Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
230 str.. za skriptu ne bih znalaKoliko strana ima knjiga? Jel okej ona skripta od Luxa za nekakvu orijentaciju sto je najbitnije?
samo još jedno pitanje, jesi učila samo iz knjige ili i iz skripte? malo je teško učiti iz knjiga općenito jer ima punos stranica i pisane su ko romani pa je teško baš detalje tako zapamtiti...ja sam ucila konstantno, tj, ponavljala redovito da to sjedne jer sam jednostavno takav tip osobe koja mora nekaj ponovit puno puta da bi sjelo. Al kad bi rezimirala to, ucila sam negdje oko 2 tjedna po 4, 5 sati dnevno i bas sve ucila od detalja do detalja jer nema kod Sirole opisnih, pita te neku pojedinost il detalj i dzabe ti pricas sve naokolo kaj je isto vezano uz to.. bas se mora znat dobro knjiga, pogotovo d.d. i d.o.o.
a učila sam iz knjige i usput kombinirala s pitanjima sa foruma i stvarno pomaze, tocno znas na sto trebas obratiti paznjusamo još jedno pitanje, jesi učila samo iz knjige ili i iz skripte? malo je teško učiti iz knjiga općenito jer ima punos stranica i pisane su ko romani pa je teško baš detalje tako zapamtiti...
ako ti sjedne sam predmet možeš naučiti. Ako radiš samo taj predmet, razdjeli si knjigu na djelove, i odredi svaki dan za određeni dio, čitaj s razumjevanjem i radi si bilješke - možeš i skriptu pa si ju nadopuni. Nemojte bez knjiga, nikad niti jedan predmet - vredi za svePosto nema puno vremena do iduceg roka, a danas pocinjem ucit, najbolje bi bilo da ucim samo prema pitanjima od profesora?
jadan ti.... repetitio pasmater studioruma eto ja sam za prošli rok učio oko dva tjedna, naučio osnove i onda me profesor išao cjepidlačiti s detaljima koji su u knjizi opisani u jednoj rečenici i rekao da bez toga nema on što mene dalje ispitivati
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.