archi
Mladi član foruma kojeg zanima uprava
Za arci
Dobro veče, moj sud Ti je da uzmeš najnovije izdanje Osnove prava društva od Siniše Petrovića i svih 175 stranica naučiš, a ostalo se možemo čuti na PM, jer ja sam taj predmet položila i dobila jako dobru ocjenu s obzirom da radim u državnoj službi i nemam veze s d.d. i d.o.o, ali me sam predmet zainteresiral, prof. baš ne vole da se uči po skriptama, ja sam učila iz knjige i po predavanjima i rezultat je bio super, toliko, pozdrav
Puno hvala! Počela sam pisati svoju skriptu i trudim se napisati sve bitno iz knjige, pa usput tako malo i naučim.. Nekako više volim učiti kad mi je izvučeno sve najbitnije što trebam znati, a onda knjigu čitam paralelno.. (moram se riješiti te navike :laughingI ja bih ti savjetovala učenje po knjizi, a po ovoj skripti da eventualno ponoviš jer ima dosta grešaka, a to je jedina skripta iz tog predmeta ako se ne varam.
Ja sam čitala knjigu i skinula si sva pitanja od profesora, vidla na šta trebam obratiti pažnju i na kraju samo po tome ponavljala.
Odgovarala sam kod prof. Tepeš i dobila 4, vidla je da znam i nije bilo nikakvih problema. I da naglasim, sva pitanja koja me pitala su bila 'njena uobičajena' pitanja po kojima sam ja ponavljala.
Pa sam mislila ako je netko sebi skriptirao knjigu da mi posudi, tek toliko da ne moram sve prepisivati od riječi do riječi iz knjige, već da neke bitne dijelove samo kopiram ako se ne razlikuju, da malo uštedim vremena.. :wink5:
Meni je osobno dosta teško učiti iz ove skripte u skriptarnici pa se nisam odlučila za nju, ali svaka čast autorici, da ne bi bilo.. :happy: