AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Pad godine

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.

Ninek

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
sorry al dotukli ste me s tim Ect upisivanjem i zbrajanjem bodova i plaćanjem i svim živim čudesima.. :laughing:
razmišljam o tome kak ne možeš polagat niš dok taj ispit ne riješiš i onda mi se izvrtilo sto stvari u glavi..
sorry još jednom na krivom odgovoru, hvala na ispravci kolegice

misty

hmmm...onda sam ja neš pobrko..ak mi ostane znači jedan ispit...financiranje u mom slučaju...i ja to prenesem u drugu godinu, znači nemrem upisat sve predmete iz druge?
možeš upisati sve predmete iz druge, onaj predmet koji ćeš prenjeti upisuju oni negdje sa strane. samo ne možeš polagati predmete iz druge dok ne riješiš to financiranje koje ćeš prebaciti. :happy:

t.i.n.a.

pitanjce... padam godinu i ponovo upisujem prvu i sad me zanima dal ću moći koristiti kolokvije ili mogu samo na rokove izlazit?

krejzi19

mene zanima,ako mi je ostalo 5 ispita sad do kraja,pa mogu ih pokušat položit sad u 9 mjesecu,i ako bude i na dekanskom roku,a ako ne uspijem,tek onda upisuje pad,jelda ? imam pravo sad izaći na rokove i probat sve očisiti,ili ?

prva sam godian,izvanredno .

Ninek

mene zanima,ako mi je ostalo 5 ispita sad do kraja,pa mogu ih pokušat položit sad u 9 mjesecu,i ako bude i na dekanskom roku,a ako ne uspijem,tek onda upisuje pad,jelda ? imam pravo sad izaći na rokove i probat sve očisiti,ili ?

prva sam godian,izvanredno .
da, imaš pravo izać i tek onda upisat godinu, ili pad, ili parcijalu

Erykah

a da li netko možda slučajno zna što se događa kada 2 puta za redom padnete istu godinu?

Marianne

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
a da li netko možda slučajno zna što se događa kada 2 puta za redom padnete istu godinu?
ako si redovni onda ponovno upisuješ tu godinu i prebacuju te na izvanredne, ako si izvanredni ponovno upisuješ, i naravno plaćaš.

Erykah

ajde baš lijepo :tongue2: a nema one sheme da gubiš pravo studiranja i te fore?
meni je malo bed jer ja u te 4 godine - izvanredno sam - nisam niti izlazila na ispite...nešto sad čitam u statutu da gubiš pravo ako u te 2, odnosno 4 godine nisi skupio minimalno 35 bodova . ukupno znači...sad, koliko se oni toga pridrzavaju ili ne...ili kako to već sve skupa ide...nemam pojma...

Leptiric_20

pitanjce... padam godinu i ponovo upisujem prvu i sad me zanima dal ću moći koristiti kolokvije ili mogu samo na rokove izlazit?
ovisi od profesora. neki daju da se ponovno ide na kolokvije neki ne daju.

Marianne

ajde baš lijepo :tongue2: a nema one sheme da gubiš pravo studiranja i te fore?
meni je malo bed jer ja u te 4 godine - izvanredno sam - nisam niti izlazila na ispite...nešto sad čitam u statutu da gubiš pravo ako u te 2, odnosno 4 godine nisi skupio minimalno 35 bodova . ukupno znači...sad, koliko se oni toga pridrzavaju ili ne...ili kako to već sve skupa ide...nemam pojma...
e to ne znam, najbolje da nazoves sanju u referadu 3a pa pitaš. broj: 4890-215
ako budeš zvala, podijeli info sa ostalima.

tea_90

e...ja sam redovni student i sad bih upisala pad godine al bih se istovremeno u izvanredne prebacila, sad me zanima koliko bih onda platila? tnx

Marianne

e...ja sam redovni student i sad bih upisala pad godine al bih se istovremeno u izvanredne prebacila, sad me zanima koliko bih onda platila? tnx
svaki ects bod pomnoži sa 80kn i tome dodaj 300kn upisnine.

tea_90

svaki ects bod pomnoži sa 80kn i tome dodaj 300kn upisnine

e a sad me zanima tipa ak imam neke predmete riješene jer brojim i njih il samo nastavljam tnx

svaki ects bod pomnoži sa 80kn i tome dodaj 300kn upisnine.
e, sad me zanima da li upisujem u index i predmete koje sam položila il mi se oni priznaju, tnx

topanga

Prosle godine sam upisala parcijalu(prva i druga godina).dala sam nauku i sad namjeravam prebacit financiranje.dal upisujem pad druge ili samo normalno drugu godinu?kolko dode upis i kada pocinju upisi?:blushed:

Marianne

e a sad me zanima tipa ak imam neke predmete riješene jer brojim i njih il samo nastavljam tnx

e, sad me zanima da li upisujem u index i predmete koje sam položila il mi se oni priznaju, tnx
ako imas neke predmete riješene njih ne brojiš nit ih upisuješ u index. upisuješ one koje nisi položila. i po tim nepoloženima si računaj školarinu.

Tončica

sad sam zvala 4890 215, pretpostavljam da je na telefonu bila gđa sanja. vrlo ljubazna i draga.

ja sam izvanredni student, prebacili su me na bolonju 2008/2009. rekla je da mogu past godinu koliko god puta želim, da me ne bu istjerali. :p i još mi je rekla školarinu i sve (80 ects + 300 kuna upisnine)

Jadranka15

Da upisnina je 5.100,00 kuna i vrijedi godinu dana, ako za tih godinu dana ne daš uvjete za višu godinu opet plaćaš 5.100,00 kuna i tako dalje dok nedaš uvjete za višu, kažu da su redovnima povisili školarinu za 500,00 kuna, a nama izvanrednima za 1.500,00 kuna, malo nezgodno je i mi koji radimo npr. u državnoj službi nisu nam plaće išle gore, nego dolje i od kuda namaknuti tih 1.500,00 kuna više školarine. Sada će si samo bogati tako nešto moći priuštiti, a mi drugi smrtnici ići ćemo u dug.Sretno

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.
Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks