Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
I meni je bio najteži, čak mi je nauka lakša. A ako si učila po knjizi onda bi trebala proći, i naravno trebaju te potrefit pitanja. Sretno!Kolege, da li imate nekakve prijedloge vezano uz pismeni iz sociologije?
Ovo mi se čini kao najteži kolegij ikada
Učila sam po knjizi, naravno, išla i na predavanja ali taj pismeni mi se čini preteškim za prolaz.
Po staroj. Ja uopce nisam skuzila razlike u knjizi, a imala sam i staru i novuJa sam to učila prošle godine i sad skužim da se promijenila literatura. Nisam od onih ljudi koji štrebaju, jednostavno mi ne ide to učenje na pamet, puno je lakse savladati predmet ako učiš s razumijevanjem
Kakve su razlike u literaturi?
Bihter, po kojoj si ti knjizi učila? novoj ili staroj?
hm...pa to je onda dobro :grin:Po staroj. Ja uopce nisam skuzila razlike u knjizi, a imala sam i staru i novu
Meni isto nije upisana :hm:Jel je netko bio sad na zadnjem roku u 7 mj. a da mi nije upisana ocijena u studomat ?
Mislim da je najbolje učiti po knjizi, ako imaš dovoljno vremena.moze li netko dati savjet kako i uceci iz cega najlakse proci najprije pismeni iz sociologije a zatim usmeni
Hvala ti, pokusat cuMislim da je najbolje učiti po knjizi, ako imaš dovoljno vremena.
Skužila sam da se pitanja uglavnom vrte iz onih pitanja na kraju poglavlja na pismenom..
meni i dalje nije jasno kada misle objaviti rezultate?! tako da neznam ti reci nistaLjudi ja sam na komisji. Kad je uopce usmeni? Jel sutra ili ce sutra rec kad je usmeni?
Zato sto je na ploci pisalo da je komisija sutra u 12 osim ak je to ostalo od neke druge grupe
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.