AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Osnove prava društava

kacuska

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
moze li mi netko reci sto je likvidacijska masa ili jos bolje gdje se to nalazi u knjizi?
i sto se d.d. upisuje u sudski registar, a sto u knjigu isprava?
hvala!

likvidacijska masa je dio koji se isplaćuje dioničarima/udjeličarima prilikom likvidacije društva. najkraće rečeno.

kacuska

ej ljudi, evo sad izlazim na ovaj rok, pa sam prolistala forum ali ako netko tko je sad položio na zadnjem roku može napisati, tko je sve ispitivao i na što se baziraju..ali mislim na rok od 11-1 mjeseca..unaprijed hvala

MARYYNNA

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
ej ljudi, evo sad izlazim na ovaj rok, pa sam prolistala forum ali ako netko tko je sad položio na zadnjem roku može napisati, tko je sve ispitivao i na što se baziraju..ali mislim na rok od 11-1 mjeseca..unaprijed hvala
kolko ja znam iz ovog ispita ispituje samo prof ceronja...

hrgolina

ispituje i prof.nina širola-nadam se da nisam fulala ime...ja sam kod nje odgovarala u 11mj-samo pohvale...

hrgolina

pa prije je...ne znam...mi smo u 11mj bili kod prof,nine i mislim da nije nikog rušila...ali ovi sa poreznog nisu imali sreće...njih nije ona ispitivala...

martina_sk

Administrator
ja se sjecam da je prof na prvom predavanju rekao da ispituju nina širola i ceronja, i da se moze desiti da dode netko od starijih profesora...

hawk

molim vas jel zna netko mail od ceronje ili one nine treba mi hitno, jaaaako hitno
hvala

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks