Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
imam ja nekaDal ima tko sakupljena pitanja od Širole?
bok ljudi!
zamolio bih za pomoć od nekog, tko je dns bio na ispitu? da li je samo prof. širola pitala i koja su bila pitanja?
hvala puno!![]()
Otkad postoji kolokvij iz ovog predmeta? Kolko ja znam postoji samo usmeni.ne ... samo preko kolokvija ako se dogovoriš sa profesorom.a i to s kolokvijem samo nekolicina dopušta
ako su osnove 28.1. onda ne možeš jer je informatika tek 7.2.. na osnove možeš tek ka položiš informatiku. a ako su osnove 28.2. onda možeš izać na njih ako položiš informatiku, naravnojel zna neko,jel mogu prijavit i izać na ispit iz ovog predmeta,iako mi je ostala informatika s prve godine?informatika je tek 7.2.,pa bi htio iskoristit ovaj rok 28.,ako je moguće ikako...hvala
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.