AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Pad godine

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.

fireball

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
ovako, htio bi se ipisati s faxa i cujem da moram ici u referadu, da li ja moram ponjeti neke dokumente da se ispisem i da li se to sta placa?

jos jedna stvar sta bi se dogodilo kada na primjer ne bi se otisao odjaviti nego jednostavno ne bi produzio godinu, odnosno ne bi uplatio skolarinu, jer logicno bi bilo da me fax sam ispise?

ljudi helpić

majolada

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
ako se želiš na neki drugi faks upisati redovno onda se moraš ispisati i to se nešto plača ako ne onda samo nemoj produljiti šlolarinu,tako sam ja na pravnom fakultetu prije par godina

fireball

ako se želiš na neki drugi faks upisati redovno onda se moraš ispisati i to se nešto plača ako ne onda samo nemoj produljiti šlolarinu,tako sam ja na pravnom fakultetu prije par godina
ako samo ne platim skolarinu, da li to znaci da se kasnije mogu vratiti na ovaj fax, ako da do kada mi je rok do kojeg se moram vratiti ako hocu naravno?

ae, ono dosadan sam, skjuz mi...

Marianne

ako samo ne platim skolarinu, da li to znaci da se kasnije mogu vratiti na ovaj fax, ako da do kada mi je rok do kojeg se moram vratiti ako hocu naravno?

ae, ono dosadan sam, skjuz mi...
ako ne platis skolarinu onda ti je status u "mirovanju", mislim da je kolegica ninek u jednoj temi napisala da je rok max. 10 godina.

tea_90

e, moja situacija je ovakva, mislim nikakva, al nek mi netko molim vas objasni

imam samo 4 ects-a, redovni sam s plaćanjem, upisala bih (kako to smiješno zvuči) pad godine pa me zanima koliko sad plaćam taj pad godine s tim da bih se prebacila u izvanredne (sve to naravno ako skupim lovu, al ipak nek neka dobra duša objasni), hvala unaprijed!

fireball

e, moja situacija je ovakva, mislim nikakva, al nek mi netko molim vas objasni

imam samo 4 ects-a, redovni sam s plaćanjem, upisala bih (kako to smiješno zvuči) pad godine pa me zanima koliko sad plaćam taj pad godine s tim da bih se prebacila u izvanredne (sve to naravno ako skupim lovu, al ipak nek neka dobra duša objasni), hvala unaprijed!
imas 4 boda, znaci polozila si samo engleski jezik
sad zbrojis ECTS bodove od stalih predmeta koji su ti ostali:

drzava 7 +
nauka 14 +
sociologija 7 +
politologija 7 +
ustavno 9 +
informatika 5 +
financiranje 7 +
------------------
UKUPNO= 56 ECTS
znaci zelis biti izvanredni tako da ti se to onda mnozi s 80

56*80=4480
plus 300 kuna upisnine
4480+300=4780 kuna, toliko ti iznosi skolarina koja ti sada po novome vrijedi godinu dana makar si vanredni student

eto, valjda sam ti dobro objasnio, sretno

Zločesta

e ja padam godinu, ,ostalo mi nauka, financiranje i ustav, ,i izvanredni sam, , onda ja plaćam štogod ili, ne?

saddad

Jel treba ić u referadu i njima reć da samo nastavljam ove godine budući da sam prošle upisao kao izvanredan i nisam uspio položit dovoljno ispita??

Panic

Dragi kolege, imala bi jedno pitanje ako mi netko moze pomoc jer sam fakat izgubljena u svemu.
Ovako, ja sam redovni student bez placanja, i prosle godine sam upisala parcijalu druge, sve osim 3 predmeta. Sada naravno nemam uvijet za parcijalu trece znaci moram upisat pad. Sad mene zanima, ja znaci opet upisujem ovo sta nisam dala, i jel mogu onda sad upisat ova 3 predmeta koja nisam prosle godine ( jer ona spadaju u 2 god ) ?
I ako je tako, jel mi jos uvijek vrijedi besplatno ili moram sta platit?

Puno vam hvala unaprijed

Kalnik

hej ljudi,pitanje,pad prve godine se moze upisati do 20.10. isto kao i upisi u drugu i trecu godinu?

tea_90

e, jel zna netko kako ide procedura prebacivanja s redovnog na izvanrednog studenta, zanima me koji dokumenti su potrebni i koliko se to plaća

i gdje zapravo moram otići, u prizemlje u refereadu il na katu, hvala

leonarda68

Jel treba ić u referadu i njima reć da samo nastavljam ove godine budući da sam prošle upisao kao izvanredan i nisam uspio položit dovoljno ispita??
..mene zanima isto,molim konkretan odgovor..nisam riješila prvu godinu,izvanredan sam student,da li uopće moram kaj napravit ili samo nastavljam polagati...moram li se javiti u referadu ili ne...plizzzz..:wink5::confused2:

Ninek

..mene zanima isto,molim konkretan odgovor..nisam riješila prvu godinu,izvanredan sam student,da li uopće moram kaj napravit ili samo nastavljam polagati...moram li se javiti u referadu ili ne...plizzzz..:wink5::confused2:
ne, ako ste prošle godine platili školarinu a niste dali uvijet, samo nastavljate prijavljivat ispite i izlazit na njih, to je 1000 posto :laughing:
al pazite nagodinu jer se to promijenilo i sad školarina vrijedi samo 1god

fireball

ovak, izgubio sam uvjete da budem redovni student i sada jel prelazim na vanredno studiranje, sada mene zanima da li ce oni mene automatski prebaciti na vanredne ili ja moram ici i kupiti neke materijale za ispunit?

jos jedna stvar koja me buni, znaci do sada sam bio redovni student, a od sada cu biti vanredni, do kada se ja moram upisati jel do 20. ili 30.? jer neznam kak se sad to gleda kad prelazis iz redovnog u vanredno i u kojoj sobi se vrsi taj upis?

Sonia

moraš se upisati do 20.10. u sobi 8 kod tete Mirjane. kupiš normalno upisne materijale u knjižari, a molbu za prijelaz ti ova teta da kad dođeš k njoj, to samo ispuniš i potpišeš :wink5:

krejzi19

ja ovu godinu produžujem,samo nastavljam hodat na ispite koje još nisam položila,e sad,dal ja uopće moram na upis ? bila sma zvala u referadu i žena rekla da ne trebam,jel to točno ?

angie

ja ovu godinu produžujem,samo nastavljam hodat na ispite koje još nisam položila,e sad,dal ja uopće moram na upis ? bila sma zvala u referadu i žena rekla da ne trebam,jel to točno ?
pa ako su ti iz referade tako rekli onda ne trebaš, sigurna sam da nitko s foruma ne zna bolje od njih! mislim...svašta

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.
Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks