš pa zajedno sa upisnim materijalima i uplatnicom dođeš se upisat.:wink5:

Chill

A gledajte sad ovo = ja radim svaki radni dan do 17h i sa posla jedva da mogu izbivati. Na prvoj sam godini, izvanredni student, u stvari imam parcijalu druge (iz prve nisam riješila Nauku, Financiranje i Politologiju - do sad imam 32 ECTS). Sada sam htjela na dekanskom prijaviti Nauku i Financiranje kako bi riješila I. godinu i upisala bezbrižno II. g. No, što je bilo, prošli čitav tjedan nakon posla oko 17:30 dolazim na fax da vidim kada su prijave za dekanski, ovaj ponedjeljak (27.09.) sam isto došla i nije bilo ničega. U utorak 28.09. nisam mogla doći jer sam duže radila i dođem jučer, u srijedu, 29.09. u 17:30 na fax i vidim da su prijave za dekanski PROŠLE!!! Pa jel to ima kakve veze sa zdravim mozgom!!!
Sad, kako radim i ne mogu u referadu jer gospoda rade do podneva (a ja do 17h) poslala sam tatu koji isto nema baš vremena na pretek. Došao je u referadu, soba br.8, da pita koliko moram platiti (opet parcijalu II.) i do kada? Žena ga je sterala van uz bezobrazno: "Sve ona to zna!" i papirićem, jedva čitko napisanim - školarina 300kn, 80 kn x 1 upisani ECTS, do 12.02. ispiti do 60 ECTS!!! Kaj!!! Halooooo!!!
Da li postoji neka dobra, pametna duša koja bi ikako mogla dešifrirati što je ova dobra, uljudna gospođa ih sobe br.8 htjela reći sa svojim natuknicama?

Ujedno, prof. Metelko mi je slučajno lupio krivi pečat jer sam njegov predmet polagala po starom programu a lupio mi je pečat Uvoda u državu i pravo. Ona uljudna i dobra žena iz sobe br.8 je rekla da moram kod njega da mi ispravi pečat. Na koji način to riješiti??? Kako doći do profesora?

Bila bi vrlo, vrlo zahvalna nekome kada bi mogao riješiti moju misteriju :) Zahvaljujem unaprijed :)

misty

A gledajte sad ovo = ja radim svaki radni dan do 17h i sa posla jedva da mogu izbivati. Na prvoj sam godini, izvanredni student, u stvari imam parcijalu druge (iz prve nisam riješila Nauku, Financiranje i Politologiju - do sad imam 32 ECTS). Sada sam htjela na dekanskom prijaviti Nauku i Financiranje kako bi riješila I. godinu i upisala bezbrižno II. g. No, što je bilo, prošli čitav tjedan nakon posla oko 17:30 dolazim na fax da vidim kada su prijave za dekanski, ovaj ponedjeljak (27.09.) sam isto došla i nije bilo ničega. U utorak 28.09. nisam mogla doći jer sam duže radila i dođem jučer, u srijedu, 29.09. u 17:30 na fax i vidim da su prijave za dekanski PROŠLE!!! Pa jel to ima kakve veze sa zdravim mozgom!!!
Sad, kako radim i ne mogu u referadu jer gospoda rade do podneva (a ja do 17h) poslala sam tatu koji isto nema baš vremena na pretek. Došao je u referadu, soba br.8, da pita koliko moram platiti (opet parcijalu II.) i do kada? Žena ga je sterala van uz bezobrazno: "Sve ona to zna!" i papirićem, jedva čitko napisanim - školarina 300kn, 80 kn x 1 upisani ECTS, do 12.02. ispiti do 60 ECTS!!! Kaj!!! Halooooo!!!
Da li postoji neka dobra, pametna duša koja bi ikako mogla dešifrirati što je ova dobra, uljudna gospođa ih sobe br.8 htjela reći sa svojim natuknicama?

Ujedno, prof. Metelko mi je slučajno lupio krivi pečat jer sam njegov predmet polagala po starom programu a lupio mi je pečat Uvoda u državu i pravo. Ona uljudna i dobra žena iz sobe br.8 je rekla da moram kod njega da mi ispravi pečat. Na koji način to riješiti??? Kako doći do profesora?

Bila bi vrlo, vrlo zahvalna nekome kada bi mogao riješiti moju misteriju :) Zahvaljujem unaprijed :)

Sve kužm osim datuma 12.2. No, ako sada imaš 32 boda, to lijepo pomnožiš sa 80 i dobiješ iznos školarine. Na tu cijenu još dodaš 300 kn upisnine i dobiješ ukupan iznos koji moraš uplatiti. Nadalje, ako želiš sada upisati parcijalu, upisuješ preostale predmete iz prve godine (ostalo ti je 28 bodova) i još neke predmete iz druge (koji moraju iznositi 32 boda jer ti toliko nedostaje do 60 bodova). Znači, moraš sve zajedno upisati do 60 bodova, ni boda više. Nadalje, pogledaj na stranicama prava, pod katedrom za opću teoriju prava i države, kad pojedini prof ima konzultacije pa odi kod njega da ti to riješi jer koliko znam prof. Metelko je u mirovini.

http://www.pravo.hr/OTPD/termini_konzultacija

Chill

HVALA MISTY!!! :laughing:
Hm... ma ni meni nije jasan datum do 12.02. ( ? ! ) Nešto kao da do tada moram riješiti ta 3 preostala ispita do 60 boda ? ! I kaj poslije? ? ?
Samo baš ne kužim sad, kaj ne množim sa 80 bodove koje upisujem - znači ak mi do 60 fali 28, školarina bi me iznosila 28 bodova x 80 kn = 2.240 kn + 300kn školarina? Ili?
Ili ta svoja 32 boda + 28 boda koja mi fale = 60 boda x 80 kn = 4.800 kn + 300 kn školarina?
Da li to moram odmah uplatiti kod upisa ili svaki predmet plaćam pri prijavi ispita? Uopće ne kužim neke stvari jer mi u referadi (svaki puta kada dođem - iako je rijetko) nitko ne želi objasniti već me otkantaju ko malog majmuna... :unsure:

misty

HVALA MISTY!!! :laughing:
Hm... ma ni meni nije jasan datum do 12.02. ( ? ! ) Nešto kao da do tada moram riješiti ta 3 preostala ispita do 60 boda ? ! I kaj poslije? ? ?
Samo baš ne kužim sad, kaj ne množim sa 80 bodove koje upisujem - znači ak mi do 60 fali 28, školarina bi me iznosila 28 bodova x 80 kn = 2.240 kn + 300kn školarina? Ili?
Ili ta svoja 32 boda + 28 boda koja mi fale = 60 boda x 80 kn = 4.800 kn + 300 kn školarina?
Da li to moram odmah uplatiti kod upisa ili svaki predmet plaćam pri prijavi ispita? Uopće ne kužim neke stvari jer mi u referadi (svaki puta kada dođem - iako je rijetko) nitko ne želi objasniti već me otkantaju ko malog majmuna... :unsure:
Ma ne vjerujem da do 12.2. moraš riješit preostala 3 ispita, meni nitko nije rekao kod parcijale da trebam neki ispit riješit do određenog datuma. Množiš preostale bodove+bodove koje češ upisati pa tako da sve to skupa ispada 60 bodova. Da, onda ti ispadne 4 800,00 + 300 kn upisnine! To sve upišeš na uplatnicu, taj ukupan iznos, 5 100, i dođeš u referadu s uplatnicom i upisnim materijalima i upišeš se...s tim da ti taj iznos vrijedi jednu godinu, a ne 2 kako je dosad bilo, imaj to na umu.:wink5:

Chill

Hvala ti puno! Sad mi je fakat sve jasnije :happy: Tražila sam šefa sutra slobodan dan da odem u referadu i vidim kaj mogu napraviti. Ne mogu vjerovati da kao izvanredan student ne mogu od njih nikakvu informaciju izvan svog radnog vremena dobiti.
Vidjela sam da i profesor Miličić (za onaj pečat koji mi je prof. Metelko krivo udario - Uvod u državu i pravo) danas ima konzultacije do 18h pa čak i stignem tamo. Nadam se da ću nekaj obaviti :confused2:
Hvala još jednom, Misty :laughing:
Napokon nekaj pozitivno od tog faxa :wink5:

misty

Hvala ti puno! Sad mi je fakat sve jasnije :happy: Tražila sam šefa sutra slobodan dan da odem u referadu i vidim kaj mogu napraviti. Ne mogu vjerovati da kao izvanredan student ne mogu od njih nikakvu informaciju izvan svog radnog vremena dobiti.
Vidjela sam da i profesor Miličić (za onaj pečat koji mi je prof. Metelko krivo udario - Uvod u državu i pravo) danas ima konzultacije do 18h pa čak i stignem tamo. Nadam se da ću nekaj obaviti :confused2:
Hvala još jednom, Misty :laughing:
Napokon nekaj pozitivno od tog faxa :wink5:
Miličić nije na našem faksu, pa ne znam hoćeš li što od nejga isposlovati, na našem faksu ti predaje Burazin i Savić pa probaj njih "loviti". ianče, ne moraš ići osobno u referadu, nego nazovi tetu Sanju u sobi 3a, od 8-14h, pa će ti ona sve lijepo objasniti, vrlo je ljubazna gospođa.

Sanja Storjak tel.: 01 4890 215

April

samo nastavljas, nemoras nista placati...tako sam i ja prosle godine ;)

Do kada su onda upisi za izvanredne koji upisuju pad godine?? :)
Mene isto ovo posljednje zanima. I što moram donijeti, gdje predati i sl...

lila_887

Mene isto ovo posljednje zanima. I što moram donijeti, gdje predati i sl...
za sve izvanredne studente upisi su do 30.10.2010. pa tako u to ulazi i pad godine, moraš kupiti upisne materijale u knjižari, njih ispuniti kao i index, također uplatnicu priložiti svemu tome, koliko bodova imaš pomnožiš sa 80 + 300 kn upisnine, upisuješ se u referadi 8 na prvom katu
ako nisi sigurna u nešto u vezi predmeta najbolje da nazoveš referadu i pitaš

Panic

Dragi kolege, imala bi jedno pitanje ako mi netko moze pomoc jer sam fakat izgubljena u svemu.
Ovako, ja sam redovni student bez placanja, i prosle godine sam upisala parcijalu druge, sve osim 3 predmeta. Sada naravno nemam uvijet za parcijalu trece znaci moram upisat pad. Sad mene zanima, ja znaci opet upisujem ovo sta nisam dala, i jel mogu onda sad upisat ova 3 predmeta koja nisam prosle godine ( jer ona spadaju u 2 god ) ?
I ako je tako, jel mi jos uvijek vrijedi besplatno ili moram sta platit?

Puno vam hvala unaprijed

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.
Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks