Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
Može li mi netko objasniti kako prijaviti kolokvij iz sociologije na stranici
pravnog fakulteta? Ne daje mi mogućnost prijave niti bilo kakav link za
prijavu kolokvija.
Help meeeeeeeeeeeeeeeee
Po staroj knjizi je još samo ispitni rok u 11.mjesecu, ostalo sve po novojzar nije da za ovaj prvi i drugi kolokvij možemo učiti iz stare knjige, a za onaj ispit u 2 mj iz nove??:thinking:
Prvi kolokvij obuhvaća poglavlja: Što je sociologija?, Nastanak i razvoj sociologije (osim podpoglavlja Sigmund Freud i psihoanaliza), Utemeljitelji klasične sociologije: Durkheim i Weber, Sociologija prava, Pravna kultura. Drugi kolokvij obuhvaća poglavlja Socijalna stratifikacija, Socijalizacija, Devijantnost i Politika, država i demokracija.dali mi netko može napiasti koja poglavlja moramo naučiti po novoj knjizi unaprijed zahvaljujem
Zadnje poglavlje 1. kolokvija je 233. str.Moze li mi netko reci do koje je tocno stranice zadnje poglavlje prvog. Kol. (Pravna kultura)?
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.