tratincica
Mladi član foruma kojeg zanima uprava
ispit je 6.4 u 9h, tmt 14, drugi kat, soba 64
zna li netko što je to AGIO ili gdje mogu pronaći odgovor??
zna li netko što je to AGIO ili gdje mogu pronaći odgovor??
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
na temelju društvenog ugovora osnivaju se društva osoba ( jtd, kd, giu ) i jedno društvo kapitala ( d.o.o. ), a na temelju statuta se osniva društvo kapitala ( d.d. )zna li netko koje su razlike između društvenog ugovora i statuta? molim vas pomozite!
da,samo je jedan dan,bar je tako bilo na prošlom roku...brzo to ide jer ima više profesora koji ispituju.znači li to da je samo jedan dan usmeni, jer obično su raspoređeni cijeli tjedan, ili nas nema puno
nauči onu zadnju skriptu što je stavljenja tu u skriptarnicu oko 70 str i sigurno prolaziš!:wink5:S obzirom da sam kratka s vremenom, a ispit je sve bliže, skinula sam si sva pitanja koja su se pojavljivala na ispitima i učim po njima s tim da sam knjigu već jednom pročitala i sad je čitam ponovno.
Znam da to sve ovisi o mnogim okolnostima, ali je li moguće proći ispit učeči po tim pitanjima?
potvrđivanje već postojećeg stanja:wink5:zna li netko što znači da nešto ima deklaratoran učinak??
ništa ne piše kod koga smo, samo da je u 9h na tmt 14 drugi katizlazim prvi put pa me zanima, ako je netko s prezimenom na s, kod koga smo, bila bih jako zahvalna...hvala...
oh ide brzo vraga, ljudi čekaju po 4h...da,samo je jedan dan,bar je tako bilo na prošlom roku...brzo to ide jer ima više profesora koji ispituju.![]()
1. definiciju društva ja nisam nigdje našla...al definicija pravo društava postoji...1. što je društvo? (definicija )
2. koja je razlika između tem. kapitala i poslovnog udjela
3. revizija osnivanj
4. načini stjecanja dionica
5. što se kod d.d. unosi u sudsi registar, a što u zbirku isprava
6. što se kod d.o.o. unosi u sudski registar, a što u zbirku isprava
AKO NETKO ZNA ODGOVORE NA OVA PITANJA ... BILA BI ZAHVALNA...
čula sam da ne baš...a ono povezana društva i taj koncern za višu ocjenuJel pita ko od profesora zadrugu,zadružni savez,udrugu,koncern i te sitnice??
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.