AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Osnove prava društava

melanija

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
Znači, to svi koji su na popisu imaju ispit u isto vrijeme u 8h, 4.5.? gdje se ispit održava? to je samo usmeni?

Oraščić

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
Jel znate imamo li skupa ovaj ispit, upravni i porezni studij? Jer sam ja danas nama gledala za porezni i jutros nije ništa pisalo.

laminat

A ne seri,90 s upravnog + porezni.znači opet neki budu čekali na red 6-7 sati :crazy:

medo

A ne seri,90 s upravnog + porezni.znači opet neki budu čekali na red 6-7 sati :crazy:
Pa čuo sam da više profesora ispituje odjednom,tako da se možda ne čeka tak dugo...to ja tješim sebe i druge:proud:

Leptiric_20

Pa čuo sam da više profesora ispituje odjednom,tako da se možda ne čeka tak dugo...to ja tješim sebe i druge:proud:
zadnji rok je pitalo 3 profesora, ispit je počeo u 13 sati , a na red sam došla u 16 sati, s time da nema reda prozivanja kako si oni uzmu indekse, na preskokce pitaju po abecedi!:wink5:

chasei

zadnji rok je pitalo 3 profesora, ispit je počeo u 13 sati , a na red sam došla u 16 sati, s time da nema reda prozivanja kako si oni uzmu indekse, na preskokce pitaju po abecedi!:wink5:
mislim, kakva je to organizacija...koma...
kaj ne mogu jednostavno odmah napravit raspored po profesorima i po vremenu... u čemu je problem...lijen netko ili? glupost... :angry:

archi

Jel si sastavljao možda netko svoju skriptu, možda po onoj koja je u skriptarnici ili nešto... Ako je, stvarno bih mu bila zahvalna ako može poslati na mail, bilo kakva skripta je dobrodošla ;) ;)... Pleaseeeee?!

laminat

Zadnji rok je počel u 9 ujutro,i zadnji ljudi su s ispita otišli oko 16 sati..:wink5:

U svakom slučaju pretjerano,đubr*d bezobzirna :crazy::tuctuc::smash::boks::snaiper:

chasei

Jel si sastavljao možda netko svoju skriptu, možda po onoj koja je u skriptarnici ili nešto... Ako je, stvarno bih mu bila zahvalna ako može poslati na mail, bilo kakva skripta je dobrodošla ;) ;)... Pleaseeeee?!
ma skripta iz skriptarnice ona najnovija ti je čisto pa dovoljna...ja pošto imam 7 dana za učenje ( sad još 5, zapravo 4,5 ) sam ju skinula i kad naučim dio pogledam malo po knjizi, pa čisto malo dopunim il ispravim...i čak mislim da budem stigla to...tako da to mogu svi jer je skripta stvarno okej

Sanjek

Zanima me jel idu profesori dosta u detalje? Skinula sam si sva pitanja i po njima vidim da su vrlo konkretna i da su to u biti osnove svega. Mogu li se pouzdati u ta pitanja? (naravno učim i po skripti i čitam knjigu, ali najviše se baziram na ta pitanja)

I...jel zna netko kod kojeg je profesora zadnji puta bilo slovo K i koja slova je ispitivao asistent Ceronja?

laminat

Zanima me jel idu profesori dosta u detalje? Skinula sam si sva pitanja i po njima vidim da su vrlo konkretna i da su to u biti osnove svega. Mogu li se pouzdati u ta pitanja? (naravno učim i po skripti i čitam knjigu, ali najviše se baziram na ta pitanja)

I...jel zna netko kod kojeg je profesora zadnji puta bilo slovo K i koja slova je ispitivao asistent Ceronja?
Samo Ceronja ide u detalje detalja :crazy: Lik je najgori profesor kod kojeg sam ikad bil na usmenom,o njemu nemam nijednu riječ hvale..

Tepeš i Markovinović su i više nego u redu i ne ispituju u detalje..Markovinović pita po 3 pitanja,Tepeš pita više,ali ne u detalje

I nema pravila da jedan ispituje jedan dio abecede,a drugi prof. drugi dio abecede..imaju indexe na hrpi pa kak si uzmu,tak da na red možeš doć odma na početku,a možeš bit te sreće pa čekat 7-8 sati na usmeni :laughing:

chasei

Samo Ceronja ide u detalje detalja :crazy: Lik je najgori profesor kod kojeg sam ikad bil na usmenom,o njemu nemam nijednu riječ hvale..

Tepeš i Markovinović su i više nego u redu i ne ispituju u detalje..Markovinović pita po 3 pitanja,Tepeš pita više,ali ne u detalje

I nema pravila da jedan ispituje jedan dio abecede,a drugi prof. drugi dio abecede..imaju indexe na hrpi pa kak si uzmu,tak da na red možeš doć odma na početku,a možeš bit te sreće pa čekat 7-8 sati na usmeni :laughing:
e pa onda se nadajmo da nas neće dopast taj ceronja... ( iako, na predavanju kod izvanrednih se činio čist okej i govorio nešto o usmenom, tipa pita osnovno, ako pita nešto što trebaju znat pravnici samo da mu kažemo i tako...tako da zbog tih njegovih izjava sam zapravo odlučila odmah nakon predavanja da prvi ispit druge godine na koji ću izaći će bit taj...e kako ću se raspast od smijeha ako me on sruši...)

a ako ne znaš detalje detalja, nego samo detalj, a nekad niti detalj, da li "zakaže ponovni sastanak "il da dvojkicu pa bjež?

laminat

iako, na predavanju kod izvanrednih se činio čist okej i govorio nešto o usmenom, tipa pita osnovno, ako pita nešto što trebaju znat pravnici samo da mu kažemo i tako...tako da zbog tih njegovih izjava sam zapravo odlučila odmah nakon predavanja da prvi ispit druge godine na koji ću izaći će bit taj...e kako ću se raspast od smijeha ako me on sruši
To ti se samo čini da je dobar..mislim,na predavanjima se činil korektnim,al frajer je živi užas,da ne velim da je ten-kre

a ako ne znaš detalje detalja, nego samo detalj, a nekad niti detalj, da li "zakaže ponovni sastanak "il da dvojkicu pa bjež?
Ako neznaš detalj,onda te namjerno i dalje pili s tim..ak si naučila dobro nebi smjela imat problema,al upozorenje da frajer nije normalan,da ulazite po dvoje i da ste unutra po 25-45 minuta,ovisi kak znate..i na zadnja 3 roka,čini mi se da je samo jedna osoba dobila 3,svi ostali 2..nemoguće je kod njega dobit dobru ocjenu

chasei

hej ljudi, zna li netko koliko nas ima prijavljenih?
84

To ti se samo čini da je dobar..mislim,na predavanjima se činil korektnim,al frajer je živi užas,da ne velim da je ten-kre

Ako neznaš detalj,onda te namjerno i dalje pili s tim..ak si naučila dobro nebi smjela imat problema,al upozorenje da frajer nije normalan,da ulazite po dvoje i da ste unutra po 25-45 minuta,ovisi kak znate..i na zadnja 3 roka,čini mi se da je samo jedna osoba dobila 3,svi ostali 2..nemoguće je kod njega dobit dobru ocjenu
no, al ruši zbog tih detalja il ne?

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks