AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Osnove sociologije

112233

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
eugen ehrlich,Durkehim-religija, laboratorijski eksperiment (esejska)
-zaokruzivanje:dogmatika, vanjska politicka kultura ako kultura laika, organska solidarnost, kada postoji korelacija.. evo toga sjecam

Plavuša

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
da li je mozda netko usporedio novo izdanje knjige 2014 sa starim da li ima puno preinaka ili samo neke .. hvala

Nerea

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
Moze li mi netko reci kako izgledaju uvidi,pogotovo kod Kellera? Isplati li se ici?
naravno da bi bilo pametnije pogledati u čemu si pogriješila,tako da još taj dio gradiva ponoviš/naučiš za usmeni

bm99

Kolege, znate li mozda kada ce biti potpisi? Jel se to spominjalo na predavanju ili nakon kolokvija? Hvala...

antonio94

Kolege, molim vas ako netko zna koja je razlika između stare i nove knjige da napiše ako nije problem, hvala unaprijed !

Anna5

Esejska:marksisticki pristup moci,transfer kulturnih obrazaca,Weberova teorija stratifikacije,pojam ekonomskog,kulturnog i socijalnog kapitala;na zaokruzivanje-sekund.soc,moc prema Mannu,stecene osobine E.Eriksona,proces uz socijalizaciju

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks