Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
malo si prođi po temi, stvarno ima svega, od iskustava studenata do pitanja i savjeta od kuda učitijel mi moze netko rec kakav je ispit, koliko vremena treba da se nauci i iz cega je najbolje ucit?![]()
na samo postu prije br. 44 imas odgovor na tvoje pitanje...jel mi moze netko rec kakav je ispit, koliko vremena treba da se nauci i iz cega je najbolje ucit?![]()
Pa, kaže: ako je glavna skupština zadovoljna radom nekog člana uprave, dat će mu razrješnicu, Zašto bi netko dobio razrješnicu, ako je skuština zadovoljan njegovim radom? u protivnom će ju uskratiti te donijeti odluku kojom se razrješnica ne daje.imaš u knjizi na str. 114., kod DD-a, tj. uprave (glavna skupština praktički upućuje razrješnicu svim članovima ili na temelju zahtjeva dioničara, koji zauzimaju 10 % ukupnog iznosa t.k.-a
Slazem se s kolegom...profa pita swe.. u mojoj grupi su pitanja bila:.javno trgovacko..poboj pravne osobnosti...kreditna unija...NO,skupstina i uprava kod d.d.-a i d.o.o.-a...agio...kvorum...
Evo prošla i ja jučer :wub:
Pitanja: agio, proboj pravne osobnosi, koje odluke donosi gl. skupština kod D.D.a, kvorum kod koga ima, a gdje nema...tolko se sjećam
Iz čega ste točno učile i koliko dugo? Ja nisam prošla.Pa prvo je dobar dio pao, a ajmo reći da je pred kraj prošlo oko 20-tak ljudi. Pitala je prof Širola. Pita stvarno sve: od ortastva, preko dd i doo do poduzetničkih ugovora, ali ako shvati da znaš, barem osnove, ne zamara puno!
ja sam isto ucila samo iz knjige...laganini...nekih mj dana...po sat vremena dnevno.Iz čega ste točno učile i koliko dugo? Ja nisam prošla.
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.