AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Pad godine

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.

pravnik

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
Možeš prenjet bilo koji predmet osim Nauke, jer ona ti je ja mislim 14 ECTS bodova.
znam znam...to sam sad pokušo objasnit ljudima kaj me uvjeravaju da nauka više nije neophodna i da se možei bez nje hehe...

blazenka

znam znam...to sam sad pokušo objasnit ljudima kaj me uvjeravaju da nauka više nije neophodna i da se možei bez nje hehe...
eh da je to jedina dezinformacija. koliko sam ih se naslušala... pitam li se tko ih smišlja i zbog čega. fala bogu pa postoji ovakvo mjesto gdje u svako doba možeš riješiti nejasnoće. pozdrav svima!

Zločesta

i to je sve sto se tice placanja kad se pada godina??? ne mora se npr. platiti skolarina ko za '''obicnu'' godinu, 5500 kn, ko sto sam platitla dok sam upisivala prvu???

ok, pronasla sam odgovor na svoje pitanje citajuci po forumu...;)))) stvarno zlata vrijede odgovori...pozzz :DD

suzy.

pomagajte. :eek:

past ću prvu godinu, malo sam se glupirala i eto. no dobro, nije smak svijeta.
nemam potpise iz drugog semestra, šta sa tim? samo moram ić na ta predavanja, dobit potpis i to je to?
ako sam neke predmete položila, njih ne moram ispočetka polagati niti ić na predavanja po potpise koje već imam?

Prčiguz

nemam potpise iz drugog semestra, šta sa tim? samo moram ić na ta predavanja, dobit potpis i to je to?
ako sam neke predmete položila, njih ne moram ispočetka polagati niti ić na predavanja po potpise koje već imam?
ono sto si polozila nemoras ponovo polagat nit ic na predavanja iz tih predmeta, a za potpise probaj otic na konzultacije...

Nicole

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.

Ne moraš ponovno ići na predavanja iz kolegija koje si već položila (kako je kolega već napisao).

No, ako nemaš potpise s nekih predavanja, trebaš ih skupiti jer ne možeš izaći na ispit bez potpisa. Znači, ići ponovno na predavanja. Ovo s konzultacijama ti je upitno jer ti neki profesori ne žele tako dati potpise (npr. s katedre za upravnu znanost).

suzy.

Ne moraš ponovno ići na predavanja iz kolegija koje si već položila (kako je kolega već napisao).

No, ako nemaš potpise s nekih predavanja, trebaš ih skupiti jer ne možeš izaći na ispit bez potpisa. Znači, ići ponovno na predavanja. Ovo s konzultacijama ti je upitno jer ti neki profesori ne žele tako dati potpise (npr. s katedre za upravnu znanost).
pa dobro, nije strašno, ionako bi trebala ić ponovno na predavanja.
hvala vam.
a ovaj, kad će se točno znat cijena pada, di šta treba, kako, do kad? :crazy:

Lavica01

Bok svima!
Molim vas da li netko zna točnu informaciju koliko dugo se smije studirati na našem faxu?
Konkretno, izvanredni sam student, upisala sam po bolonji 2005. godine i tek sam parcijala druge (prošle god obnovljen upis), neka frendica mi je rekla da se raspitam koliko dugo mogu studirati jer kao bez obzira što sam izvanredni student da smijem duplo studirati, dakle ako studij traje tri godine, ja smijem studirati šest, dakle ako ne završim do 2011.god više ne mogu studirati, točnije izbacit će me s faxa. MOLIM HITNI ODGOVOR da se pripremim na vrijeme !!!

Ninek

Bok svima!
Molim vas da li netko zna točnu informaciju koliko dugo se smije studirati na našem faxu?
Konkretno, izvanredni sam student, upisala sam po bolonji 2005. godine i tek sam parcijala druge (prošle god obnovljen upis), neka frendica mi je rekla da se raspitam koliko dugo mogu studirati jer kao bez obzira što sam izvanredni student da smijem duplo studirati, dakle ako studij traje tri godine, ja smijem studirati šest, dakle ako ne završim do 2011.god više ne mogu studirati, točnije izbacit će me s faxa. MOLIM HITNI ODGOVOR da se pripremim na vrijeme !!!
kao izvanredni student imaš pravo svake dvije godine upisat godinu, istu ili sljedeću, i dokle god si voljna svake dvije godine plaćat školarinu smiješ studirat..

mia

hey!! ja imam nekoliko pitanja
upisala sam upravni studij 2007 god redovno...prošle god prešla na izvanredni ...još uvijek sam prva godina..zbog posla uopće nisam išla na fax ..imam položena 4 ispita i sumljam da ću stići dati sve da upišem drugu...pa me zanima dal ja kao izvanredan student još imam pravo 1 god bit na prvoj ili gubim prava skroz...:unsure:

Ninek

hey!! ja imam nekoliko pitanja
upisala sam upravni studij 2007 god redovno...prošle god prešla na izvanredni ...još uvijek sam prva godina..zbog posla uopće nisam išla na fax ..imam položena 4 ispita i sumljam da ću stići dati sve da upišem drugu...pa me zanima dal ja kao izvanredan student još imam pravo 1 god bit na prvoj ili gubim prava skroz...:unsure:
imaš još jednu godinu pravo bit bez da platiš na prvoj, a onda nakon isteka te moraš platit opet školarinu, ne gubiš prava dok god si voljna plaćat školarinu, odnosno dok ne diplomiraš ili se ispišeš svojom voljom

david88

ovako...redovan sam student prve godine javne uprave i sve mi se čini da ću ovu godinu roknut...imam sve potpise i položena 2 predmeta...engleski i politologiju!
mene sad zanima dal ja trebam sljedeće godine hodat na predavanja uopće i dal trebam polagati ponovo politologiju i engleski... i još jedno pa i najvažnije pitanje kada mogu izlazit na ispite?
znači samo onda kad i redovni studenti, znači po završenju semstra ili mogu budući da sam ponavljač izlazit i na rokove za izvanredne (znači riješit npr nauku u prvom semestru mada je ona dvosemestralna ili nakon prvog semestra riješit ustavno koje je predmet 2. semestra) - nadam se da ste shvatili pitanje :)

i da ne tražim..zna netko iz prve ruke što se tiče plaćanja kako to ide kod pada? hvala

Ninek

svi ispiti koje si položio vrijede ti zauvijek :laughing:
potpise si skupio, to ne moraš ponovo, isto kao ni slušat predavanja..
s obzirom da ništa od toga ne moraš ponovo, onda nemaš ni razlog zašto ne bi mogao izlazit na sve rokove tokom godine, jer redovni da bi izašli na ispit moraju imat potpis, a s obzirom da ti to imaš, u velikoj si prednosti :wink5:

ako se ne varam, plaćaš puni iznos, ne znam ti sto posto, jer nikad nisam bila redovni student, pa ako može netko to još potvrdit, a ovo gore ti je ziher.

david88

svi ispiti koje si položio vrijede ti zauvijek :laughing:
potpise si skupio, to ne moraš ponovo, isto kao ni slušat predavanja..
s obzirom da ništa od toga ne moraš ponovo, onda nemaš ni razlog zašto ne bi mogao izlazit na sve rokove tokom godine, jer redovni da bi izašli na ispit moraju imat potpis, a s obzirom da ti to imaš, u velikoj si prednosti :wink5:

ako se ne varam, plaćaš puni iznos, ne znam ti sto posto, jer nikad nisam bila redovni student, pa ako može netko to još potvrdit, a ovo gore ti je ziher.
počeo sam se veselit padu godine...buahahaha:crazy:
hvala:wink5:

rowena

planiram ove godine upisati pad, što je za to sve potrebno?
imam potpise iz prvog ali nemam iz drugog semestra, da li to znači da moram onda samo iz drugog semestra skupit potpise kad ponavljam godinu???

Ninek

planiram ove godine upisati pad, što je za to sve potrebno?
morat ćeš kupit u skriptarnici nekave papire za pad, tj za upis, na kaj ćeš upisat predmete koji su ti ostali nepoloženi i iste te prepisat u index di će ti onda teta u referadi udarit žig da ponavljaš godinu, trebaju ti novci za školarinu i upisninu
i trebaju ti ti ostali potpisi koje ili nažicaj sad na konzultacijama ili odi opet na predavanja, kako god možeš i hoćeš

suzy.

ja izgubih indeks, a past ću godinu? kako sad to?
kupim novi indeks, odem u referadu, šta?:shocked::shocked:

jadra

ja izgubih indeks, a past ću godinu? kako sad to?
kupim novi indeks, odem u referadu, šta?:shocked::shocked:
kupiš novi index, odeš u referadu nek ti pomognu s ponovnim ispunjavanjem istog i vjerojatno ćeš morati kod profesora na konzultacije po potpise koje si imala i žigove položenih ispita (one u referadi ti mogu provjeriti ako se slučajno ne sjećaš kod kojeg si profesora što položila)... u 9.mj. (ili 10.mj.) upisuješ pad godine itd.

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.
Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks