Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
mene je prof. ceronja pitao da nabrojim opcenito koja drustva postoje, pa tako i drustva osoba i da usporedim d. osoba sa drustvima kapitala.. koja je razlika. znaci temeljni kapital, odgovornost clanova...zanima me jesu li pitali društva osoba?ako netko zna?
Ceronja je pitao upravni, a ona zenska je pitala porezni, ali nas sa upravnog je bilo vise pa je zenska nastavila pitat neke s upravnog jer je bila prije gotova. uglavnom podijele indexe na pola, i oboje ispituju.je li na ovom roku pitao samo prof. ceronja? koliko odprilike treba da se nauči ovaj ispit?
meni je trebalo tjedan i pol, nije teško, i ima malo literature :laughing:je li na ovom roku pitao samo prof. ceronja? koliko odprilike treba da se nauči ovaj ispit?
mislim da ona od 72 strkaja skripta je nabolja za preporucit?
jel vrijedi još uvijek ona stara knjiga izdanje iz 2008.za rok u 4.mj da li netko zna???
sko se dobro sjecam rekli su da u 4 mj vrijedi nova knjiga, a u drugom jos stara.
gdje su to rekli?na predavanjima?i zašto se više ne izjasne negdje na stranicama prava ili na našoj stranici koja će to knjiga biti ...meni je to iskreno glupo...sad će netko pripremit ispit za 2. mj i onda možda padne i ide na rok u 4.mj i mora učit sve novo...a i već se priča od 11 mj da se primjenjuje nova knjiga pa ništa još...jel vrijedi još uvijek ona stara knjiga izdanje iz 2008.za rok u 4.mj da li netko zna???
sko se dobro sjecam rekli su da u 4 mj vrijedi nova knjiga, a u drugom jos stara.
Ne, nažalost! moramo naučiti cijelu knjigu!jel postoje neki dijelovi knjige koji su izostavljeni za ispit?hvalaroud:
a bili su na predavanjima rekli (Ceronja) da i nema tako puno gradiva. odnosno, bio je rekao za samo neka poglavlja...naravno ako sam ga dobro shvatio. ja pak ucim iz skripte :crazy: s obzirom da bi nova knjiga trebala izaci tijekom ovog mjeseca (kazu da ce biti obavijesti o tome)Ne, nažalost! moramo naučiti cijelu knjigu!
onda je to, to :happy: predavanja su nam bila u 11 mj. (izvanredni), pa su neke informacije zaboravljene :wink5:. koliko vidim po informacijama na netu, knjiga nema puno stranica.ne rekao je da neke lekicje nismo obradili, ali da to isto ulazi u literaturu..tako da moraš cijelu knjigu naučiti
koliko se sjecam rekli su to na predavanju nekad u prvom mjesecu. ali knjiga ima samo 50 str vise, tj 250, malo je opsirnija i nema previse izmjena.gdje su to rekli?na predavanjima?i zašto se više ne izjasne negdje na stranicama prava ili na našoj stranici koja će to knjiga biti ...meni je to iskreno glupo...sad će netko pripremit ispit za 2. mj i onda možda padne i ide na rok u 4.mj i mora učit sve novo...a i već se priča od 11 mj da se primjenjuje nova knjiga pa ništa još...
a onda dobro...učit ću po skripti ali ću nadopunjavat izmjene iz nove knjige...koliko se sjecam rekli su to na predavanju nekad u prvom mjesecu. ali knjiga ima samo 50 str vise, tj 250, malo je opsirnija i nema previse izmjena.
pa da. ma nije to tako strasnoa onda dobro...učit ću po skripti ali ću nadopunjavat izmjene iz nove knjige...samo pozitivno!
![]()
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.