Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
supersory..nisam vidjela prije..al daaa i ja sam tako odgovorila al sada to više i nije bitno kad su došli rezultat,,,kako ste prošli????jeste položili???ja sam se konačno riješila ovog predmeta i sada idemo dalje!!!!!
dali možda znate ko će nas ispitivati građansko u pon , priča se da je profesor ....?ok hvala, dali je bilo kaj pitanja iz prošlih pitanja i dali ste odg. građansko?
Evo me nakon par dana...sory..nisam vidjela prije..al daaa i ja sam tako odgovorila al sada to više i nije bitno kad su došli rezultat,,,kako ste prošli????jeste položili???ja sam se konačno riješila ovog predmeta i sada idemo dalje!!!!!
dali ste puno učili ?Evo me nakon par dana...
Juuuhuu, ma prosla sam i gotovo. Zao mi je jedino sto sam u pocetku odgovarala nekako bezveze, pa imam dosta netocnih, a mogla sam dobiti visu ocjenu. Kako god, jedan manje![]()
Samo usmeniPozdrav kakav je koncept ovog ispita?
Pismeno i usmeno ili samo pismeno?
I meni . hvalaHej pozdrav,
može li mi tko reći ukoliko je bio na usmenome dojam?![]()
kako je prošlo, koliko vas je bilo?Društva osoba, društva kapitala, jtd, komaditno društvo, nadzorni i skupština kod d.d., uprava d.d.
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.