Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
Jako ugodan usmeni, profesor stvarno nema zelju niti namjeru rusiti ako vidi da shvacas bit predmeta i da znas osnove osnova....ljudi koji su pali nisu imali srecu s pitanjima jer nisu znali ono sto ih je pitao...moj savjet, osnove osnova i prolaz je zagarantiran, da kad te pita uprava u ddu ti znas reci recenicu dvije dovoljno je, bitno je da pricas i razlikujes pojmove, pitanja su se dosta vrtila oko giu, odgovornost u svim drustvima, vlastite dionice, proboj pravne osobnosti, koncern, tvrtka, jtd, poslovni udjeli, nacelo kapitalnosti, nistave i pobojne odluke...sretno svima i nemojte se bojati, ako znate osnovne stvari i razumijete sto pricate prolaz je zagarantiran, s time da sve mozete i svojim rijecima ako se izgubite i zbunite...sretno
[DOUBLEPOST=1491676322,1491676193][/DOUBLEPOST]Jako ugodan usmeni, profesor stvarno nema zelju niti namjeru rusiti ako vidi da shvacas bit predmeta i da znas osnove osnova....ljudi koji su pali nisu imali srecu s pitanjima jer nisu znali ono sto ih je pitao...moj savjet, osnove osnova i prolaz je zagarantiran, da kad te pita uprava u ddu ti znas reci recenicu dvije dovoljno je, bitno je da pricas i razlikujes pojmove, pitanja su se dosta vrtila oko giu, odgovornost u svim drustvima, vlastite dionice, proboj pravne osobnosti, koncern, tvrtka, jtd, poslovni udjeli, nacelo kapitalnosti, nistave i pobojne odluke...sretno svima i nemojte se bojati, ako znate osnovne stvari i razumijete sto pricate prolaz je zagarantiran, s time da sve mozete i svojim rijecima ako se izgubite i zbunite...sretno![]()
budem potrazila doma pa ti javim...uglavnom bit svega je da skupis tih 20tak osnovnih pitamja koja se vrte i to ti je to....uvijek se sve isto ispitujeIz koje si skripte učila? Hvala![]()
Ispitivali su Bilić i Jakšić i to u utorak u 9.Može li mi netko reći tko je ispitivao na prošlom roku i koji dan je bio ispit?
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.