AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Osnove sociologije

Plavuša

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
?? kaj nitko nije bio sad na roku pa se ne znaju pitanja il jednostavno nitko nema vremena poslije ispita (ne odmahvec kad nades vremena skocit na forum pa napisat) il najjednostavnije ljudi smo kad treba prikupljati pitanja tu smo dajte a kad treba poslije ispita (pismeni usmeni) dat neke dojmovi svi zaborave taj kolegij i ne obaziru se vise ... Čast iznimkama koji nakon bilo kojeg testa nadu vremena podijeliti kako je proslo bez obzira na prolaz jer je ovaj forum bas to da se podijele dojmovi ali očito nismo svi ljudi...

evacool

Može li mi netko objasniti kako prijaviti kolokvij iz sociologije na stranici
pravnog fakulteta? Ne daje mi mogućnost prijave niti bilo kakav link za
prijavu kolokvija.

Help meeeeeeeeeeeeeeeee

yamira

Zna li itko zasto ne mogu prijaviti kolokvij sad :S
i sto da radim, kome da se obratim, udem na link koji je postavljen na stranici i uopce mi ne prikazuje tu tablicu

Mala Ana

Pitanja od ponedjeljka: Metodoloski individualizam, socijalna cinjenica, znacaj leona duguita za pravnu sociologiju, razvoj drustva po comtu, alijenacija(marx), stratifikacija weber,devijantna karijera, politicka kultura ingelhart. E sad me muci zadnje pitanje me totalno zbunilo cini mi se nesto kao etnija po smithu i kako mi je bilo nepoznato istrazivala sam i nasla sam to pod poglavljem nacija tako da je tu doslo do neke greske, neznam sta ce bit od tog pitanja

yamira

Može li mi netko objasniti kako prijaviti kolokvij iz sociologije na stranici
pravnog fakulteta? Ne daje mi mogućnost prijave niti bilo kakav link za
prijavu kolokvija.

Help meeeeeeeeeeeeeeeee

ajde barem nisam jedina :((((

nismo

Evo ja sam otisla u informaticku biblioteku na Pravu i uspjela sam prijaviti, tako da predlazem i drugima isto :)
imamo jos 4 dana za prijavu...

liva

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
Sta se radilo danas na repetitoriju, jesu rekli nesto bitno?
I jel zna netko gdje se mogu naci prezentacije s predavanja?
:)

nepravni

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
zar nije da za ovaj prvi i drugi kolokvij možemo učiti iz stare knjige, a za onaj ispit u 2 mj iz nove??:thinking:

karla1818

zar nije da za ovaj prvi i drugi kolokvij možemo učiti iz stare knjige, a za onaj ispit u 2 mj iz nove??:thinking:
Po staroj knjizi je još samo ispitni rok u 11.mjesecu, ostalo sve po novoj ;)

dali mi netko može napiasti koja poglavlja moramo naučiti po novoj knjizi unaprijed zahvaljujem
Prvi kolokvij obuhvaća poglavlja: Što je sociologija?, Nastanak i razvoj sociologije (osim podpoglavlja Sigmund Freud i psihoanaliza), Utemeljitelji klasične sociologije: Durkheim i Weber, Sociologija prava, Pravna kultura. Drugi kolokvij obuhvaća poglavlja Socijalna stratifikacija, Socijalizacija, Devijantnost i Politika, država i demokracija.

kb2812

MOLIM VAS!! da nakon kolokvija u petak napišsete pitanja koja su vam bila ako je to ikako moguće. stvarno bi vam bila zahvalna!! hvala puno unaprijed :)

T-jet

Da li se za 1. kolokvij mora znat i političa i pravna kultura ili samo pravna kultura. Nemam novu knjigu pa ne znam kako je u novoj to sređeno?

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks