AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Pad godine

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.

mya_zg

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
ako si izvanredno jedna god ti vrijedi 2 god tako da ne trebaš upisati pad ako si prošle god upisala 1.god

brianna

Ljudi moze pomoc? ja bi upisala pad, pa me sad zanima dali mi vrjede ovi potpisi u indexu, i kad su upisi? i sto sve treba kad to upisujes? hvala puno!:happy:

pliz ljudi ak netko zna nek odgovori. hvala!:happy:

Nicole

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
Ljudi moze pomoc? ja bi upisala pad, pa me sad zanima dali mi vrjede ovi potpisi u indexu, i kad su upisi? i sto sve treba kad to upisujes? hvala puno!:happy:

pliz ljudi ak netko zna nek odgovori. hvala!:happy:
potpisi vrijede
upisi su u 9.mj.
odeš u knjižaru (tmt 3) i tražiš materijal
za upis pada __ (navedeš koje) godine.
naravno, ponesi i indeks na upis :wink5:

sgrdan

Večer! Molim vas jel mi može neko reć kolko se plaća pad godine i dal su stvarno upšisi 01.09.! Zovem danas cijeli dan ko manijak tetu Mirjanu u referadi i niko mi se ne javlja!:crazy: Hvala Unaprijed!

brianna

to i mene zanima kad je upis zato jer sam na moru pa da se znam vratit, ja sam cula da se pad placa 300 kn to je sve sto znam u vezi upisa. Tko zna vise informacija pliz neka nam napise kaj jos trebamo znati. hvala! :happy:

diah

bok, imam i jja pitanje. izvanrednji sam, treća godina i prošle godine nisam mogla sve ispite s treće dati. što sad? pretpostavljam da ne trebam plaćati godinu, ali da provjerim za svaki slučaj...

marti

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
kak upis pada može biti 1.9. ak postoje još rokovi u devetom i ak netko nešto još da može izvuć neku parcijalu?i koja je svrha dekanskog onda?mislim da bi upisi trebali biti u 10.mj. -logično je...

Nicole

kak upis pada može biti 1.9. ak postoje još rokovi u devetom i ak netko nešto još da može izvuć neku parcijalu?i koja je svrha dekanskog onda?mislim da bi upisi trebali biti u 10.mj. -logično je...
upisi počinju u 9.mj. (ne znam točan datum, ali
logično mi je da počinju 1.)
traju sve do kraja 10 mjeseca (tj. čini mi se da su
prošle godine trajali do 25.10.) tako da se oni koji
još nisu stigli uvjet mogu kasnije upisati - to je svrha
dekanskog roka.

brianna

ja sam cula odmah u 9.mj da je upis, dali mi koji pisemo pad imamo pravo izac na kolokvije?

diah

bok, imam i jja pitanje. izvanrednji sam, treća godina i prošle godine nisam mogla sve ispite s treće dati. što sad? pretpostavljam da ne trebam plaćati godinu, ali da provjerim za svaki slučaj...
može li mi tko odgovoriti, molim?

Ivy

Admin
upisujes apsolventsku

imas pravo na kolikvije ako ti profesori dozvole
i do odredjenog roka rijesis ispite iz prijasnje god

redruM

mislim da nemaš pravo na kolokvije
Huh ovo nisam znal,jel može još neko potvrdit ovo?

Jel ima još kakvih sličnih posljedica za redovne s plaćanjem koji će roknut 1. godinu?

brianna

ne kuzim, pa ispocetka sam redovni student, zakaj nemam pravo na kolokvij pa kakva je to logika? nis ne kuzim i kakvi rokovi za ispite, zao mi je kaj vas gnjavim al ja nis neznam o tome. hvala!

Nicole

Huh ovo nisam znal,jel može još neko potvrdit ovo?

Jel ima još kakvih sličnih posljedica za redovne s plaćanjem koji će roknut 1. godinu?
Oni koji ponavljaju godinu nemaju pravo na kolokvije.

Izaći na kolokvij imaju pravo oni koji prvi put slušaju
određeni kolegij, tj. oni koji redovito dolaze na predavanja.

sgrdan

Bog, ljudi! Danas sam zvala referadu i gđa. mi je rekla da upisi počinju 01.-og i traju do kraja mjeseca, zato hvatajte bodove!!! Imam jedno pitanjce! Da li treba žig zubara? Zaboravila sam pitat, oprostite. Znam da je tako bilo prošle godine! Hvala unaprijed!

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.
Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks