karla1818
Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
Ne moraju, ne zapisuje se, ali su korisna.da li izvanredni moraju dolaziti na predavanja radim pa ne stignem a seminare
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
Ne moraju, ne zapisuje se, ali su korisna.da li izvanredni moraju dolaziti na predavanja radim pa ne stignem a seminare
daDa li itko od redovnih može odgovoriti da li se potpisujete na predavanjima?
Na str faksa pise da se jos po staroj u studenom literaturi pise ...Da li je velika razlika između nove i stare knjige?
Ja za rok u studenom učim iz nove..
Mozes na kolokvij ako ti nije 4.put,znaci komisijski ispit i ako nisi imao zabranu.Dali je netko saznao smiju li ponavljaci na kolokvije?? Slala sam mail no nema odgovora vec nekoliko dana...
po knjizizanima me dali je najbolje zatest iz sociologije uciti po knjizi, i prezentacija sto profa daje, ili po skripti?
Moraš imati barem 3 postamoze li mi netko objasnit koja je razlika izmedu nove i stare knjige? i koliko treba postova imati da bi se mogla skinuti skripta s foruma?
Kolokviji se sastoje od ukupno 12 pitanja od kojih je 8 pitanja na zaokruživanje, a 4 su esejska pitanja. Svako pitanje na zaokruživanje nosi 1bod, a svako esejsko pitanje nosi najviše 4 boda.Da li se što mijenjalo na ispitu iz sociologije? Još uvije je 10 pitanja ili ?
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.