AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Pad godine

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.

suzy.

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
kupiš novi index, odeš u referadu nek ti pomognu s ponovnim ispunjavanjem istog i vjerojatno ćeš morati kod profesora na konzultacije po potpise koje si imala i žigove položenih ispita (one u referadi ti mogu provjeriti ako se slučajno ne sjećaš kod kojeg si profesora što položila)... u 9.mj. (ili 10.mj.) upisuješ pad godine itd.
kolko se plaća novi indeks? i jel trebam ispuniti ikakve dodatne papire u vezi tog gubljenja?

masa

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
prijavit u narodne novine da je index izgubljen(s obzirom na to da je to u biti dokument)...

jadra

kolko se plaća novi indeks? i jel trebam ispuniti ikakve dodatne papire u vezi tog gubljenja?
mislim da ti je indeks 200kn, nisam 100% sigurna, tak mi je nešto ostalo u sjećanju... imaš cijenu vjerojatno tamo na oglasnoj ploči u prizemlju gdje su cijene upisa i svega toga... ne ispunjavaš nikakve papire, možda si one nešto zapišu u referadi u vezi toga, ali mislim da ti sama ne trebaš ništa dodatno ispunjavati. možda najbolje da nazoveš u referadu pa da ih pitaš, ne bi im trebao biti problem da ti kažu cijenu indeksa i ostale informacije, ja stvarno ne znam je li se što promijenilo u zadnjih par godina :unsure:

sumana

molim vas da ko išta zna o ovome da mi objasni jer slušam različite priče i više mi ništa nije jasno..ako sam izvanredni student i nisam skupila onih 30 i neš bodova za parcijalu ali čula sam da se može prva godina ''razvući'' u dvije godine, dakle da dvije godine studiram prvu godinu i samo prebacim one predmete koje nisam dala u prvoj..znači, ne upisujem parcijalu ali nije niti pad..neg kak se to zove?kaj trebam napravit?čula sam da se ništa ne treba platiti? da li netko zna nešto o tome ili da zovem tete na faxu? :)

Nicole

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
molim vas da ko išta zna o ovome da mi objasni jer slušam različite priče i više mi ništa nije jasno..ako sam izvanredni student i nisam skupila onih 30 i neš bodova za parcijalu ali čula sam da se može prva godina ''razvući'' u dvije godine, dakle da dvije godine studiram prvu godinu i samo prebacim one predmete koje nisam dala u prvoj..znači, ne upisujem parcijalu ali nije niti pad..neg kak se to zove?kaj trebam napravit?čula sam da se ništa ne treba platiti? da li netko zna nešto o tome ili da zovem tete na faxu? :)
Ako si 2009/2010 upisala izvanredno prvu godinu
ništa ne plaćaš sada na jesen, ništa ne trebaš napraviti,
samo spremiti sljedeći ispit i izaći kad želiš.
Godinu reguliraš tek na jesen 2011. (za akad.godinu 2011/2012).

sumana

Re: OGLASNA PLOČA za I. godinu

da točno!
može to netko pojasniti?šta mi samo nastavimo prijavljivati ispite kao da smo prva godina?ne trebamo ispuniti nikakav formular niti ništa?

Ako si 2009/2010 upisala izvanredno prvu godinu
ništa ne plaćaš sada na jesen, ništa ne trebaš napraviti,
samo spremiti sljedeći ispit i izaći kad želiš.
Godinu reguliraš tek na jesen 2011. (za akad.godinu 2011/2012).
HVALAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA :) znači samo prijavljujem ispite ko i do sada, sam kaj ih ovaj put treba i položit :)

Ninek

da, normalno na svim rokovima samo prijavljuješ i izlaziš i za ubuduće, svaki izvanredni student na našem faksu ima za jedan iznos školarine pravo studirat dvije godine, svaku godinu, kolko god puta hoće, tj.može platit.

suzy.

pitala sam u referadi za pad godine.
rekla mi žena da će se sad plaćat po ects bodu 100 kn.

uostalom, kaže da će bit uskoro na netu, pa da provjeravamo svako malo jesu stavili.

lila_887

pitala sam u referadi za pad godine.
rekla mi žena da će se sad plaćat po ects bodu 100 kn.

uostalom, kaže da će bit uskoro na netu, pa da provjeravamo svako malo jesu stavili.
a to 100 kn po ects bodu će biti samo za pad godine? a redovan upis u iduću godinu ostaje kak je bilo ili...

Vugra

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
ma sumnjam da je to istina.

a nije, onda se sve povećava, ako je 1 ETSC bod = 100 kn, a u jednoj godini ih imaš 60, onda će godina bit 6000 kn...

lila_887

ma sumnjam da je to istina.

a nije, onda se sve povećava, ako je 1 ETSC bod = 100 kn, a u jednoj godini ih imaš 60, onda će godina bit 6000 kn...
pa da, onda bi to bila veća suma... i ja se nadam da to nije istina, a nekak i sumnjam da će to objavit sad preko ljeta, nego tek negdje krajem osmog mje.

marina2

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
koliko dugo se moze studirati izvanredno i kad bi se mogla izgubiti prava??? upisala sam 2005,jednu godinu(prvu sam) pauzirala, a tek sam na drugoj god i opet cu upisat pad ili parcijalu 3 ako dam oup.dali mogu preci na izvanredne,dali gubim prava,tj.do kad moram diplomirati???

Ninek

koliko dugo se moze studirati izvanredno i kad bi se mogla izgubiti prava??? upisala sam 2005,jednu godinu(prvu sam) pauzirala, a tek sam na drugoj god i opet cu upisat pad ili parcijalu 3 ako dam oup.dali mogu preci na izvanredne,dali gubim prava,tj.do kad moram diplomirati???
izvanredni mogu studirat dokle god su voljni plaćat padove:happy:
ako pređeš na izvanredne za 3600 kuna imaš pravo dvije godine studirat istu godinu, po bolonji si već pa nemaš neki definitivni rok u kojem moraš završit.

biny

Ne znam gdje da postavim ovo pitanje pa ću ovdje. S koliko predmeta možemo upisati apsolventsku godinu?

vava =)

pa da, onda bi to bila veća suma... i ja se nadam da to nije istina, a nekak i sumnjam da će to objavit sad preko ljeta, nego tek negdje krajem osmog mje.
a dobro nije onda baš tako puno više nego prošle godine, al ipak...:crying2:
a na tih 6000 još se dodaje onih 300?

Ivy

Admin
Ne znam gdje da postavim ovo pitanje pa ću ovdje. S koliko predmeta možemo upisati apsolventsku godinu?
apsolventska nije ogranicena položenim ispitima

glavno da si izvršila sve obaveze
tipa potpisi sa predavanja :D

ali to nikako nije razlog da ne ucis :p

lila_887

a dobro nije onda baš tako puno više nego prošle godine, al ipak...:crying2:
a na tih 6000 još se dodaje onih 300?
ovisi kak se gleda, tj. jel se odnosi samo na redovne ili vanredne.. jer kako god bilo morala bi bit neka razlika u cijeni između redovnih i vanrednih... kužiš?

suzy.

pa jel nam se onda priznaju ispiti koje smo položili?
dakle, maksimalna cijena za pad je 6000 kn.
e i da, nakon pada prve godine (upala sam sa plaćanjem) jel mogu navuć prosjek i onda drugu upisat bez plaćanja?

Prčiguz

pa jel nam se onda priznaju ispiti koje smo položili?
dakle, maksimalna cijena za pad je 6000 kn.
e i da, nakon pada prve godine (upala sam sa plaćanjem) jel mogu navuć prosjek i onda drugu upisat bez plaćanja?
ispit kad polozis nemoras ga nikako vise polagat...
za prelazak na bez placanja je potreban prosjek od 3,5.. ako grijesim nek me netko ispravi

Mana

ja nisam stigla nis napravit ove godine a upisala sam izvanredne, trebam li u referadi prijavit da nisam nis dala i da ponavljam prvu?

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.
Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks